Inscrie firma »

S*********************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*********************

VANZARI FAINA DE PESTE IN CONDITII AVANTAJOASE
CONTACT LA 0760091938 CELE MAI BUNE PRETURI

Faina de peste are o valoare biologica mare prin procentul important de proteina, respectiv 55 - 80%.Faina de peste pe care noi o comercializam este produsa in Uniunea Europeana, in unitati de prelucrare certificate si atent supravegheate de catre organismele de control europene. Astfel, faina de peste pe care noi o punem la dispozitia dumneavoastra este de o calitate superioara, indeplinind toate normele sanitar veterinare in ceea ce priveste siguranta. In urma numeroaselor teste de laborator efectuate, se certifica lipsa agentilor patogeni, a metalelor grele si a altor elemente daunatoare sanatatii.

Faina de peste are un continut echilibrat de proteina (64%), grasime, umiditate, recomadabil hranirii pasarilor de curte, porcilor sau pestilor de acvacultura. Introdusa in ratie, faina de peste aduce un procent important de proteina care contine un numar variat de aminoacizi, printre care si cei esentiali, in cantitati importante.
Proteina de origine animala (cum este cea din faina de peste) vine in completarea proteinei de origine vegetala, care nu poate asigura complexitatea aminoacizilor din structura proteinei de origine animala.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
5 505 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: FAINA DE PESTE - CEREALE

ULTIMELE PRODUSE ALE S.M.D. ANIMAL FOOD SRL

Oferta firmei S.M.D. ANIMAL FOOD SRL nu contine nici un produs sau serviciu