Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

SkyLine Hygiene Systems reprezinta un proiect ce a luat nastere in ultimul trimestru al anului 2012, la initiativa mai multor reprezentanti ai unor puternice branduri din cadrul furnizorilor de echipamente si consumabile pentru igiena profesionala din Romania, avand ca scop furnizarea de solutii optime pentru dotarea bailor si toaletelor destinate mediului public.

Echipa SkyLine Hygiene Systems a adus sub acelasi acoperis unele dintre cele mai importante branduri de profil comercializate in lume, avand ca scop atat satisfacerea celor mai exigente standarde impuse, cat si solutionarea problemelor legate de costuri, implicit bugete restranse. SkyLine Hygiene Systems a concentrat aceste repere sub un singur brand, acesta fiind impartit in mai multe sortimente de produse, pliate pe cerintele actuale ale pietei.

SkyLine Hygiene Systems nu ofera spre vanzare doar echipamente pentru igiena profesionala, ci doreste sa fie si un adevarat partener de incredere in derularea afacerilor clientilor sai, adigurandu-le intreaga disponibilitate atat penru consultanta pre- si post- vanzare, cat si pentru asistenta tehnica necesara.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
363 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Skyline Hygiene Systems - uscatoare de maini - merida romania

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ROYAL SKY LINE SRL

Oferta firmei SC Royal Sky Line SRL nu contine nici un produs sau serviciu