Inscrie firma »
Standuri de prezentare

Standuri de prezentare

Tip produs: stand aluminiu
 

Prezentare Standuri de prezentare

Standurile de Prezentare din Metal sunt realizate din tabla, sarma, plasa sau profile rectangulare/rotunde de diferite dimensiuni, cu posibilitatea de vopsire in camp electrostatic a standului, ce prezinta o eficienta foarte mare si o calitate superioara a produsului finit. Structura astfel creata poate include si rafturi din plasa metalica si carlige/agatatoare. Un stand de prezentare din metal realizat de Design Factory dispune de o gama complexa de utilizari in magazine/centre comerciale (felicitari, pungi hartie, ziare, cosmetice, detergenti, produse alimentare, cauciucuri, baterii, electronice, electrocasnice etc.)

Standurile de Prezentare din Plastic prezinta diferite optiuni de lipire la alegere, fiind realizate prin termoformare/lipire/imbinare mecanica. Configuratia standurilor poate veni sub forma unor structuri simple sau intr-o combinative cu alte materiale decorative, de prezentare sau de promovare. Un stand de prezentare din plastic creat de Design Factory pune la dispozitia clientilor sai serviciu de personalizare accesibil de prezentare, cu dimensiuni si forme ale standului adaptate la cerintele clientului.

Standurile de Prezentare din Materiale Combinate ofera posibilitatea combinatiilor mai multor tipuri de material in structura standului, dintre care punem la dispozitie: schelet metalic decorat cupvc, plastic/stiplex, carton (printate sau colate cu autocolant pvc, cu/fara laminare lucioasa/mata)schelet de PAL/lemn cu elemente de aluminiu, pvc, plastic/stiplex, sticla. Mai mult, acest gen de modele de materiale combinate permite si optiunea includerii elementelor eletro/mecanice, electronice si luminoase.
PREZENTARE D*************
MEMBRU
GRATUIT
D*************
1 293 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D*************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: productie publicitara - productie casete luminoase - productie printuri

PRODUSE ASEMANATOARE CU STANDURI DE PREZENTARE

Signalistica de exteriorSignalistica de exterior
Signalistica de exterior
Casete si Reclame Luminoase/Neluminoase: realizam firme luminoase, menite a pune in valoare orice mesaj publicitar al ...
DecoruriDecoruri
Decoruri
Decoruri: dispunem de o gama variata de decoruri, menite a indeplini diverse cerinte din partea clientilor. ...

STANDURI DE PREZENTARE ESTE LISTAT IN: