Inscrie firma »
N***************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Genacol Matrice Exclusiva de Colagen 90 de capsule - Genacol

Genacol Matrice Exclusiva de Colagen 90 de capsule - Genacol

Producator: Genacol
 

Prezentare Genacol Matrice Exclusiva de Colagen 90 de capsule - Genacol

Colagenul: arma-cheie impotriva imbatranirii
Ce este colagenul" Colagenul este o proteina a tesutului conjunctiv din organism. Colagenul are un caracter neted si nedeslusit in piele. Acesata proteina joaca un rol de sustinere nu doar pentru piele, ci si pentru vasele de sange.
Din punct de vedere structural, colagenul se prezinta sub forma unei retele de fibre care sunt formate prin unirea impreuna a doi aminoacizi.
Colagenul da pielii rezistenta structurala, elasticitate si durabilitate. Tot colagenul este cel care mentine sanatoase articulatiile, tendoanele, oasele si muschii organismului. Colagenul este de asemenea prezent in vasele sangvine din tractul digestiv, inima, fiere, rinichi, vezica si este componentul major din par si unghii.
Exista peste 29 de tipuri de colagen, denumite cu cifre romane, insa cele mai frecvente forme gasite in corpul uman sunt tipurile I (oase, tendoane, ligamente, piele, albul ochilor, tesuturi cicatriciale), II (cartilagii), III (oase, maduva, limfa in tesuturile cu crestere rapida) si IV (in membrana capilarelor), diferenta intre aceste tipuri fiind data de compozitia lor chimica.
Vorbind in procentaje, colagenul reprezinta aproape 70% din continutul total de proteine din organism si nu mai putin de 95% din cartilaje. Avand in vedere aceste procentaje este imposibil sa nu constientizam importanta colagenului in corpul nostru. Este simplu: cu cat pielea secreta mai mult colagen, cu atat vom tine la distanta ridurile inestetice si durerile atribuite varstei. Deci, da, este posibil sa ne mentinem tineri o buna bucata de timp.
Cantitatea de colagen scade nu doar din cauza procesului natural de imbatranire ci si din cazuza unor factori ce tin mai mult de stilul de viata.
Cum sa ramai mereu tanar. Colagenul-Proteina unica pentru o piele perfecta
Tineretea inseamna frumusete si sanatate de fier. Imbatranirea este un proces natural si normal, motiv pentru care trebuie tratat ca atare. Cu toate acestea, fiecare dintre noi imbatranim diferit, in functie de stilul de viata pe care il adoptam. Procesul de imbatranire nu trebuie urgentat, ci trebuie incetinit. Pentru asta avem la dispozitie o serie de aspecte de care trebuie sa tinem cont.
Cum sa imbatranim frumos" Foarte simplu: printr-o alimentatie adecvata, prin odihna, prin hidratare si prin exercitii fizice. Tinand cont de ritmul vietii cotidiene, imbatranirea se face, din pacate, inainte de vreme.
Care sunt primele semne ale imbatranirii" Bineinteles, nedoritele riduri. Aceste \"crestaturi\" inestetice prezente la nivelul pielii pot fi combatute prin consumul de vitamine, mienerale si aminoacizi. Pentru o piele ferma, elastica si cu aspect tanar, este de preferat sa consumi alimente bogate in vitamina C si A. Spre exemplu, poti sa incluzi in meniul zilnic urmatoarele alimente: oua, carne, avocado, struguri rosii, alune, fistic, nuci, morcovi, rosii, soia, etc.
Ridurile apar si din cazua unor factori ca: tutun, alcool, stres si expunerea indelungata la soare. Iti plac dulciurile" Pasiunea necontrolata pentru ciocolata dauneaza grav pielii. Inlocuieste tabletele dulci cu ciocolata negra si asigura-te ca pielea isi va mentine sanatatea o lunga perioada de timp.
Iti place sa ai un ten bronzat" Afla ca pielii tale, nu. In fond, expunerea indelungata la soare incetineste productia de colagen si astfel, imbatraneste pielea. Daca nu te poti lipsi de razele soarelui, incearca totusi sa aplici inainte o crema cu factor de protectie.
Apa! Nu uita sa te hidratezi si nu uita de cei 2 litri de apa necesari sintezei de colagen din organism.
La toate acestea adauga si odihna. Fara un somn adecvat, organismul nu poate produce colagen si astfel, nu se poate mentine tanar. Somnul este o faza de regenerare activa a corpului. Atunci cand dormim, corpul se reface in totalitate.
Colagenul - Remediu pentru afectiuni reumatice, artrita si artroza
Ce este artroza" Artroza defineste afectiuni ale articulatiilor, de cauza degenerativa, avand ca trasatura comuna distrugerea cartilajului articular, urmata apoi de modificari ale tuturor structurilor din componenta articulatiei. Artroza reprezinta cea de-a doua cauza de invaliditate la persoanele de peste 50 de ani.
Factorii care favorizeaza aparitia artrozei sunt: ereditatea, varsta, sexul, densitatea osoasa, hipermobilitatea, diverse boli si nu in ultimul rand, obezitatea.
Simptomele artrozei sunt durerea si reducerea mobilitatii articulare, dificultatea de a merge sau de a indeplini activitati diverse, de natura profesionala sau casnica.
Ce este artrita" Artrita este denumirea generica prin care sunt definite peste 100 de boli reumatice, printre care: oseteoartrita, guta, artrita juvenila, lupusul, reumatismul psoriazic. Pe scurt, artrita se traduce prin inflamatia articulatiilor.
Netratata la timp si prin metode eficiente, artrita poate duce la handicapul fizic.
Cand stii ca suferi de artrita" Atunci cand te trezesti cu dureri insuportabile la nivelul articulatiilor si in special, la nivelul genunchilor. Zonele afectate de artrita prezinta umflaturi si piele de culoare rosie.
Ce este reumatismul" Reumatismul este o boala cronica, infectioasa sau alergica, insotita de dureri la nivelul aparatului locomotor sau de tulburari ale aparatului cardiovascular. Reumatismul defineste o serie de afectiuni caracterizate prin dureri ale aparatului locomotor sau mai multor articulatii in particular.
Reumatismul poate fi provocat de prezenta unui agent infectios (prezent in interiorul articulatei). De asemenea, reumatismul poate avea la baza o problema metabolica sau prezenta streptococului hemolitic.
Reumatismul se poate vindeca prin exercitii fizice intense, prin acupunctura, sau cel mai eficient, printr-un supliment pe baza de colagen.
Efectele colagenului asupra reumatismului, artritei si artrozei
Colagenul este necesar nu doar pentru mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii ci si pentru regenerarea la nivelul oaselor, tendoanelor, cartilajelor si muschilor.
Prezenta colagenului in organism este esentiala pentru videncarea ranilor usoare ale pielii dar si a ranilor din diferite tesuturi, pentru repararea cartilagiilor, ligamentelor si a oaselor. Mai exact, productia de colagen trebuie intensificata, in special, atunci cand pacientul sufera de artrita, artroza, tendinita, fibromialgia, lupusul si alte afectiuni reumatice.
Colagenul elimina durerile articulare si umflare, inlatura rigiditatea articulara si oboseala, creste mobilitatea si flexibilitatea oaselor, etc. In plus, prezenta colagenului in organism elimina convulsiile si accidentele vasculare cerebrale.
Genacol-Un tratament pe placul pielii, o solutie pentru reumatism
Dupa o anumita varsta, corpul trebuie ajutat sa produca colagen. Metodele sunt dintre cele mai diverse, incepand cu alimentatia sanatoasa si terminand cu interventiile estetice. Intre diete costisitoare si bisturiul dureros, ai la indemana o alternativa mult mai aficienta si mai sigura: Genacol, supliment alimentar menit sa stimuleze productia naturala de colagen la nivelul intregului organism.
Ce ceste Genacol"
Genacol este un produs obtinut in urma cercetarilor de laborator. El contine toate elementele necesare unei sinteze eficiente de colagen. Prin continutul de aminoacizi, Genacol actioneaza ca o matrice unica in corp si sprijina productia de colagen in tot corpul, atat la nivelul pielii, cat si la nivelul cartilajelor, tendoanelor, oaselor, articulatiilor si muschiilor.
Genacol este special conceput pentru a lupta cu eficienta impotriva efectelor de imbatranire. Produsul ajuta la o piele mai ferma, mai catifelata si mai elastica, chiar si dupa varsta de 50 de ani. Mai mult, Genacol este un aliat puternic impotriva reumatismului.
Avand la baza o formula unica, Genacol elimina durerile de articulatii si durerea in timpul mersului. Pentru cei diagnosticati cu slabiciune musculara si instabilitate in timpul mersului, Genacol actioneaza rapid ca remediu.
Colagenul prezent in produs este imediat absorbit de organism, astfel ca rezultatele sunt vizibile la cateva zile dupa inceperea tratamentului .
Comparativ cu restul produselor de acest gen, Genacol are in componenta sa nu doar o gama completa de aminoacizi necesari sintezei de colagen ci si o matrice unica, obtinuta prin cercerari stiintifice elaborate.
Genacol este un produs sigur ce nu necesita retete, produsul fiind un supliment alimentar.
Pentru un efect maxim, se administreaza, zilnic, 3 capsule de Genacol la 1,5 l de apa.
Genacol-un produs bazat pe Tehnologia Aminolock
Genacol a fost obtinut in urma unor indelungi cercetari de laborator. Mai exact, este vorba de 20 de ani. In acesti 20 de ani specialistii au creat o formula unica de stimularea a productiei de colagen. Formula se numeste AminoLock - o tehnologie ce ajuta organismal sa se regenereze printr-un surplus de aminoacizi si colagen.
Tehnologia Aminolok se focuseaza nu doar asupra imbunatatirii tesuturilor, ci si asupra pielii, in sensul ca ii imbunatateste aspectul si ii creste elasticitatea, chiar si la o varsta inaintata.
Genacol aduce corpului o matrice vie care stimuleaza productia interna de colagen, oferind astfel un raspuns natural si eficient la imbatranirea tesuturilor.
Produsul este in conformitate cu cele mai inalte standarde biotehnologice astfel ca indeplineste cerintele in materie calitate si siguranta.
La ce ajuta Genacol"
- ajuta la tratarea problemelor articulare, reumatism, artrita, artroza, coxatroza, etc.
- ajuta la o recuperare mai rapida dupa fracturi
- ajuta la mentinerea sanatatii cartilajelor si la refacerea acestora
- recomandat sportivilor pentru o recuperare rapida si fara efort
- ajuta la imbunatatirea calitatii somnului.
Cu alte cuvinte, Genacol are grija de sanatatea pielii tale, de calitatea somnului si de conditia ta fizica. Toate acestea se traduc printr-o stare excelenta de sanatate, in ciuda unei varste inaintate. Fiind un produs care imbunatateste somnul, Genacol te scapa de anxietate, oboseala, stres si chiar de depresie.
Genacol poate fi luat atat de persoanele cu probleme de reumatism cat si de sportivii de performanta. Produsul ajuta la o refacere mai rapida a sportivilor dupa efort si le consolideaza sistemul imunitar.
Stimuland productia de colagen la nivelul intregului organism, Genacol ajuta la vindecarea ranilor, chiar si la vindecarea fracturilor.
Genacol-Dupa 12 ani si in Romania
Dupa ce pret de mai bine de 12 ani s-a bucurat de un succes rasunator in intreaga lume si in special in Franta si Canada (acolo unde a fost produsul nu.1 pe piata de profil), Genacol este acum disponibil si in Romania.
Genacol poate fi inclus in toate tratamentele de vindecare a reumtatismului, artritei si artrozei. In plus, acest supliment alimentar poate fi administrat si de persoanele care vor sa se mentina tinere o lunga perioada de timp. Genacol reda pielii o textura ferma, flexibila si o stralucire aparte.
Efectele pe care produsul le are asupra organismului sunt imediat vizibile. Cu alte cuvinte, Genacol te va ajuta sa te misti mai bine (fara durere si fara retinere), sa ai o piele mai sanatosa (catifelata, lipsita de pete si de riduri) si nu in ultimul rand, te va ajuta sa te simti mai bine (colagenul pe care Genacol il produce in corp te va energiza si iti va reda pofta de viata).
De ce sa recurgi la tratamente costisitoare cand iti poti vindeca articulatiile, oasele si pielea printr-o metoda simpla, sigura, testata si premiata in toata lumea!
Genacol® este o formula naturala pe baza de colagen 100% pur
Genacol® a fost creat pentru a ajuta persoanele cu probleme articulare. Fie ca vorbim de dureri de spate, dureri de umeri, de maini, solduri sau genunchi, hidrolizatul de colagen ajuta la refacearea rezervelor de colagen din organism si reducerea tuturor acestor dureri.
Colagenul este cea mai raspandita proteina din corpul uman, fiind prezent in majoritatea tesuturilor din organism. El se gaseste la nivelul cartilajelor, tendoanelor, sistemului osos, la nivelul muschilor fiind totodata componenta principala din strucura pielii.Genacol® este singurul produs de pe piata capabil sa stimuleze sinteza principalelor cinci tipuri de colagen:
Colagenul de tip I " Oase, tendoane, ligamente si piele
Colagenul de tip II " Cartilaj si structura ochilor
Colagenul de tip III " Ficat, plamani si artere
Colagenul de tip IV " Rinichi si mai multe organe interne
Colagenul de tip V " Cele mai multe tesuturi conjunctive, par si placentaGenacol®- prin tehnologia sa unica numita AminoLock, pe care nu o intalnim la nici un alt produs similar, face ca organismul nostru sa absoarba moleculele de colagen atat de importante noua, in proportie de 98 % si astfel putem scapa de dureri. Acest proces imbunatateste mecanismul natural de producere a colagenului iar organismul poate sintetiza tipurile specifice de colagen in functie de nevoile sale oferind astfel un raspuns natural si eficient la imbatranirea tesuturilor.Hidrolizatul de colagen din Genacol® acTioneaza in 3 etape astfel:
1. Etapa de absorbtie: dupa administrarea Genacol® , hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.
2. Etapa de distributie: secventele de aminoacizi din hidrolizatul de colagen ,obtinute prin tehnologia Aminolock patrund, prin intermediul sistemului circulator, in tesutul cartilaginos al articulatiilor.
3. Etapa de stimulare: hidrolizatul de colagen din Genacol® stimuleaza sinteza celor mai importante cinci tipuri de colagen din organism.
Genacol este un produs TESTAT clinic si EFICIENT!
S-a demonstrat stiintific ca administrare a 1200 mg pe zi de hidrolizat de collagen (Genacol) reduce semnificativ durerea d la nivelul tuturor articulatiilor. Un studiu realizat la Universitatea din Liege, Belgia a demonstrat reducerea semnificativa a durerilor de la nivelul articulatiilor de la membrele superioare si inferioare si durerii de la nivelul coloanei vertebrale.
*Efectul hidrolizatului de colagen(GENACOL®) asupra durerii articulare .
O. Bruyère, B. Zegels, L. Leonori, V. Rabenda, A. Jansens and J.-Y. Reginster
Departamentul de Sanatate Publica si Epidemiologie ,Universitatea din Liège, Belgia
Studiul evalueaza eficienta hidrolizatului de collagen comparativ cu placebo in reducerea durerii articulare. Rezultatele indica faptul ca tratamentul cu hidrolizat de colagen 1200 mg pe zi a fost foarte eficient in reducerea durerii de la nivelul articulatiilor. Lotul pacientilor tratati cu hidrolizat de colagen 1200 mg pe zi a demonstrat o reducere semnificativa statistica a durerii. De asemenea nu a existat nici o diferenta in ceea ce priveste toleranta si siguranta intre cele doua loturi de pacienti demonstrandu-se astfel ca administrarea a 1200 mg pe zi de hidrolizat de collagen (Genacol) este sigura si produsul este foarte bine tolerat.
In cazul persoanelor testate carora li s-a administrat hidrolizat de collagen 1200 mg pe zi timp de 12 saptamani s-a constata o reducere semnificativa a durerii la nivelul articulatiilor, acest lucru determinand:
- o mai buna mobilitate
- o mai buna felxibilitate
- o mai mare libertate de miscare
Cu alte cuvante o imbunatatire generala a calitatii vietii.
Compozitie:
- hidrolizat de colagen pur
- Vitamina C: 10 mg (reprezinta o componenta importanta a procesului de sinteza de colagen si una dintre vitaminele cu cel mai puternic efect antioxidant)
Mod de administrare:
Adulti si copii peste varsta de 14 ani: 3 capsule pe zi seara .Se recomanda consumul zilnic a 1,5 litri de apa. Pentru rezultate eficiente se recomanda administrarea de lunga durata (cel putin 3 luni de zile )
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Tratamentul cu Genacol se realizeaza pe parcursul a 3 luni. Genacol poate fi administrat pana cand nivelul de colagen din organism devine echilibrat.
Prezentare produs: flacon 90 de capsule Genacol Matrice Exclusiva de Colagen
PREZENTARE N*****************************
MEMBRU
GRATUIT
N*****************************
214 687 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
N*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: bionovativ - forte - telom-r

PRODUSE ASEMANATOARE CU GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL

Colagen si Acid Hialuronic Forte 30 capsule - InterherbColagen si Acid Hialuronic Forte 30 capsule - Interherb
Colagen si Acid Hialuronic Forte 30 caps...
Colagen acid hialuronic forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea ...
RON 26.56
Colagen si Acid Hialuronic Pentru Barbati 30 capsule - InterherbColagen si Acid Hialuronic Pentru Barbati 30 capsule - Interherb
Colagen si Acid Hialuronic Pentru Barbat...
Colagen acid hialuronic forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea ...
RON 26.56
Colagen si Acid Hialuronic Extra 30 capsule - InterherbColagen si Acid Hialuronic Extra 30 capsule - Interherb
Colagen si Acid Hialuronic Extra 30 caps...
Colagen acid hialuronic forte contribuie la eliminarea ridurilor superficiale de expresie si la reducerea ...
RON 26.56
Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben Beautin 500 ml - My ElementsColagen lichid cu Mango si Pepene Galben Beautin 500 ml - My Elements
Colagen lichid cu Mango si Pepene Galben...
Produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare, Serviciul National al Plantelor Medicinale si Aromatice si ...
RON 142.55
Colagen lichid cu Capsuni si Vanilie Beautin 500 ml - My ElementsColagen lichid cu Capsuni si Vanilie Beautin 500 ml - My Elements
Colagen lichid cu Capsuni si Vanilie Bea...
Produs avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare, Serviciul National al Plantelor Medicinale si Aromatice si ...
RON 142.55
EUR O2 Silice 50ml - Oxigenare Celulara - ZuccariEUR O2 Silice 50ml - Oxigenare Celulara - Zuccari
EUR O2 Silice 50ml - Oxigenare Celulara ...
Descriere: EurO2 Silice CE REPREZINTA SILICIUL SI DIOXIDUL DE SILICIU? Impreuna cu oxigenul, siliciul este cel mai ...
RON 180.22
Colagen Stimulent 250 ml - Bionovativ - AromscienceColagen Stimulent 250 ml - Bionovativ - Aromscience
Colagen Stimulent 250 ml - Bionovativ - ...
Colagenul este o proteina, prezenta in toate tesuturile elastice din organism, incepand cu vasele de sange sau organele ...
RON 28.11
Hydraplenish Plus MSM 60 capsule - Nature's Way - SecomHydraplenish Plus MSM 60 capsule - Nature's Way - Secom
Hydraplenish Plus MSM 60 capsule - Natur...
PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI CU NR.AA4825/2011 Formula inovatoare pe baza de colagen, acid ...
RON 127
Bone & Joint Health Cream (crema pentru sanatatea oaselor si articulatiilor) 85 g - SolarayBone & Joint Health Cream (crema pentru sanatatea oaselor si articulatiilor) 85 g - Solaray
Bone & Joint Health Cream (crema pentru ...
PRODUS AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII SI FAMILIEI CU NR.63023/2012 Ajuta la reducerea inflamatiilor si durerilor in ...
RON 62.08

GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL ESTE LISTAT IN:

GENACOL MATRICE EXCLUSIVA DE COLAGEN 90 DE CAPSULE - GENACOL - PRODUSE SIMILARE