Inscrie firma »
Apartament Citadela Residence cu parcare subterana

Apartament Citadela Residence cu parcare subterana

Tip produs: apartament | citadela | residence
Telefon: click aici0733092093
Producator: startimob.ro
Pret: 149000.00 EUR
Persona Contact:
Popa Elena Aura
  Trimite un mesaj acestei firme
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Apartament Citadela Residence cu parcare subterana

Startimob va propune spre achizitie un apartament in cel mai nou ansamblu rezidential construit in Brasov si finalizat in Decembrie 2012 .


Citadela Residence este un concept nou, de vila multi-apartament, situat intr-o zona rezidentiala cu locuinte unifamiliale.


Structura imobilului este pe cadre de beton cu zidarie de caramida si termosistem de 15-20 cm EPS 100, zidaria interioara este din caramida iar izolarea intre apartamente s-a realizat cu polistiren extrudat de la 10 cm la 30 cm incadrand astfel cladirea la clasa de izolare termica A+ conform raportului de expertiza bazat pe masuratori cu camera termograf dar si pe baza calculului in functie de materialele folosite pentru izolare.


Ansamblul dispune de un lift performant si ultra modern marca \'\'Schindler\'\', sistem de siguranta pentru accesul in incinta, camere de supraveghere perimetrale si in spatiile comune, instalatie paratraznet, acoperis cu tigla Bramac, glafuri interioare cu piatra naturala, tamplarie termopan triplu stratificata , de inalta rezistenta cu profile Salamander 6 camere Blue Evolution cu 3 foi de sticla izolate cu argon ce asigura un transfer termic extrem de scazut si o izolare fonica buna.


Apartamentele sunt zugravite intr-o schema de culori calde usor de asortat cu mobilierul, iar rafinamentul finisajelor interioare a fost realizat cu materiale de inalta calitate sub atenta indrumare a unei echipe de design interior (www.greenlemon.ro ): pardoseli cu placari ceramice moderne, placari cu parchet de lemn stratificat , ecologic, usi acces cu finisaj de furnir natur, corpuri de iluminat cu design special, centrala termica proprie /apartament.


Ansamblul dispune totodata de un garaj subteran cu 7 locuri disponibile si boxe separate pentru fiecare apartament incluse in pretul apartamentului.


Apartamentul disponibil spre vanzare este situat la etajul 3 fiind compus din living deschis cu bucataria, 2 dormitoare, baie, grup sanitar, hol si balcon deschis, in suprafata construita de 104 mp si o arie utila de 84,55 mp.


Pret vanzare : 149.000 Euro +TVA ( include loc parcare subteran si boxa depozitare)


Detalii la nr. de telefon : 0733.092.093, 0740.81.33.68, persoana de contact -Aura Popa, sau pe e-mail : [email protected]

PREZENTARE STARTIMOB EXPERT SRL
LIGHT
MEMBER
STARTIMOB EXPERT SRL
36 878 accesari
Persoana de contact: Popa Elena Aura
Adresa postala: Brasov, str. Verii
Localitate: Brasov, Brasov
Telefon: click aici 0733092093
Contact Yahoo Messenger:
Website:

Activitate firma: startimob - agentie imobiliara brasov - inchirieri spatii industriale

APARTAMENT CITADELA RESIDENCE CU PARCARE SUBTERANA ESTE LISTAT IN: