Inscrie firma »

S********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S********************

Societatea BGA RECUPERARI este o companie cu sediul in Bucuresti, specializata in recuperarea creantelor si colectarea debitelor comerciale si civile de la rau-platnici pe plan national.
Echipa de profesionisti cu specializare avansata in domeniile in care activeaza este formata din tineri cu studii superioare, entuziasti si exigenti, cu abilitati deosebite de comunicare, negociere si investigare, ce urmaresc respectarea principiilor noastre: profesionalismul, performanta, legalitatea, flexibilitatea, fermitatea si confidentialitatea.
Compania noastra efectueaza demersuri de recuperare a creantelor si colectare a debitelor pentru clienti din toate domeniile: comert, constructii, asigurari, leasing, vanzare in rate, publicitate, turism, transporturi, industria usoara, etc.
Rolul nostru este acela de a convinge debitorul folosind numai procedee legale ca este mai bine sa "stinga" o datorie pe cale amiabila intr-un ritm mai accelerat si fara a fi pus in situatia de a regreta ca nu a ajuns la o intelegere cu noi. Daca nu este posibil acest lucru, unul dintre avocatii nostri va prelua dosarul si va efectua toate demersurile judiciare.
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
224 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: recuperari creante - colectare debite - recuperari datorii

ULTIMELE PRODUSE ALE SC BGA RECUPERARI SRL

Oferta firmei SC BGA RECUPERARI SRL nu contine nici un produs sau serviciu