Prezentare Cafeluta De Cicoare 100% Instant Borcan 50g
Cicoarea are radacina bogata in inulina, prebiotic natural, cu proprietati asupra sanatatii dovedite stiintific. Inulina obtinuta din cicoare este ingredientul multor suplimente alimentare care ajuta in curele de slabire , deoarece stiuleaza digestia si reduce valoarea nutritica a hranei.
Cel mai important beneficiu pe care il aduce inulina este stimularea dezvoltarii microflorei potrivite in intestine. Prin procesul de coacere, cicoarea capata un gust asemenator al cafelei. De aceea, de multi ani cicoarea reprezinta o alternativa pentru cafea.
Ingrediente: radacian de cicoare prajita.
Mod de preparare: Puneti intr-o ceasca 1lingurita de cicoare (1.5g) si adaugati 100ml de apa fierbinte. Puteti adauga lapte de vaca sau vegetal, ceai, frisca sau condimente (scortisoara, ghimbir, cardamom, etc).
Se poate consuma si rece sau sub forma de frappe, cu inghetata si frisca. Se poate adauga la compozitia prajiturilor si altor deserturi.