Inscrie firma »
Suport functional pentru masa, organizare casti, cabluri

Suport functional pentru masa, organizare casti, cabluri

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Suport functional pentru masa, organizare casti, cabluri

Suport functional pentru masa, organizare casti, cabluri
Suportul se agata pe marginea meselor pentru a depozita pe el castile, cablurile sau alte accesorii de gen pe care doriti sa le aveti la indemana.
Suportul este ajustabil potrivindu-se meselor cu blatul cu grosimea maxima de 4 cm.
Suportul pentru casti se roteste la 360 grade ce-i confera o ergonomie deosebita in folosire.
Dimensiuni : 5.15 x 11.5 x 10.2 cm
Material : plastic.

Suportul functional pentru masa, special conceput pentru organizarea castilor, cablurilor si altor accesorii, este un accesoriu practic si convenabil pentru a va mentine obiectele la indemana.

Acest suport se ataseaza cu usurinta pe marginea meselor, permitandu-va sa depozitati castile, cablurile sau alte accesorii pe care doriti sa le aveti la indemana. Indiferent daca sunteti la birou, in dormitor sau in sala de studiu, acest suport va ajuta sa va pastrati spatiul de lucru organizat si ordonat.

Cu o caracteristica de ajustare, suportul se potriveste perfect meselor cu grosimea maxima de 4 cm, asigurandu-va ca se fixeaza ferm si sigur. Astfel, nu va fi necesar sa va faceti griji cu privire la stabilitatea sau siguranta obiectelor depozitate.

Un aspect remarcabil al acestui suport este capacitatea sa de a se roti la 360 de grade. Acest lucru ii confera o ergonomie deosebita in utilizare, permitandu-va sa ajustati unghiul de acces la casti si cabluri pentru a va potrivi confortul si preferintele personale.

Cu dimensiunile sale compacte de 5.15 x 11.5 x 10.2 cm, suportul nu ocupa mult spatiu pe masa, permitandu-va sa economisiti spatiu valoros. Este fabricat din plastic rezistent si durabil, asigurandu-va ca veti beneficia de utilizarea sa pe termen lung.

In concluzie, suportul functional pentru masa, destinat organizarii castilor, cablurilor si altor accesorii, este un accesoriu practic si ergonomic. Cu capacitatea sa de a se agata pe marginea meselor, ajustabilitatea si rotatia la 360 de grade, acest suport va ofera comoditate si eficienta in utilizarea obiectelor dvs. Dimensiunile compacte si materialul durabil fac din acest suport un element indispensabil in organizarea dvs. de zi cu zi.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
646 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SUPORT FUNCTIONAL PENTRU MASA, ORGANIZARE CASTI, CABLURI ESTE LISTAT IN: