Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Incarcator priza 5 Porturi USB Anker 40W, Alb

Incarcator priza 5 Porturi USB Anker 40W, Alb

Tip produs: incarcator | priza | anker
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare Incarcator priza 5 Porturi USB Anker 40W, Alb

Avantajul Anker®: Alatura-te celor peste 10 milioane de clienti ai brandului numarul 1 de incarcare. Tehnologia exclusiva PowerIQ™: detecteaza dispozitivul tau pentru a-i oferi cea mai rapida incarcare posibila cu viteza de pana la 2.4 amperi per port sau 8 amperi total. Pentru toata familia: Puterea de top 40W oferita prin cinci porturi iti permite sa incarci simultan orice combinatie de telefoane, tablete sau alte dispozitive. Siguranta garantata: Certificarea UL, materialele de inalta calitate si circuitul premium asigura performanta si fiabilitate superioara, iar cu voltajul de intrare 100-240V este ideal pentru calatorii internationale. Pachetul contine: Incarcator priza Anker® 40W 5-Porturi USB, cablu de alimentare detasabil 150 cm, manual de utilizare, garantia favorita a fanilor (12 luni) si suport tehnic prietenos.

Putere iesita din grafice. Tehnologia PowerIQ. 5 porturi. Incarcarea re-creata pentru lumea noastra cu multiple dispozitive.

PowerIQ™: Detecteaza dispozitivul tau.

Ofera cea mai rapida incarcare. ​Exclusiv la Anker, tehnologia de ajustare a amperajului PowerIQ™ identifica inteligent dispozitivul tau pentru a-i oferi cea mai rapida incarcare posibila.

Incredibil de puternic.

Un incarcator pentru toata familia care ofera 40 wati / 8 amperi prin cinci porturi iti incarca simultan toate telefoanele, tabletele si alte dispozitive.

Certificare UL pentru siguranta.

Construit cu materiale de inalta calitate si circuit premium, incarcatorul nostru de 40W trece cu brio testul de siguranta Underwrites Laboratories.

Pregatit pentru incarcare oriunde.

Este la fel de mic precum un pachet de carti de joc, usor ca o minge de tenis si simplu de transportat precum portofelul tau.

Pentru o utilizare optima Te rugam sa utilizezi cablul original al dispozitivului sau un cablu compatibil autorizat (precum MFI). Compatibila cu toate smartphone-urile Apple si Android, tablete (inclusiv Nexus 7) sau alte dispozitive incarcabile prin USB. iPod Nano, iPod Classic, HP TouchPad, LG G2, tabletele Asus si unele dispozitive GPS si Bluetooth nu sunt acceptate.
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
36 850 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: baterii externe - baterii extinse telefon - accesorii gsm

INCARCATOR PRIZA 5 PORTURI USB ANKER 40W, ALB ESTE LISTAT IN: