Inscrie firma »

S*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*************************

Societatea comerciala S.C ESTETIC PRESTMONTAJ S.R.L cu sediul in judetul Prahova, isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile.
Principala noastra activitate o constituie constructia de spatii pentru locuit pe structura de lemn, zidarie portanta, cadre beton sau structura metalica, pe terenul clientului sau al nostru.
De asemenea executam in toata tara lucrari de termoizolatii si hidroizolatii, relocari spatii industriale, amenajari birouri, camere frigorifice, alei betonate, pardoseli industriale, confectii metalice, balustrade de inox si din aluminiu, montaj si reparatii de acoperisuri, mansardari, reparatii/intretinere/subzidiri/consolidari de cladiri vechi pe baza de expertiza tehnica, constructii hale si spatii de productii, spatii de depozitare pe structura metalica si lemn, drumuri, poduri si podete, amenajari parcuri (trasat alei, ziduri de sprijin, jardiniere, excavatii, trepte) reabilitare termica cu panouri sandwich, modernizari, extinderi, tamplarie din aluminiu si PVC, garduri si porti, instalatii sanitare, termice si electrice, amenajari interioare si exterioare, s.a.m.d.
Compania noastra a fost construita in jurul unei echipe de oameni profesionisti, determinati si cu experienta dovedita in domeniu.
Raspundem exigentelor tuturor clientilor nostri, oferind solutii tehnice la cel mai inalt standard de calitate, lucrand curat, responsabil si in ritm alert.
Tarifele practicate de firma noastra sunt accesibile si se stabilesc in functie de serviciile oferite.
Pentru a va face o idee mai clara in privinta activitatii pe care o derulam va recomandam sa vizitati site-ul nostru.
PREZENTARE S*************************
MEMBRU
GRATUIT
S*************************
230 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: case zidarie lemn structura metalica - confectii metalice hale industriale garduri porti - montaj acoperis hidroizolatii instalatii drumuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC ESTETIC PRESTMONTAJ SRL

Oferta firmei SC ESTETIC PRESTMONTAJ SRL nu contine nici un produs sau serviciu