Inscrie firma »
Lampion in forma de inima cu snur pt. tinere

Lampion in forma de inima cu snur pt. tinere

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Lampion in forma de inima cu snur pt. tinere

Lampion in forma de inima poate deveni una dintre cele mai populare idei pentru nunti. Lampioanele in forma de inima sunt o alternativa excelenta la focurile de artificii pentru receptii sau ceremonii, deoarece acestea sunt mai ieftine si mai putin periculoase.
In mod traditional, lampioanele au fost folosite in Asia in timpul sarbatorilor si festivalurilor. Multi oameni le folosesc, ca pe un simbol al eliberarii de dorinte, de vise, griji sau chiar probleme. Ele sunt un simbol de speranta si noroc pentru viitor.

Lampioanele sunt 99% biodegradabile, neinflamabile, sigure si usor de utilizat. Fabricate din bambus si hartie de orez. Ele produc un efect vizual surprinzator ce confera un plus de distractie si uimire pentru orice ocazie speciala. Imaginati-va eliberand sute de lampioane in forma de inima pe cer, in noaptea nuntii dvs. De asemenea, puteti sa le utilizati pe plaja sau la munte ... Folositi-va imaginatia!
Tot ce trebuie sa faceti este sa aprindeti celula de combustibil, asteptati ca lampioanele sa se umple cu aer cald si sa castige inaltime.
Dimensiune aproximativa: 85cm. Include snur pentru tinere. Disponibil in rosu si alb (selectate aleatoriu, in functie de stoc).
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
640 813 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

LAMPION IN FORMA DE INIMA CU SNUR PT. TINERE ESTE LISTAT IN: