Inscrie firma »
S************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Cort evenimente

Cort evenimente

Tip produs: inchiriere cort evenimente | cort nunta si botez | eveniment corporate la cort
1% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Cort evenimente

Inchiriere cort

Calitatea de top este extrem de importanta in activitatea noastra si caracterizeaza toate serviciile pe care Tent4Event le ofera. Multumirea clientilor este primordiala pentru noi, de aceea ne indeplinim sarcinile cu cea mai mare atentie catre detalii.

Daca va doriti un eveniment exclusivist, unic, organizat in aer liber, Tent4Event are solutia perfecta pentru dumneavoastra, punandu-va la dispozitie corturi profesionale pentru evenimente corporate, personale sau publice. Tent4Event este o companie care isi desfasoara activitatea la nivel national.

Calitatea si diversitatea structurilor modulare pe care le oferim, asigura din punct de vedere estetic si tehnic, succesul oricarui tip de eveniment.

Oferta noastra dispune de pavilioane din structura usoara (cu dimensiunea de 3mx3m si 3mx4m) si de structuri modulare (dimensiune de 10mx10m). Toate tipurile de cort pot fi dotate cu podina, exclusiv structura lemnoasa, care poate fi (sau nu) mochetata, in functie de cerintele clientului.

Mobilierul reprezinta un element foarte important. In acest sens, Tent4Event va ofera toata gama de mobilier necesar unui eveniment la cort: mese de 10 persoane, scaune, mese de cocktail, mobilier luminos, mobilier lounge, bar mobil, huse pentru scaune, fete de masa.

Elementele de scenotehnica sunt de asemenea un aspect esetial in ceea ce priveste organizarea unui eveniment. Corturile Tent4Event sunt astfel create incat sa ofere cadrul si spatiul necesare amplasarii in conditii siguranta a elementelor de scenotehnica (scena, sisteme sonorizare s.a.)

Toate corturile Tent4Event pot fi dotate, optional, cu: echipamente profesionale de climatizare (aer conditionat), echipamente profesionale de incalzire (generatoare aer cald), generatoare de curent, iluminat arhitectural, candelabre, grupuri sanitare ecologice, clasice sau de lux.

Tent4Event ofera servicii de inchiriere la nivel national, dispunand de logistica necesara realizarii operatiunilor de montaj, indiferent de suprafata pe care urmeaza sa fie amplasat cortul.
PREZENTARE S************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************
1 384 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: inchirieri cort - nunta la cort - corturi evenimente

PRODUSE ASEMANATOARE CU CORT EVENIMENTE

Inchiriere mese cocktailInchiriere mese cocktail
Inchiriere mese cocktail
inchiriere bar mobil luminos, inchiriere mese cocktail,mese rotunde, inchirie mese cocktail luminoase, scaune evenimente ...

CORT EVENIMENTE ESTE LISTAT IN: