Inscrie firma »
SERVICII TRADUCERI

SERVICII TRADUCERI

Tip produs: Documente | Pagini web | Subtitrari
 

Prezentare SERVICII TRADUCERI

Documente juridice

Contracte, acte constitutive, acte de stare civilã/ identitate (certificate de naștere, cãsãtorie, deces, cãrți de identitate, pașaport), caziere fiscale sau judiciare, diplome, foi matricole, certificate, adeverinþe, cãrți de muncã, procuri, atestate profesionale.

Documentaþie tehnicã ºi de specialitate

Manuale de utilizare, instrucțiuni de instalare, fișe tehnologice, cataloage de prezentare, broșuri, manuale de construcție și/sau întreținere.

Documente medicale

Pentru companiile din domeniu medical și farmaceutic: manuale de utilizare aparaturã medicalã, prospecte de medicamente și prezentãri de echipamente medicale, studii clinice, certificate medicale ºi de analize; atestãri ºi certificãri de calitate.
Pentru pacienþi: acte medicale personale, bilete de ieºire din spital, documentaþie clinicã, avize ºi adeverinte medicale, documentaþii pentru CAS.
Pentru medici ºi specialiºti din domeniul medical: documentaþii de specialitate, rezumate ºi articole medicale pentru congrese, conferinþe ºi seminarii.

Documente economice

Analize financiare, documente licitații, contracte, dosare de finanțare, bilanțuri contabile, documente contabile, scrisori de bonitate, certificate de conformitate, documente de leasing etc.


Pagini web

Traducãtorii noștri, în colaborare cu webdesigneri, vor traduce, adapta și optimiza site-ul dumneavoastrã în limba doritã, pentru a atinge publicul țintã dorit.


Etichete

Traducerea etichetelor tuturor produselor de larg consum comercializate pe teritoriul României este o obligație legalã pentru toți agenții economici sau importatori ai acestor produse, ºi un drept al consumatorului român. Vã facilitãm traducerea etichetelor de orice fel, ºi pentru orice tip de produs, rapid, corect și profesionist.

Meniuri restaurante

Dacã vã doriþi sã aveþi o imagine profesionistã ºi clienþi strãini multumiþi, asigurati-vã cã meniurile din restaurantul dvs. sunt traduse corect. Traducãtorii noºtri competeþi vã pot ajuta ºi vã pot consilia, astfel încât sã aveþi o imagine impecabila, de profesioniºti.
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
633 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: traduceri autorizate - servicii interpretariat - apostile

SERVICII TRADUCERI ESTE LISTAT IN: