Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

Suntem o agentie organizari evenimente full-service din Romania, care va ofera solutii optime in organizarea evenimentelor din viata dvs. Va suntem alaturi inca din momente de consiliere si va indrumam pe tot parcursul evenimentului prin organizarea si supervizarea acestuia.
Iti punem la dispozitie servicii complete pentru organizarea evenimentelor private (nunti, botezuri, logodne, petrecerea burlacilor, petreceri tematice, aniversari) precum si pentru evenimente corporate (conferinte, inaugurari sedii, concerte, gale, baluri de caritate, lansari produse etc), oferind si rezervand locatia potrivita solicitarilor dvs, pentru orice numar de persoane, transformand evenimentul dvs intr-unul unic, pe care sa nu il uitati niciodata.
Va oferim servicii de management si impresariat (artisti), dj, m.c, animator isi animatoare, focuri de artificii, material promotionale si servicii de promovare a evenimentelor, transmisii TV in direct sau preluari pe diverse posture, catering, decoratiuni sala, aranjamente florale si/sau baloane, fotografi si cameramani, sonorizari ample, scena si sisteme de iluminat si fum, corturi etc.
Costurile practicate de noi sunt variabile, si se pot adapta cu usurinta in functie de solicitarile si bugetul dumneavoastra; chiar daca aveti un buget redus, nu inseamna ca nu va puteti bucura de un eveniment impecabil din toate punctele de vedere, si fiind constienti de rolul nostru in organizarea evenimentului, va garantam ca nu ne permitem sa facem absolut nici un compromis in ceea ce priveste organizarea acestuia.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
498 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: organizari concerte - consiliere evenimente - nunti si botezuri

ULTIMELE PRODUSE ALE SC TOTAL SERV RTA 106 SRL

Organizare Concerte si SpectacoleOrganizare Concerte si Spectacole
Organizare concerte si spectacole
Organizam evenimente pentru persoane fizice si juridice: - lansari sedii - lansari produse - concerte indoor si ...
RON 500.00