Inscrie firma »

PFA Paun I. Dumitru Dan

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare PFA Paun I. Dumitru Dan

- Servicii de proiectare, implementare si suport software.
Dupa multi ani de experienta dobandita in vestul Europei, Japonia si Romania, in dezvoltarea de software de inalta complexitate, am decis sa infiintez firma "Peacock Computer" prin care sa ofer solutii software adaptate fiecarui client in parte, la un pret fara concurenta pe piata de software.
In ultimii ani m-am specializat in aplicatii software de "Business Workflow Management" pentru intreprinderi si spitale iar la modul general in aplicatii pe scara larga de gestiune a bazelor de date.
Vasta experienta si formatia de inginer in electronica si telecomunicatii specializati in calculatoare ma recomanda insa si pentru dezvoltarea aplicatiilor de conducere a proceselor industriale si de achizitii de date cu ajutorul calculatorului.
Viteza de executie si calitatea software-ului oferit va vor impresiona placut in cazul in care veti dori colaborarea cu mine.
Recent datorita situatiei economice am migrat catre o forma de organizare mai simpla : "Persoana Fizica Autorizata" in servicii IT reducand astfel si mai mult costurile de functionare si ramanand in acelasi timp foarte competitiv ca si costuri pentru potentialii clienti.
PREZENTARE PFA Paun I. Dumitru Dan
LIGHT
MEMBER
PFA Paun I. Dumitru Dan
4 777 accesari
Persoana de contact: Dan Paun
Adresa postala: sos. Colentina nr. 83, bl. 85, ap. 66, sect 2
Localitate: Bucuresti, Bucuresti
Telefon: click aici 0767743597
Website:

Activitate firma: Soft - software - baze de date

ULTIMELE PRODUSE ALE PFA PAUN I. DUMITRU DAN

Oferta firmei PFA Paun I. Dumitru Dan nu contine nici un produs sau serviciu