Inscrie firma »
Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen

Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen

Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen - Protejati-va hainele de murdaria care se acumuleaza pe talpa fierului de calcat.
Cu dozare care permite o aplicare exacta
Usor de folosit
Incalzeste fierul de calcat la aproximativ 100°.
Scoateti tubul Rayen si miscati pe talpa fierului de calcat.
Inclinati fierul de calcat inainte pentru a preveni patrunderea compozitiei batonului Rayen in gaurile de orificii ale aburilor.
Lasati batonul sa functioneze timp de 2-3 minute.
Indepartati murdaria cu o carpa.
ATENTIE!
Provoaca leziuni oculare grave.
Provoaca iritarea pielii.
Contine d-limonen. Poate produce o reactie alergica.
Contine substante sensibilizante. Poate produce o reactie alergica.
Pretul este pentru 1 bucata Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen.
Nu este inclus fierul de calcat!

Stickul de curatare pentru talpa fierului de calcat, 40g-Rayen, este solutia eficienta pentru a proteja hainele tale de acumularea de murdarie pe suprafata fierului de calcat. Cu acest produs inovator, vei avea mereu grija de aspectul impecabil al imbracamintei tale.

Beneficiind de un sistem de dozare precis, acest stick de curatare permite o aplicare exacta a compozitiei de curatare pe talpa fierului. Usurinta in utilizare face din acest produs un aliat de nadejde in rutina ta de calcare a hainelor.

Pentru a incepe procesul, incalzeste fierul de calcat la aproximativ 100 de grade. Apoi, pur si simplu scoate tubul Rayen si aplica miscari usoare pe suprafata talpei fierului. In acest timp, asigura-te ca inclini fierul inainte pentru a evita patrunderea compozitiei de curatare in orificiile de aburi ale fierului.

Lasand batonul sa actioneze timp de 2-3 minute, vei elimina eficient murdaria acumulata pe talpa. Dupa aceasta, indeparteaza cu grija murdaria cu ajutorul unei carpe.

Este important sa acorzi atentie avertismentelor pentru siguranta ta si sa utilizezi acest produs cu precautie. Stickul de curatare contine substante care pot provoca iritatii cutanate si pot declansa reactii alergice. Asigura-te ca eviti contactul cu ochii si pielea. De asemenea, pretul mentionat este pentru o singura bucata de Stick curatare talpa fier de calcat 40g-Rayen si nu include fierul de calcat.

Cu Stickul de curatare pentru talpa fierului de calcat, 40g-Rayen, vei putea mentine talpa fierului in stare impecabila si vei proteja hainele tale de posibile pete sau deteriorari.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
646 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

STICK CURATARE TALPA FIER DE CALCAT 40G-RAYEN ESTE LISTAT IN:

STICK CURATARE TALPA FIER DE CALCAT 40G-RAYEN - PRODUSE SIMILARE