Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Producator: Heshoutang (China)
 

Prezentare Stomach Forte 60 capsule - Heshoutang

Imbunatateste digestia, reface echilibrul organismului.Chiar daca de cele mai multe ori sunt neglijate si considerate afectiuni de moment, problemele digestive influenteaza in cel mai negativ mod viata de zi cu zi. De aceea problemele digestive nu trebuiesc ignorate ci tratate imediat, prin intermediul unor solutii cu adevarat eficiente. Daca medicamentele clasice, nu dau rezultatul dorit, este timpul sa-ti indrepti atentia spre medicina alternativa, sau mai bine zis spre Medicina Traditionala Chineza, o mostenire lasata de mii de ani!
Problemele digestive perturba activitatile zilnice! Spune stop durerilor cu Stomach Forte!
Obtinut pe baza unor retete din Medicina Traditionala Chineza, Stomac hForte este un produs 100% natural, menit sa inlature problemele cauzate de digestie. Remediu atat pentru constipatie, cat si pentru diaree, Stomach Forte urmareste sa refaca echilibrul organismului, actionand rapid asupra problemelor de natura digestiva. Ceea ce este cu adevarat relevant, este faptul ca Stomach Forte nu elimina doar problemele cauzate de aparatul digestiv, ci imbunatateste intreaga activitate a organismului.
Beneficiile Stomach Forte
Medicina Traditional Chineza crede in puterea corpului de a se vindeca singur! Chiar daca la o prima vedere, pare un concept miraculos, Medicina Traditional Chinezeasca functioneaza simplu si se adreseaza oricui.
Aceasta medicina pune omul in centrul Universului, intr-o stransa legatura cu natura si cu tot ceea ce-l inconjoara. Cand spui Medicina Traditional Chinezeasca, spui plante! Pe scurt: spui vindecare!
ACTIUNI:
- Inlatura aciditatea din stomac si protejeaza mucoasa gastrica
- Reface digestia afectata de diabet sau de consumul mare de medicamente
- Ajuta la inlaturarea constipatiei, gastritei, gastroenteritei si ulcerului gastric
- Este foarte eficient pentru indigestii, pentru stomac balonat
- Imbunatateste activitatea splinei
- Reface sistemul imunitar de la nivelul intestinelor
- Ajuta in unele cazuri de diaree cronica
- Reface toate functiile digestive si imbunatateste absorbtia nutrientilor
Cui se adreseaza Stomach Forte"
Stomach Forte este recomandat pentru tratarea afectiunilor gastrointestinale cauzate de aciditatea gastrica. Fiind un remediu 100% natural, Stomach Forte amelioreaza disconfortul de la nivelul tractului digestiv intr-un timp foarte scurt. Deoarece medicamentele pentru afectiunile gastrointestinale pot sensibiliza stomacul, acest medicament protejeaza mucoasa gastrica de actiunile chimice ale altor medicamente. Tratamentul cu Stomach Forte este recomandat pentru persoanele suferinde de ulcer gastric sau duodenal, esofagita, interventii chirurgicale la nivelul sistemului digestiv, constipatie, diaree, indigestie, episoade repetate de varsaturi. Acest medicament nu are contraindicatii datorita ingredientelor sale naturale, fiind recomandat tuturor persoanelor.
Remediu natural prezentat sub forma unor comprimate ce contin substante naturale provenite de la plante ca: Radix Pseudostellariae, Poria Alba, Chinese Yam, Lotus Seed, fiind eficiente pentru intreg sistemul nostru digestiv. Consumul in exces al medicamentelor pentru diverse afectiuni pot distruge flora intestinala cauzand boli grave ale tractului digestiv. Din acest motiv, Stomach Forte este ideal ca tratament in timpul si dupa medicatia cu medicamente pentru diabet, antibiotice sau orice alte medicamente ce pot perturba functiile normale ale sistemului digestiv. Stomac Forte elimina halena, agentii patogeni si toxinele nebenefice organismului uman. Deasemenea, Stomach Forte este eficient pentru problemele renale, cardiace sau impotenta.
Flora intestinala joaca un rol important in digestia si imunitatea noastra. Alimentele nedigerate in mod natural sunt deteriorate de flora intestinala astfel incat sa poata fi asimilate de sistemul sanguin prin peretii tubului digestiv. Flora intestinala ajuta la asimilarea unor elemente nutritive importante, astfel incat sistemul imunitar sa nu fie afectat de agenti patogeni cauzatori de boli. Deoarece echilibrul florei intestinale poate fi modificat prin tratamentul cu medicamente, boli ale tractului digestiv, anxietate sau stres, se recomanda Stomach Forte. Acest supliment natural este singurul remediu ce poate preveni si reface functiile sistemului digestiv imbunatatind in acelasi timp absorbtia vitaminelor si mineralelor benefice sistemului nostru imunitar.
O digestie ce nu functioneaza normal te poate tine departe de activitatile uzuale. Orice gustare este eliminata imediat fara ca energia si nutrientii din alimente sa fie asimilate. Acest lucru duce la epuizare si la o stare de disconfort. Pe de alta parte, constipatia isi poate pune amprenta asupra starii de spirit. Nervozitatea, anxietatea si lipsa increderii in fortele proprii pot avea ca sursa balonarea. In amblele cazuri nutrientii, vitaminele si mineralele din alimente nu sunt asimilate asa cum se cuvine de organism, fapt care poate duce la imbolnaviri grave.
Un organism slabit, este un organism bolnav. O stare de disconfort, este o stare de rau!
Stomach Forte vine sa repare toate aceste disfunctii prin intermediul plantelor si a retetelor din Medicina Traditionala Chineza. Stomach Forte este o alternativa eficienta pentru un stomac sensibil si in general, pentru toti cei care sufera de consitipatie, gastrita, ulcer gastric, indigestii, balonari si diaree cronica.
Mai mult decat atat, Stomach Forte este un remediu excelent si pentru cei care acuza probleme la nivelul splinei.
Pe langa faptul ca Stomach Forte elimina toate afectiunile digestive, acesta reface sistemul imunitar si readuce pofta de viata!
Pe scurt, Stomach Forte este cheia refacerii digestiei organismului.
De ce este un produs atat de benefic organismului" Simplu, fara o digestie echilibrata, nutrientii si energia din alimentatie nu poate fi asimilata. Rezultatul" Organism slabit si predispus la imbolnaviri.
De ce este Stomac Forte un remediu atat de eficient"
Natura este vie si ne ofera viata! Dovada sunt plantele medicinale, cele care pot trata orice boala, de orice natura! Stomach Forte reface digestia dupa o reteta eficienta din Medicina Traditionala Chineza.
La baza produsului se afla nu mai putin de 10 plante asiatice, utilizate inca din cele mai vechi timpuri pentru tratarea problemelor digestive si refacerea echilibrului.
Fiecare planta din compozitia produsului Stomach Forte isi aduce aportul intr-un mod unic si in perfecta armonie cu restul ingredientelor. Rezultatul" O reteta capabila sa trateze rapid, disfunctii dintre cele mai complexe.
Fiind un produs bazat doar pe ingrediente naturale, Stomach Forte poate fi administrat fara prescriptii medicale. Tineri, persoane cu un ritm de viata altert, persoane in varsta, oricine se poate bucura de efectele benefice ale produsului!
COMPOZITIE: Radix Pseudostellariae, Poria Alba, Chinese Yam, Lotus Seed
PREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Stomach Forte
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
216 354 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU STOMACH FORTE 60 CAPSULE - HESHOUTANG

Parasites 12 Detox Forte 30 capsule - HerbageticaParasites 12 Detox Forte 30 capsule - Herbagetica
Parasites 12 Detox Forte 30 capsule - He...
Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului cu nr ...
RON 21.69
Parasites 12 Detox Forte 120 capsule - HerbageticaParasites 12 Detox Forte 120 capsule - Herbagetica
Parasites 12 Detox Forte 120 capsule - H...
Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului cu nr ...
RON 77.8
Parasites 12 Detox Forte 60 capsule - HerbageticaParasites 12 Detox Forte 60 capsule - Herbagetica
Parasites 12 Detox Forte 60 capsule - He...
Produs Notificat de Serviciul National pentru Plante Medicinale, Aromatice si Produse ale Stupului cu nr ...
RON 42.09
Gheara diavolului 500 mg 50 capsule - Vitalia KGheara diavolului 500 mg 50 capsule - Vitalia K
Gheara diavolului 500 mg 50 capsule - Vi...
PRODUS NOTIFICAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI NR. 1192/ 15.05.2006 Gheara-diavolului este o planta ...
RON 25.78
Apisan Forte 300g - Apisan ForteApisan Forte 300g - Apisan Forte
Apisan Forte 300g - Apisan Forte
Apiterapia, ca terapie naturala are un istoric multimilenar, dar confirmarea ei stiintifica dateaza doar de cateva ...
RON 64.35
Apisan Forte 400g - Apisan ForteApisan Forte 400g - Apisan Forte
Apisan Forte 400g - Apisan Forte
Apiterapia, ca terapie naturala are un istoric multimilenar, dar confirmarea ei stiintifica dateaza doar de cateva ...
RON 78.66
Apisan Forte 750g - Apisan ForteApisan Forte 750g - Apisan Forte
Apisan Forte 750g - Apisan Forte
Apiterapia, ca terapie naturala are un istoric multimilenar, dar confirmarea ei stiintifica dateaza doar de cateva ...
RON 141.59
SilhouetteHelp 450g - ZenythSilhouetteHelp 450g - Zenyth
SilhouetteHelp 450g - Zenyth
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR.4670/14.06.2010 SilhouetteHelp, un produs pentru ...
RON 100.25
PROMOTIE 5+1 gratis Aspirina Organica 40 capsule + Zeolit 40 capsule Gratis - HerbageticaPROMOTIE 5+1 gratis Aspirina Organica 40 capsule + Zeolit 40 capsule Gratis - Herbagetica
PROMOTIE 5+1 gratis Aspirina Organica 40...
5 PROMOTII + 1 PROMOTIE GRATIS ASPIRINA ORGANICA  PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL NATIONAL DE ...
RON 100

STOMACH FORTE 60 CAPSULE - HESHOUTANG ESTE LISTAT IN: