Inscrie firma »

S************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S************************

S.C. PROFESIONAL UTILAJ S.R.L. are ca si profil general de activitate comercializarea utilajelor agricole pentru casa, gradina si padure, a accesoriilor aferente si nu in ultimul rand asigurarea service-ului.
Gama produselor deja comercializate este una destul de ampla adresandu-se atat nevoilor clientilor, persoane fizice, detinand produse de uz casnic si pentru gradina precum motosape, motocositori, hidrofoare, motocultoare etc. cat si nevoilor persoanelor juridice reprezentate de diferite societati sau chiar nevoilor institutiilor mari asemeni primariilor, facultatilor, ocoalelor silvice etc.
Detinand o astfel de gama de produse, firma va putea satisface \"nevoile clientilor\" de orice categorie tocmai prin diversitatea acestora si facilitatea clientului de a-si alege exact ceea ce are nevoie, primind de asemenea consultanta gratuita in alegerea produsului corect. Astfel, utilizandu-se o diversificare dorim consolidarea imaginii de ofertant serios, discret si profesionist pe care o oferim clientilor nostri prin serviciile abordate.
Mai mult decat atat, societatea asigura la vanzarea produsului preturi flexibile in functie de client si pretentiile acestuia, consultanta gratuita, punere in functiune, service, perioada de garantie insotita de certificat de garantie si de asemenea se pun la dispozitia clientilor numeroase etape de promotii.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
634 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: UTILAJE - GRADINA - PADURE

ULTIMELE PRODUSE ALE SC PROFESIONAL UTILAJ SRL

Mulgatoare 1 post /1 bidon aluminiu sasi vopsit antistaticMulgatoare 1 post /1 bidon aluminiu sasi vopsit antistatic
Mulgatoare 1 post /1 bidon aluminiu sasi vopsit an...
Mulgatoare 1 post /1 bidon aluminiu sasi vopsit antistatic Putere motor: (Kw) : 0.55 Kw Numar rotatii (rpm) : ...
RON 1950.00
SC PROFESIONAL UTILAJ SRL ESTE INSCRISA IN