Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

Centru Service Specializat

Competrend Service - Un service de competenta premium

Aparatul dumneavoastra va beneficia de diagnoza specializata. Problemele minore se rezolva pe loc. In plus va oferim consultanta de specialitate cu privire la intretinerea si utilizarea automatului dumneavoastra de cafea. Serviciile noastre reprezinta angajamentul compententei si calitatii.

Phone support / gratuit

Multe probleme pot fi rezolvate rapid si usor prin telefon. Pentru orice problema sau neclaritate ati putea avea, este suficient sa ne scrieti un email sau sa ne dati un apel telefonic. Un consultant tehnic va reveni cu un apel sau cu un e-mail in decurs de cateva ore (luni - vineri, orele 8 - 18).

Reparatii profesionale

Devizul estimativ este comunicat clientului. Dupa primirea acordului de reparatii acestea sunt efectuate in conformitate cu oferta de noastra de Tarife si Servicii Tehnice. Pretul include toate componentele manopera necesare pentru a repara automatul de cafea, inclusiv testele finale, verificare uzura la piese, cum ar fi rasnita si unitatea de preparare a cafelei. Sistemul de preturi recomandate elimina posibilitatea unei facturi de reparatii costisitoare si timp de raspuns minim. Interventiile includ 12 luni garantie la piesele noi montate.

Pasul 1: Identificarea problema raportata

Pasul 2: Control al "starii de sanatate" al aparatului dumneavoastra

Pasul 3: Remediere defecte semnalate si diagnosticate

Pasul 3: Verificare parametri uzura piese - rasnita, unitate de preparare a cafelei, valve, oring-uri, etc.

Pasul 4: Proba de functionare

Pasul 5: Curatare si igienizare aparat. Teste finale de functionare.

Automat de imprumut - solutie de backup

Daca ati cumparat un automat de cafea profesional de la noi, in caz ca reparatia depaseste termenul prevazut, un alt aparat de imprumut va poate fi oferit ca inlocuitor.

Puteti beneficia de un automat de imprumut si in cadrul unei oferte de intretinere lunara agreata de comun acord, in functie de automatul pentru care doriti serviciile noastre.

Sesiuni de instruire - intretinere, programare si utilizare

Pentru a va asigura ca obtineti cele mai bune rezultate de la automatul dvs de cafea, va putem oferi sesiuni de instruire in particular. Acest serviciu este inclus atunci cand achizitionati aparatul de cafea de la magazinul nostru. Daca ati cumparat produsul de la un alt magazin, puteti opta contra cost pentru o sesiune de instruire. Sesiunea dureaza aproximativ 30 de minute si acopera toate aspectele legate de utilizarea si intretinerea atomatului dumneavoastra de cafea.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
243 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: reparatie - expresor - espressor

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TREND ASCEND SRL

Oferta firmei SC Trend Ascend SRL nu contine nici un produs sau serviciu