Inscrie firma »
Raft telescopic pentru bucatarie model 244

Raft telescopic pentru bucatarie model 244

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Raft telescopic pentru bucatarie model 244

Creati un spatiu aditional in cel mai scurt termen. Pur si simplu pozitionati si fixati raftul intre dulapul suspendat si blatul de lucru din bucataria dvs.

- Suprafata decorativa din aluminiu anodizat;
- Asamblare simpla fara ajutorul uneltelor;
- Design extrem de stabil;
- Dimensiuni inaltime 50-70cm x lungime 50cm x adancime 25cm.
Raftul telescopic pentru bucatarie model 244 este solutia perfecta pentru a crea un spatiu suplimentar in cel mai scurt timp posibil. Cu ajutorul sau, poti pozitiona si fixa cu usurinta raftul intre dulapul suspendat si blatul de lucru din bucataria ta.

Acest raft este conceput cu o suprafata decorativa din aluminiu anodizat, oferindu-i un aspect elegant si durabilitate in timp. Materialul de inalta calitate confera rezistenta la coroziune si asigura ca raftul va rezista in conditii de uz intens in bucatarie.

Asamblarea raftului este simpla si nu necesita ajutorul uneltelor. Poti monta rapid si usor acest raft fara a te implica in procese complicate sau a folosi instrumente speciale. Astfel, vei economisi timp si efort in amenajarea bucatariei tale.

Designul extrem de stabil al raftului iti ofera incredere in utilizare. Indiferent daca doresti sa depozitezi condimente, ustensile de bucatarie sau alte obiecte de uz frecvent, raftul te va ajuta sa le organizezi intr-un mod eficient si sa le ai la indemana.

Dimensiunile acestui raft telescopic sunt inaltimea 50-70cm x lungimea 50cm x adancimea 25cm, oferind suficient spatiu pentru a depozita diferite obiecte si a crea un spatiu functional in bucataria ta.

In concluzie, raftul telescopic pentru bucatarie model 244 este alegerea ideala pentru a obtine un spatiu suplimentar in bucatarie intr-un mod rapid si simplu. Cu suprafata decorativa din aluminiu anodizat, asamblarea fara unelte, designul stabil si dimensiunile practice, acest raft iti va ajuta sa-ti organizezi bucataria eficient si sa ai totul la indemana.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
644 172 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

RAFT TELESCOPIC PENTRU BUCATARIE MODEL 244 ESTE LISTAT IN: