Inscrie firma »
Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare - Press

Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare - Press

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare - Press

Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare " Press este format din 12 bucati saci vidare haine, cu 4 dimensiuni diferite (jumbo, mare, mediu, mic), impreuna cu o pompa vidare saci vacuum haine.
Cele 12 bucati saci de vidat pentru haine pot fi folosite, fie cu pompa manuala de vidare, fie cu aspiratorul, pe care il aveti acasa.
Sacii vacuum haine va ajuta sa reduceti cu o proportie de 80% capacitatea de stocare si salvare a spatiului dvs. pentru depozitarea textilelor pe care le depozitati in casa, sau, de ce nu, chiar si in cazul in care doriti sa minimizati volumul hainelor intr-un geamantan, in cazul in care calatoriti.
Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare " Press sunt usor de folosit, fie ca extrageti aerul cu aspiratorul, fie ca folositi pompa de vidare (acasa sau in calatorie).Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare " Press se inchid cu un fermoar puternic si sigur, pentru a preintampina deschiderea si patrunderea aerului in sac. Asigurati-va ca valva de sigilare este inchisa.
Set 12 buc saci vidat haine si pompa vidare " Press sunt potriviti pentru depozitare: haine, lenjerie pat, pilote, paturi. Acestea au rol de salvare spatiu, dar si de protectie contra insectelor, mirosurilor, umezelii, prafului.
Dimensiuni:
3 bucati jumbo: 100 x 76 cm.
3 bucati mari: 60 x 80 cm.
3 bucati medii:50 x 70 cm.
3 buc mici: 40 x 60 cm.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
653 106 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

SET 12 BUC SACI VIDAT HAINE SI POMPA VIDARE - PRESS ESTE LISTAT IN: