Inscrie firma »
Husa protectie portbagaj

Husa protectie portbagaj

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Husa protectie portbagaj

Cu aceasta husa de protectie pentru portbagaj veti pastra ordinea si curatenia.

Portbagajul este locul cel mai folosit in masina. Aici veti depozita mereu : bagaje, produse alimentare, carucioare, biciclete, mobilier chiar si cainele va fi transportat. In plus, trusa de prim ajutor, lampi auto, cutii de rezerva, lichid de parbriz, manusi si diferite instrumente isi au locul tot aici, in portbajag. Adesea, acestea se misca si isi schimba pozitia in timpul mersului. Acest lucru poate duce murdarirea portbagajului, scurgeri de lichide etc. Petele aparute nu se mai pot curata usor, tesatura va ramane murdara. Cu aceasta husa de protectie pentru portbagaj, veti proteja portbagajul de murdarie.

Husa este confectionata din 100% poliester cu strat de PVC. Materialul este durabil si rezistent la apa si poate fi spalat cu usurinta. Dimensiunile husei sunt aprox. 135 x 130 x 33cm si poate acoperi intregul portbagaj. Aceasta husa este potrivita si pentru transportul animalelor de companie. Firele de par de caine pot fi usor periate de pe aceasta husa.
Husa de protectie se fixeaza in partile cu benzi velcro (arici) iar in partea de sus cu ajutorul unor curele reglabile cu catarame.
Husa de protectie pentru portbagaj se poate monta usor si rapid in cateva minute. Daca nu o folositi aceasta poate fi usor indepartata.
Caracteristici :
Dimensiuni: 135 x 130 x 33 cm
Material: poliester 100% cu acoperire PVC
Pastreaza portbagajul curat si ordonat, se curata usor.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
643 520 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

HUSA PROTECTIE PORTBAGAJ ESTE LISTAT IN: