Inscrie firma »
S*********************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2007EE, 1300 W, 3.3 bar, T-discuri, Fucsia

Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2007EE, 1300 W, 3.3 bar, T-discuri, Fucsia

Tip produs: tassimo | espressor | bosch
 

Prezentare Espressor Bosch Tassimo automat TAS 2007EE, 1300 W, 3.3 bar, T-discuri, Fucsia

TASSIMO ofera bauturi calde delicioase pe gustul fiecaruia - de la Cappuccino, Latte Macchiato, la ciocolata calda si Caffa� Crema.
JACOBS si MILKA, cele mai apreciate marci din categoriile lor, garanteaza un gust de exceptie si calitate in fiecare ceasca. Gama variata de aparate TASSIMO de la Bosch satisface preferintele fiecarui client in parte.


Functionare complet automata, cu o simpla apasare de buton: Codul de bare de pe fiecare T DISC contine informatii despre cantitatea optima de apa, durata de preparare si temperatura exacta necesare pentru prepararea desavarsita a bauturii tale preferate.

Gama variata de bauturi: Descopera specialitatile delicioase de cafea de la JACOBS: Caffa� Crema, Cappuccino, Espresso, Latte Macchiato, precum si ciocolata calda MILKA.Cele mai iubite marci: JACOBS si MILKA iti ofera calitatea pe care o cunosti si in care ai incredere.Rapid si eficient: Bautura ta preferata este gata imediat.

Consum redus de energie: Sistemul de incalzire inovativ incalzeste apa doar daca este solicitat si se deconecteaza imediat dupa fiecare preparare a unei bauturi.


Prepararea bauturilor cu TASSIMO de la Bosch este foarte simpla - in doar 3 pasi

 


1. Se alege un T DISC si se introduce in aparat
2. Printr-o singura apasare de buton, tehnologia inteligenta TASSIMO de la Bosch cu cod de bare intra in actiune
3. Rezultatul este o bautura perfecta de fiecare data



Datorita designului unic al T DISC-ului, care asigura prospetimea in fiecare ceasca, si tehnologiei inteligente cu cod de bare TASSIMO care controleaza temperatura, durata de preparare si cantitatea de apa, se obtin intotdeauna rezultate excelente.
Taria cafelei poate fi reglata manual, in functie de preferinte. Bauturile pot fi alternate oricat de des, deoarece designul unic al T DISC-ului previne transferul de gust iar un jet de abur curata automat aparatul dupa fiecare ciclu de preparare.

Avand suport de ceasca detasabil si reglabil pe inaltime, poti folosi cana favorita, indiferent de forma ai dimensiunea acesteia.

Datorita programului complet automat de preparare, curatare si decalcifiere, intretinerea aparatului este extrem de simpla!

Familia Tassimo de la Bosch: o gama variata de bauturi si aparate, pe gustul fiecaruia

 

Fiecare familie este unica in felul ei si de aceea TASSIMO este disponibil intr-o gama variata de modele si culori, potrivite fiecarui stil in parte.

Tassimo T20

Modelul compact T20, smart & chic creeaza accente de culoare in orice bucatarie., smart & chic creeaza accente de culoare in orice bucatarie.

Specificatii generale

Putere:1300 W

Tip aparat: Automat

Tip bautura:Espresso,Cappuccino,Ciocolata calda,Caffe crema,CafeaLatte macchiato

Capacitate cesti: 1

Presiune: 3.3 bar

Alimentare: Capsule

Display: LED

Functii si programe

Sistem decalcifiere: Da

Altele:

Utilizare T DISC-uri
Posibilitate de spalare a componentelor in masina de vase

Specificatii tehnice

Greutate: 2.52 kg

Culoare: Fucsia

Alte specificatii:

Lungime cablu alimentare 1 m

* Disponibilitatea afisata este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta si se refera la zile lucratoare. Disponibilitatea reala a produselor si termenele de livrare va vor fi comunicate telefonic de catre operatorii www.magazinulcucafea.ro la confirmarea comenzii.

Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si pot varia fata de realitate. Rareori contin erori pentru care ne cerem scuze si va multumim pentru identificarea acestora.

 

PREZENTARE S***********************************************
MEMBRU
GRATUIT
S***********************************************
116 859 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S***********************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: cafea - ceai - bauturi

ESPRESSOR BOSCH TASSIMO AUTOMAT TAS 2007EE, 1300 W, 3.3 BAR, T-DISCURI, FUCSIA ESTE LISTAT IN: