Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Mentenanta it

Mentenanta it

Producator: arhitel
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Mentenanta it

DESCRIERE: Multe dintre standardele actuale referitoare la calculatoare sunt destul de vechi. Cu toate acestea, performantele si functiile acestora s-au dezvoltat foarte mult in ultimii ani. Se pare ca anul acesta lumea PC-urilor va suferi schimbari semnificative.
Echipa ARHITEL intelege cat de importante sunt in momentul de fata echipamentele IT care le detineti pentru afacerea dumnea-voastra, de aceea va punem la dispozitie toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce afacerea asa cum doriti, fara a probleme din partea sistemelor dvs de calcul.

Satisfactia clientilor este cea mai mare multumire pentru noi si noi vrem sa fim mereu multumiti!
SC Arhitel Proiect SRL ofera servicii de calitate in domeniul telecomunicatiilor, avand personal calificat cu o vasta experienta. Datorita aparaturii performante, experientei acumulate, si dorintei de autodepasire, reusim sa oferim clientilor calitate prin:
- Servicii de calitate livrate la timp.
- Solutii tehnologice eficiente, consultanta in domeniu.
- Termene de livrare optime.
- Parteneriat transparent bazat pe încredere, respect, confidentialitate.
Misiunea noastra este de a oferi servicii de calitate la un pret competitiv care sa satisfaca pe deplin nevoile utilizatorilor si ne atingem scopul cu ajutorul unei echipe tinere si profesioniste. Dezvoltarea unui parteneriat reciproc avantajos si orientarea companiei catre satisfactia si fidelizarea clientului sunt pe lista noastra de prioritati.
Echipa Arhitel este formata din manageri de proiect, arhitect, jonctori fibra optica si tehnicieni care isi desfasoara activitatea cu profesionalism si devotament pentru a-si satisfice pe deplin clientii, oferindu-le si consultanta pe durata lucrarilor.
Dotarea materiala solida, bazata pe cele mai noi si performante tehnologii de lucru in domeniul constructiilor retelelor optice, garanteaza calitatea si rapiditatea executiei lucrarilor. Oferim garantie si mentenanta ulterior executiei.


OFERTA PRODUSE SERVICII: Interventii hardware si software, retelistica, webdesign, - Proiectari si instalari retele de calculatoare Lan
- Proiectari si instalari retele de calculatoare Wireless
- Configurare servere: Apache, Mail, Router, Ftp, Hosting
- Mufare si prizare cablu retea UTP Cat 5e
- Mufare cablu telefon
- Instalare switch si hub
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
1 783 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: fibra optica - sudura fibra bacau - telecom bacau

PRODUSE ASEMANATOARE CU MENTENANTA IT

Fibra optica BacauFibra optica Bacau
fibra optica Bacau
Avem posibilitatea abordarii unei game largi de lucrari la standarde de calitate internationale, oferind cele mai bune ...
RON 5
Sudura fibra opticaSudura fibra optica
Sudura fibra optica
SC ARHITEL PROIECT SRL exectua service it , consultanta it , mentenanta it , mentenanta retele fibra optica , service ...
RON 5
Fibra opticaFibra optica
Fibra optica
Realizam sudura / jonctare fibra optica indoor, outdoor, stradal, in orice locatie din Bacau sau tara. Dispunem de ...
RON 5