Inscrie firma »
Casa Cristian zona Vile Noi

Casa Cristian zona Vile Noi

Tip produs: casa | cristian | zona
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 200000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Casa Cristian zona Vile Noi

Agentia Startimob va ofera spre achizitie o casa noua, an constructie 2012, dispusa pe parter si etaj mansardat situata in Cristian, in zona Primariei, zona de vile noi .
Proprietatea dispune de teren total de 605 mp, are o amprenta la sol de 192 mp si o arie utila totala de 245 mp cu urmatoarea compartimentare : la parter regasim un living generos de 46 mp, bucataria cu camara (32 mp), debara, baie, hol si iesire spre o terasa exterioara, iar la etaj avem un hol si 3 camere decomandate, deservite de catre o baie, dressing si terasa.
Casa dispune de toate utilitatile ( apa, curent, gaz, canalizare), este construita din grinzi de beton si caramida Porotherm de 30 cm, cu o foarte buna izolatie termica din polistiren de 10 cm si tencuiala decorativa, dispune de incalzire cu centrala termica Viessmann, tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan, parchet din lemn stratificat si din Bambus -Piano Finish, invelitoare din tigla Bramac, alei si terase exterioare executate cu pavaj si gresie de exterior, magazie si camera tehnica , copertina pentru parcare, imprejmuire cu gard si porti realizate din lemn cu actionare automata, supraveghere video, alarma si conexiune internet .
Curtea este amenajata cu gazon, pomi fructiferi, sistem pluvial de colectare a apei, paratrasnet si impamantare, alei pavate.
Casa beneficiaza de multa lumina naturala datorita spatiilor vitrate mari si a camerelor generoase dar si a pozitionarii sud-estice, are o compartimentare foarte utila si functionala.
Este o casa gandita bine si structurata armonios , mobilata si utilata complet, bucatarie dotata cu linie Electrolux, mobilier masiv in living model Louis Filip, este libera la vanzare si o puteti aprecia doar vizitand-o .
Pret vanzare : 200 000 Euro
Detalii la nr. de telefon : 0733. 092. 093, 0740. 81. 33. 68 , persoana de contact -Aura Popa , sau pe e-mail : [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 878 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

CASA CRISTIAN ZONA VILE NOI ESTE LISTAT IN: