Inscrie firma »
Etajera cuptor microunde cu 2 niveluri

Etajera cuptor microunde cu 2 niveluri

2% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Etajera cuptor microunde cu 2 niveluri

Etajera cu 2 niveluri de bucatarie se pozitioneaza deasupra cuptorului cu microunde astfel inca spatiul de deasupra acestuia va putea fi folosit. Puteti depozita pe etajera ustensile sau alte accesorii de bucatarie. Etajera are 2 carlige pentru prosoape, lavete, manusi etc. Constructie stabila din tevi de aluminiu si conectori din plastic.
Dimensiuni totale : inaltime 62 cm x lungime 49 cm x adancime 31 cm
Etajera nu contine si accesoriile din imagine (ustensile bucatarie, cutii depozitare, etc).
Etajera cuptor microunde cu 2 niveluri este o solutie practica si utila pentru a optimiza spatiul din bucataria ta. Cu dimensiunile sale de 62 cm inaltime, 40 cm lungime si 31 cm adancime, acesta poate fi instalat cu usurinta deasupra cuptorului cu microunde pentru a oferi spatiu suplimentar de depozitare.

Aceasta etajera cuptor microunde este construita din materiale durabile si de inalta calitate, asigurand astfel o structura robusta si fiabila. Designul cu doua niveluri permite depozitarea si organizarea mai multor obiecte, cum ar fi cuptorul cu microunde, placi, tacamuri, boluri si alte obiecte de bucatarie.

Etajera cuptor microunde este usor de instalat si de utilizat, cu instructiuni clare si usor de urmat. Datorita dimensiunilor sale compacte, aceasta nu va ocupa mult spatiu in bucatarie si poate fi integrata in majoritatea stilurilor de amenajare.

In concluzie, etajera cuptor microunde cu 2 niveluri este o alegere excelenta pentru oricine doreste sa isi maximizeze spatiul de depozitare in bucatarie. Durabila, usor de instalat si usor de utilizat, aceasta etajera cuptor microunde va ajuta sa pastrezi ordinea in bucataria ta si sa ai la indemana toate obiectele de care ai nevoie.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
645 195 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: accesorii casa - articole casa - decoratiuni gradina

ETAJERA CUPTOR MICROUNDE CU 2 NIVELURI ESTE LISTAT IN: