Inscrie firma »
Set pentru vidare alimente - pompa si 10 pungi

Set pentru vidare alimente - pompa si 10 pungi

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set pentru vidare alimente - pompa si 10 pungi

Set pentru vidare alimente - pompa si 10 pungi este un Kit pentru ambalare vacuum a tuturor tipurilor de produse alimentare, care vor fi utilizate, in principal, de catre cei carora le plac legumele proaspete, carne si alte produse alimentare, care prin natura lor sunt perisabile. Utilizarea lor este foarte usoara. Atunci cand se retrage aerul cu pompa din sac, produsul alimentar isi pastreaza nu numai aroma originala, dar nici nu pierde minerale, vitamine si alte elemente nutritive importante. Vidul suprima formarea de mucegai si bacterii, prin aceasta se extinde in mod semnificativ durata de depozitare a produselor alimentare conservate si, astfel, impiedica uscarea, adesea si raspandirea mirosurilor neplacute in frigider sau congelator. Puteti pastra pungile alimentare intr-un congelator, frigider. Pungile sunt echipate cu o supapa dubla etansa, prin care se face aspiratia, iar aceste 3 pungi au lipite cate o eticheta pentru a preciza data la care sunt inchise in vid alimentele.
Acesti 10 saci sunt proiectati pentru reutilizare - pot fi folositi de foarte multe ori, pe timp indelungat. Inchiderea perfecta a acestor saci se realizeaza printr-un cursor de plastic universal, care, impreuna cu pompa mecanica ajuta la evacuarea aerului din sac.
Este important ca zona din jurul supapei sa ramana curata si fara particule fine de produse alimentare, ca sa nu impiedice aspiratia si lipirea ulterioara a supapei.
Material: plastic.
Dimensiuni:
Pompa :inaltime 17 cm.
Pliculete: 4 plicuri cu dimensiunea: 22x21 cm, 4 plicuri cu dimensiunea: 28x26 cm si 2 plicuri cu dimensiunea 34x22 cm.
Pungile pastreaza alimente proaspete mai mult timp pentru prelucrare ulterioara - fructe, legume, nuci, peste, branzeturi, legume, din cauza lipsei de aer nu va exista nicio crestere microbiana, produselor alimentare introduse in pungile de vid li se prelungeste termenul de valabilitate, nu isi pierd aroma sau gustul lor, mirosurile nu se raspandeasc in frigider.

PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SET PENTRU VIDARE ALIMENTE - POMPA SI 10 PUNGI ESTE LISTAT IN: