Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Promen 50 capsule - Razmed

Promen 50 capsule - Razmed

Producator: Razmed
 

Prezentare Promen 50 capsule - Razmed

Aceste capsule sunt suplimente nutritive cu ingrediente naturale, atent selectionate si combinate, alese cu atentie pentru a face pilulele cat mai eficiente. Scopul crearii acestei retete a fost gasirea de solutii pentru cresterea placerii si a performantelor sexuale, in stransa legatura cu marirea naturala a penisului.
Asadar, aceste pilule reprezinta un amestec aparte de plante, un mix de ingrediente active si eficace, o formula menita sa realimenteze viata sexuala, mentinand erectia si marind nivelul de placere sexuala. Daca ati ajuns pe site-ul nostru, ati ajuns la locul potrivit. Aici avem exact ce va trebuie.
Capsulele pentru marirea penisului Promen sunt capabile sa va scape de majoritatea neajunsurilor pe care simtiti ca le aveti in viata dumneavoastra sexuala. Va dam cateva exemple:
1. marirea vizibila a penisului
2. ingrosarea penisului
3. alungirea penisului
4. orgasme prelungite si mai intense
5. erectii mai ferme si mai indelungate
6. circulatie imbunatatita a sangelui catre si prin penis
7. perioade scurte de recuperare intre contactele sexuale, deci o imbunatatire a virilitatii.
Aceste capsule reprezinta o formula eficienta de transformare a virilitatii. Pe langa efectele descrise mai sus, ele actioneaza la nivelul intregului organism, avand rol tonic si de revitalizare. Rezultatele care apar in urma administrarii acestor pilule difera de la persoana la persoana, depinzand de constructia si modul in care functioneaza organismul fiecaruia.
Desi ingredientele au un efect puternic, nu este necesara eliberarea unei retete medicale. Aceste pilule au rol de catalizator si de tonic, nu fac parte din categoria medicamentelor, ingredientele sunt naturale, asadar reteta medicala nu este necesara.
Pastilele Promen sunt un produs ce are efect in ceea ce priveste marirea penisului. E un sistem natural, si aici sta si secretul lui. Extractele pure de plante din compozitie si substantele nutritive rezulta intr-un amestec proaspat si eficient , creat dupa standarde ridicate si stricte de inspectie. Se folosesc numai plante tinere in cantitati atent dozate pentru a oferi, pe cat posibil, un efect pozitiv asupra imbunatatirii si functionarii organului dumneavoastra sexual.COMPOZITIE:
1. Solidilin: reprezinta o componenta speciala, creata pentru imbunatatirea calitatilor sexuale si pentru stimularea motivarii sexuale. Actioneaza impreuna cu un alt element, L-Dopa (precursorul dopaminei), un neurotransmitator de placere catre creier.
2. Momordica: este un ingredient de mare ajutor impotriva celor cu afectiuni ca diabetul sau indigestia. De asemena momordica reduce nivelul de grasime din corp si, simultan, mareste cantitatea de testosteron. Este o sursa nepretuita de vitamina C. Constituie, de asemenea, un contraceptiv natural (prin rolul pe care il joaca in procesul de antispermatogeneza) si, conform unor studii recente, reprezinta un punct de sprijin pentru sistemul imunitar.
3. Taj si sofranas: Acestia reprezinta niste vasodilatatori cu rolul de a dilata vasele de sange si de a creste fluxul sangvin catre penis. Astfel, evacuarea de sange din penis este intarziata, rezultatul fiind cresterea duratei erectiei. Totodata, tajul contine si acizi grasi Omega 3 de real ajutor pentru prevenirea afectiunilor cardiace.
4. Amla si apigenin: Sunt, de asemena inca doua ingrediente cu efecte dintre cele mai benefice. Amla reprezinta una dintre cele mai bogate surse de vitamina C. Apigenin este un remediu pentru prevenirea si tratarea cancerului. Actioneaza in sinergie cu vitamina C in vederea mentinerii sanatatii vaselor de sange.
5. Arjuna: Reprezinta o componenta esentiala pentru sanatatea cardiovasculara. Regleaza presiunea sangvina si ritmul inimii. Astfel, arjuna are rol de catalizator general cu rol de a accelera functiile corpului.
6. Gluconat de zinc: Este de ajutor pentru mentinerea mobilitatii spermatozoizilor si pentru cresterea calitatii spermei. Este important pentru metabolism, actionand in directia maririi cantitatii de testosteron. Se prezinta sub forma de gluconat, pentru ca, in acest stadiu, este mai usor de tolerat si de asimilat de catre organism.
7. Cordyceps: reprezinta un element care ajuta, ca si gluconatul de zinc la marirea productiei de testosteron. Asadar, este direct responsabil pentru dezvoltarea si mentinerea dorintei sexuale (libidoului) la barbati.
8. Ciuperca Rushi: Acest tip de ciuperca reprezinta o comoara de proprietati benefice pentru organism. Are functia de a creste energia si rezistenta sexuala. Pe de alta parte, are o multime de avantaje: proprietati antioxidante, antibacteriene, antivirale, antialergice si anti-inflamatoare. Toate aceste trasaturi duc la imbunatatirea starii generale si a vitalitatii.
9. Shatavari: Este un tonic, in esenta. A fost testat in trecut in tratarea unor afectiuni precum impotenta sau debilitatea sexuala. Are rol de calmant, stabilizeaza masa corporala, scade nivelul de nervozitate si se comporta si ca un somnifer, regland somnul.
10. Musli: Da exact, Musli. Este considerat un afrodisiac natural, folosit extensiv in medicina traditionala chineza. Este considerat de multi ca alternativa naturala pentru Viagra.
11. Bladderwrack: Este o alga marina, gasita in apele din coastele Atlanticului si Pacificului. Principalul ei beneficiu este ca ajuta la mentinerea sanatatii tiroidei. In acelasi timp, reduce nivelul de colesterol, actioneaza impotriva obezitatii, arteriosclerozei si a oboselii. Rolul aceste alge este sa echilibreze metabolismul
12. Drilizen: putem spune ca acest ingredient, impreuna cu Solidilin, reprezinta cireasa de pe tort. Drilizen consta intr-o formula naturala care are ca efect stimularea eliberarii de oxid nitric. Acest proces duce la prelungirea erectiilor prin fenomenul de vasodilatare coronara. De asemenea, Drilizen relaxeaza muschii netezi vasculari, deci circulatia sangelui spre si prin penis este accelerata, asadar erectiile sunt mai ferme si mai indelungate. Drilizen contine si un aminoacid de proteine (precursor al oxidului nitric). Acest aminoacid mareste productia de testosteron si, prin ingredientul sau activ (protodioscin) stimuleaza secretia de hormon lutein (un tip de hormon interstitial responsabil cu stimularea celulelor) si regleaza secretia de testosteron de la celulele leydig (de asemenea interstitiale).PREZENTARE PRODUS: flacon cu 60 capsule Promen
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
216 354 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU PROMEN 50 CAPSULE - RAZMED

ProHerb pentru barbati - Adams VisionProHerb pentru barbati - Adams Vision
ProHerb pentru barbati - Adams Vision
PRODUS NOTIFICAT DE INSTITUTUL DE BIORESURSE ALIMENTARE CU NR. AA0173 Ce este de fapt ProHerb ProHerb ...
RON 132.49
Pro V 4 capsule - RazmedPro V 4 capsule - Razmed
Pro V 4 capsule - Razmed
Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu problema scaderii poftei sexuale, insa ceea ce nu stiu ei este ...
RON 67
Pro V 1 capsula - RazmedPro V 1 capsula - Razmed
Pro V 1 capsula - Razmed
Odata cu inaintarea in varsta, barbatii se confrunta cu problema scaderii poftei sexuale, insa ceea ce nu stiu ei este ...
RON 19
Herbal V 4 capsule - RazmedHerbal V 4 capsule - Razmed
Herbal V 4 capsule - Razmed
Herbal V se adreseaza tuturor barbatilor care doresc o imbunatatire a vietii sexuale sau care au probleme sexuale ...
RON 97
Herbal V 1 capsula - RazmedHerbal V 1 capsula - Razmed
Herbal V 1 capsula - Razmed
Herbal V se adreseaza tuturor barbatilor care doresc o imbunatatire a vietii sexuale sau care au probleme sexuale ...
RON 25
Erekton Fast 8 tablete - Olimp LabsErekton Fast 8 tablete - Olimp Labs
Erekton Fast 8 tablete - Olimp Labs
Viata sexuala este importanta pentru echilibrarea hormonoala a organismului, insa aceasta poate fi infleuntata de ...
RON 52.43
OTO Forte 4 capsule - BBM MedicalOTO Forte 4 capsule - BBM Medical
OTO Forte 4 capsule - BBM Medical
Este un supliment alimentar care contribuie la cresterea performantelor sexuale masculine.OTO Forte: creste ...
RON 48.54
Erekton Ultra 30 capsule - Olimp LabsErekton Ultra 30 capsule - Olimp Labs
Erekton Ultra 30 capsule - Olimp Labs
Imbunatateste-ti viata sexuala in mod naturalErekton Ultra este un supliment alimentar de calitate superioara conceput ...
RON 68.02
Maxro 4 capsule - Mad HouseMaxro 4 capsule - Mad House
Maxro 4 capsule - Mad House
  Produs notificat la Institutul de Bioresurse Alimentare cu Nr: 4655 / 10.06.2010 Beneficii:- Erectii maxime, ...
RON 66.96

PROMEN 50 CAPSULE - RAZMED ESTE LISTAT IN:

PROMEN 50 CAPSULE - RAZMED - PRODUSE SIMILARE