Inscrie firma »
 

Prezentare S******************

In cadrul Grupului de firme IASISTING a fost creata o unitate spitaliceasca plina de suflet cu sute de povesti, un complex de servicii medicale complete oferite de o echipa multidisciplinara:
I. Specialitatea Balneofizioterapie si recuperare medicala, Spital RECUMEDIS ofera servicii de BALNEOFIZIOTERAPIE: Masoterapie, Electroterapie, Kinetoterapie, Lymphastim, Magnetodiaflux, Bai de plante, Bai Galvanice.
Cu sloganul: Sanatatea pe primul loc; am devenit o institutie unde omul este pretuit pornind de la sanatatea lui. Pacientii nostri beneficiaza de cele mai bune si complete servicii de ingrijire, tratament si supraveghere medicala continua, in conditiile specifice unui spital multidisciplinar modern si performant. Gestionam atat momente dificile cat si recuperari usoare si intretinere corporala, oferind indiferent de motivul pentru care pacientul se afla la noi un grad sporit de siguranta in supravegherea medicala. Dispunem de saloane si rezerve moderne, utilate si pregatite pentru a oferi confort sporit pacientilor pe durata internarii continue in spitalul nostru. Echipa RECUMEDIS respecta schimbarea, evolutia si pune pe primul plan pacientul si pasiunea pentru profesie. Lucreaza impreuna pentru a duce pacientul la reabilitarea maxima posibila prin acordarea celor mai bune metode de tratament aplicate special pe afectiunea sa. Nu suntem doar cadre medicale ci suntem oameni in primul rand, oferim caldura, suportul emotional, incurajari, alaturi de disponibilitatea deplina pentru pacient considerad ca aceasta parte a tratamentului ulterior va duce la rezultate sigure si satisfactie atat pentru pacient cat si pentru familia acestuia.
Pentru a beneficia de serviciile noastre este necesar un bilet trimitere de la medicul de familie/specialist catre sectia de recuperare medicala, balneologie, reumatologie etc.

II. Laborator RECUMEDIS - un cumul de servicii special create pentru confortul si multumirea pacientului: consultatii, investigatii, explorari sau analize de laborator disponibile prompt, in numeroase specialitati. Ne dezvoltam continuu din dorinta de a satisface cele mai diverse si exigente solicitari ca raspuns la nevoile complexe de sanatate ale dumneavoastra. Serviciile oferite mentin standardul de calitate, laboratorul fiind dotat cu aparatura de ultima generatie, scopul nostru fiind furnizarea unei game cat mai diverse de investigatii. Ne gasiti in aceeasi locatie din str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, in incinta Spitalului Sf. Sava, Corp A, la parter. Serviciile oferite sunt diverse:
 Medicina muncii: prevenirea, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale; prevenirea accidentelor de munca; prevenirea sanatatii si productivitatii salariatilor.
 Psihologia muncii
 Analize medicale si de laborator : orice pacient care va veni in receptiile noastre cu un bilet de trimitere de la medicul de familie / specialist va beneficia de analize. (Analizele se pot efectua GRATUIT in limita fondurilor disponibile acordate de CAS IASI).

III. Specialitatea Paliatie, Spital Sf. SAVA
Oferim ingrijiri pentru pacientii ce sufera de afectiuni cronice, afectiuni care pe uniii dintre ei ii imobilizeaza la pat neputand fi tratati ambulator sau in regim de spitalizare la zi.
Primim si cazuri cronice cu afectiuni complementare ingrijirilor paliative, sechele neurologice, posttraumatice sau ale altor boli cronice, sechele definitive.
In cadrul sectiei de ingrijiri paliative, a fost creat un apatiu special amenajat, unde se primesc si pacienti cu ALZHEIMER si alte forme de Dementa.
Noi respectam si incurajam dreptul la ingrijire chiar si in ultimele lor zile de viata, controlam atent simptomele in acelasi timp oferind confort psihologic, spiritual si emotional.
PREZENTARE S******************
MEMBRU
GRATUIT
S******************
166 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S******************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: sanatate - recuperare - ingrijiri paliative

ULTIMELE PRODUSE ALE SC RED HOSPITAL SRL

Oferta firmei SC RED HOSPITAL SRL nu contine nici un produs sau serviciu
SC RED HOSPITAL SRL ESTE INSCRISA IN