Inscrie firma »
Apartament mobilat structura mare

Apartament mobilat structura mare

Tip produs: apartament | mobilat
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 450.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Apartament mobilat structura mare

Proprietate inchiriata !!!
Agentia Startimob va propune spre inchiriere un apartament cu o structura mare, situat in cartierul Bartolomeu, zona rezidentiala de case, cu acces la toate facilitatile urbane .
Apartamentul este situat la parterul inalt al unul bloc tip vila construit in 2011, in suprafata utila de 84 mp, compus din living open space cu bucataria si holul, doua dormitoare decomandate, 2 bai, 2 terase.
Apartamentul este mobilat si utilat complet, linie de bucatarie ( combina frigorifica, hota, plita si cuptor, masina de spalat vase, masina automata, masina de uscat rufe), cuptor cu microunde , TV LCD , conexiune internet si cablu TV , loc de parcare suprateran.
Apartamentul dispune de centrala termica proprie, finisaje moderne, spatii vitrate mari ce asigura o lumina naturala pe tot parcursul zilei, tamplarie PVC cu geam termopan, parchet, usa metalica.
Pret inchiriere : 450 Euro/luna .
Se solicita contract garantat minim un an, plata in avans pe prima luna si o garantie in cuantumul a doua chirii lunare.
Disponibilitate : liber la inchiriere. Detinem cheile proprietatii iar vizionarile se realizeaza oricand pe baza de programare telefonica .
Detalii si vizionare la nr. de telefon : 0733.092.093, persoana de contact –Aura Popa, sau pe email : [email protected] .
PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 838 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale