Inscrie firma »
Sistem de irigare

Sistem de irigare

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Sistem de irigare

Ceea ce functioneaza pe camp, poate functiona si in ghivecele mici:irigarea localizata pe o perioada mai lunga, fara a fi nevoie de prezenta dvs. Pentru aceasta, cele sapte bucati de cablu de alimentare sunt pur si simplu plasate in ghivece si conectate prin furtun la punga de 10 litri. De acolo apa curge direct in ghivece. Cantitatea de apa poate fi reglata, in mod individual, la conectorii respectivi. Inclusiv carlig de agatat.
Material: plastic.
Dimensiuni: 50 x 32 cm sacul din plastic, cablurile de conectare 6 m.

Sistemul de udare prin picurare - Manual de utilizare

Va multumim pentru alegerea dvs. a sistemului de udare prin picurare. Cei mai multi oameni recunosc necesitatea furnizarii apei in mod regulat catre plante.
AVANTAJELE SISTEMULUI DE UDARE PRIN PICURARE
Desi este utila, udare traditionala poate fi neeconomica. De multe ori oferim prea multa apa, care se va scurge din ghivece sau paturi de flori. Sistemul de irigare prin picurare este mult mai eficient, deoarece permite ca fiecare planta sa absoarba cantitatea de apa livrata.

1. Containerul (sacul) mare puteti sa il umpleti cu 10 litri de apa.
2. Acest sistem este utilizat pentru a regla debitul de apa, independent, pentru fiecare instalatie a celor 6 duze reglabile. Capacitatea de a regla fluxul de apa, independent,este un element important, deoarece controleaza cantitatea de apa livrata catre fiecare planta.
DIRECTII
PASUL 1
Introduceti carligul din plastic, prin deschiderea din partea superioara a pungii rezervor (adica prin deschiderea centrala sau utilizand cele doua carlige in deschiderile laterale). De asemenea, puteti trece un cablu prin cele doua deschideri laterale, daca nu aveti un punct de prindere adecvat pentru carligele de suspendare.
PASUL 2
Se trece capul surubului scurt prin umeras si fixati-l folosind piulita corespondenta.
PASUL 3
Introduceti capatul cuplajului de teava dubla (asa cum se arata in figura) in supapa situata la baza pungii rezervor de apa.
Aveti grija sa nu introduceti celalalt capat al conexiunii si sa nu il impingeti prea adanc.
In caz contrar, acesta se poate scurge.
PASUL 4
Puneti sacul-rezervor. Suruburile regleaza profilul de aluminiu standard si pot fi folosite pentru a atasa punga (sacul rezervor) prin strangerea piulitei corespunzatoare.
IMPORTANT: pozitionati intotdeauna sacul la aceeasi inaltime ca si duzele. Acest sistem de udare prin picurare functioneaza in mod ideal, cu o presiune scazuta a apei. Punerea sacului la o inaltime mai mare ar creste presiunea apei.
PASUL 5
Odata ce sacul de apa este atasat, puteti utiliza furtunul negru cu capatul ce are protuberante la conector al doilea, pe care deja l-ati introdus in sac.
Ar trebui sa aveti cel putin o lungime de 1,5m de furtun intre punga (sacul) de apa si primul picurator reglabil; acest lucru ajuta la reducerea presiunii apei.
Dupa instalarea pungii rezervor de apa, conectati partea lunga a furtunului negru pana la capat
PASUL 6
Acum desfaceti furtunul, care acum este conectat la sacul rezervor si intindeti-l in 6 parti, unde vor fi situate punctele de picurare. Se taie furtunul la fiecare punct ales de dvs si conectati cele 6 duze reglabil prin introducerea capetelor de teava
PASUL 7
Inchideti ultimul capat al furtunului, prin introducerea duzei la capatul furtunului.
PASUL 8
Asigurati-va ca furtunul nu este indoit deoarece acest lucru ar opri fluxul de apa.
PASUL 9
Se umple punga rezervorul de apa prin fanta din partea superioara a pungii.
PASUL 10
Deschideti cu atentie fiecare din cele 6 duze reglabile pana la debitul dorit. Nu alegeti o rata de picurarea mai putin de o picatura pe secunda: in fapt, rata va incetini cand sacul se va goli, iar presiunea apei va scadea.

1. Sac de apa x 1 buc.
2. tevi reglabil Picurare x 7 buc
3. conector furtun x 1buc
4. Picuratore reglabil x 1 buc
5. 6 metri furtun negru x 1 buc
6. Carlig plastic x 2 buc


PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
646 234 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SISTEM DE IRIGARE ESTE LISTAT IN: