Inscrie firma »
Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare - Pump

Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare - Pump

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare - Pump

Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare " Pump reprezinta un set de 6 bucati saci vacuum haine si o pompa vidare, pentru a evita folosirea aspiratorului. Cei 6 saci de vidat pentru haine pot fi folositi fie cu pompa manuala de vidare, fie cu aspiratorul, pe care il aveti acasa.
Cele 6 bucati saci vidare haine au dimensiuni mari, 100 x 76 cm si va ajuta sa reduceti cu o proportie de 80% capacitatea de stocare si salvare a spatiului dvs pentru depozitarea textilelor, pe care le depozitati in casa, sau, de ce nu, chiar si in cazul in care doriti sa minimizati volumul hainelor intr-un geamantan, in cazul in care calatoriti.
Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare " Pump sunt usor de folosit, fie ca extrageti aerul cu aspiratorul, fie ca folositi pompa de vidare (acasa sau in calatorie).
Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare " Pump se inchid cu un fermoar puternic si sigur pentru a preintampina deschiderea si patrunderea aerului in sac. Asigurati-va ca valva de sigilare este inchisa.

Set 6 buc saci vidat haine si pompa vidare " Pump sunt potriviti pentru depozitare: haine, lenjerie pat, pilote, paturi. Acestia au rol de salvare spatiu, dar si de protectie contra insectelor, mirosurilor, umezelii, prafului.
Dimensiuni: 100 x 76 cm.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SET 6 BUC SACI VIDAT HAINE SI POMPA VIDARE - PUMP ESTE LISTAT IN: