Inscrie firma »

S*****************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*****************************

Intermedieri in comertul cu produse diverse.
Comercializare produse cosmetice si de parfumerie.
Comert cu amanuntul al produselor de parfumerie/
Distribuim parfumuri vrac Refan, sapunuri naturale Refan, produse cosmetice,lotiuni de corp, creme de corp, etc
Parfumurile create au la baza esente naturale, cu licenta dupa marile case de parfumuri: Coco Chanel, Givenchy, Lancome, Calvin Klein, Dolce&Gabbana, Mugler, Kenzo, Cerutti, Zino Davidoff, Gucci, Hugo Boss, Giorgio Armani, Christian Dior, Cacharel, Gabriela Sabatini, etc.
Piata parfumurilor este indeaproape monitorizata de catre specialistii Refan astfel incat esentele sa tina pasul cu tendintele moderne, avand capacitatea de a oferi consumatorilor o linie de peste 124 de parfumuri.
Specialistii Refan propun, pe langa parfumuri, o gama variata de produse cosmetice bazate pe ingrediente naturale: sapunuri naturale, produse pentru aromaterapie, sapunuri aromaterapeutice, saruri, spuma si uleiuri de baie, gama de produse anticelulitice, sampoane, balsamuri, geluri de dus, creme si masti pentru ingrijirea fetei si mainilor, gama de produse pentru ingrijirea picioarelor.
In procesul de fabricatie al produselor se folosesc doar ingrediente naturale de cea mai buna calitate, utilizand tehnologie dovedita si echipamente excelente. Retetele originale naturale sunt supravegheate in permanenta de catre specialisti francezi de inalta calificare.
Inainte de introducerea pe piata a oricarui produs, acesta este testat avand grija sa contina doar ingrediente naturale si sa respecte cele mai inalte standarde de calitate
PREZENTARE S*****************************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************************
371 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse cosmetice si de parfumerie

ULTIMELE PRODUSE ALE SC INTERFAN GENERAL WEST S.R.L

Oferta firmei SC INTERFAN GENERAL WEST S.R.L nu contine nici un produs sau serviciu
SC INTERFAN GENERAL WEST S.R.L ESTE INSCRISA IN