Inscrie firma »
LiverHelp 300 gr

LiverHelp 300 gr

Producator: ZENYTH
 

Prezentare LiverHelp 300 gr

Beneficii

LiverHelp este un supliment alimentar sub forma de ceai, obtinut din amestec de plante medicinale specifice. Cum ficatul, numit si “laboratorul central” al organismului, are nevoie de tot ce este mai bun pentru a functiona, LiverHelp este un produs 100% natural, fara conservanti, coloranti sau alti aditivi chimici, continand doar plante alese din zone nepoluate fructe de armurariu, papadie, flori de trifoi rosu, radacina de ghintura albastra, radacina de lemn-dulce.

Prezentare un flacon de LiverHelp contine 300 g pulbere din plante si ajunge pentru o cura de 30 de zile, la o doza zilnica de 10 grame. In interiorul flaconului se afla o lingurita dozatoare. O lingurita dozatoare rasa contine ~ 4 g de produs.

Indicatii LiverHelp este recomandat ca adjuvant pentru

- Detoxifiere

- Afectiuni hepato-biliare

- Ficat gras

- Colesterol marit

- Reglarea glicemiei

Datorita plantelor pe care le contine, LiverHelp protejeaza ficatul de actiunea distructiva a unor toxine puternice. Mai mult, silimarina continuta de armurariu ajuta la protectia lipoperoxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de regenerare a tesutului hepatic, ajuta la reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei, ajuta, ca agent de refacere a celulei hepatice aflata deja in distructie, in ciroze si insuficiente hepatice.

Poate fi util in ciroze si insuficiente hepatice ca agent de refacere a celulei hepatice aflata deja in distructie. Ajuta in caz de hepatite virale A, B si C sau hepatita toxica. In urma unei cure complete se obtin rezultate foarte bune pentru sanatatea ficatului si a cailor biliare, stimuland secretia biliara si reducand riscul de aparitie a calculilor biliari. Adjuvant util in stari anorexice, in helmintiaze, obezitate, guta, LiverHelp ajuta ficatul sa elimine toxinele din sange. In timpul curei cu ceai LiverHelp se pot obtine rezultate foarte bune chiar si in stari febrile, cand contribuie la scaderea febrei. Ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange si in reumatism. Datorita efectelor progesteronice si estrogenice este recomandat pentru diminuarea efectelor nedorite ale menopauzei si pentru reducerea durerilor menstruale. Poate fi utilizat in tratamentul gastritelor hipoacide. Contribuie la tratarea si vindecarea anemiei, acneei, varicelor, hemoroizilor, fermentatiilor intestinale, reduce balonarile si flatulenta si stimuleaza diureza.

De retinut Silimarina din semintele de armurariu creste capacitatea organismului uman, in special a ficatului, de a se apara de infectii.

Compozitie

- fructe de Armurariu - Silybum maria-num,

- Papadie (planta intreaga) - Taraxacum officinale,

- flori de Trifoi-rosu - Trifolium pratense,

- radacina de Ghintura albastra - Gentiana asclepiadea,

- radacina de Lemn-dulce - Glycyrrhiza glabra.


Descriere produs LiverHelp este un protector hepatic, biliar si detoxifiant, 100% natural, din plante medicinale specifice. LiverHelp este un supliment alimentar sub forma de ceai, recomandat atat preventiv, pentru pastrarea sanatatii, cat si ca adjuvant in afectiunile hepatice. LiverHelp este indicat pentru ameliorarea diferitelor afectiuni hepato-biliare si digestive.

Datorita efectelor antioxidante ale silimarinei naturale continuta de armurariu, denumit popular si “salvatorul ficatului”, LiverHelp contribuie la protectia lipoper-oxidativa a ficatului de actiunea unor toxine puternice si a alcoolului, ajuta la cresterea capacitatii de rege-nerare a tesutului hepatic si la reducerea efectelor secundare ale medicatiei hepatotoxice, inclusiv chimioterapiei.

Mod administrare in caz de afectare minora a ficatului (steatoza hepatica, ficat obosit etc.), precum si preventiv, pentru pastrarea sanatatii, se face o cura de detoxifiere a ficatului de 3 luni, o data sau de doua ori pe an. In caz de afectare grava a ficatului este necesara o cura de regenerare hepatica de 3-6 luni. Cura de regenerare se poate repeta dupa o pauza de 1-2 luni. Produsul poate fi administrat si ocazional in stari de extenuare fizica sau intelectuala, in caz de greturi, stari de voma, dupa excese alimentare sau de alcool.

Mod de preparare in 1-1,5 litri de apa clocotita se pun 2-3 lingurite dozatoare de ceai LiverHelp, se mai fierb minimum 1 minut, maximum 2 minute, dupa care ceaiul se acopera, se lasa la racit, se strecoara si se bea neindulcit.
Daca nu doriti sa preparati tot ceaiul odata, va puteti pregati cate o cana de ceai de 2-3 ori ori pe zi, din cate o lingurita dozatoare la 300-400 ml apa.

Doze uzuale Adulti si copii peste 12 ani 2-3 lingurite dozatoare pe zi (8-12 g) - in cure de detoxifiere; 3-4 lingurite dozatoare pe zi (12-16 g) - in cure de regenerare hepatica. Copii 4-12 ani - 1 lingurita dozatoare pe zi (4 g), la recomandarea medicului.

Doza maxima recomandata 5 lingurite pe zi (20 g).

Precautii & Recomandari pentru copii, femei gravide sau care alapteaza, persoane cu afectiuni grave sau care au suferit interventii chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente se va cere sfatul medicului inainte de utilizarea acestui produs.

Important in situatiile in care nu aveti posibilitatea sa va preparati ceaiul sau daca nu aveti voie sa consumati multe lichide (de ex. ciroza decompensata), puteti consuma pulberea de LiverHelp ca atare 3-4 g de pulbere se tin sub limba 10-15 minute, apoi se inghit cu un pahar cu apa.

Acest produs nu creeaza dependenta si poate fi consumat pe perioade mai lungi, ca produs de intretinere si detoxifiere a ficatului si a aparatului digestiv.

Producator Zenyth Pharmaceuticals

PREZENTARE S************
MEMBRU
GRATUIT
S************
18 865 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tratamente si remedii naturiste - produse si suplimente naturiste - magazin online produse plafar si apicole

PRODUSE ASEMANATOARE CU LIVERHELP 300 GR

Total Cleanse Liver 60 cpsTotal Cleanse Liver 60 cps
Total Cleanse Liver 60 cps
Beneficii - hepatoprotector (antioxidant prin mentinerea nivelului de glutation hepatic si chelatarea fierului in exces ...
RON 87
Ficat Sanatos - D58 60 cpsFicat Sanatos - D58 60 cps
Ficat Sanatos - D58 60 cps
Beneficii - Normalizarea transaminazelor ( reducerea procesului inflamator si a congestiei), regenerarea hepatocitara, ...
RON 28.2
SilhouetteHelp 450 grSilhouetteHelp 450 gr
SilhouetteHelp 450 gr
Beneficii - in urma unei cure complete se pot obtine rezultate foarte bune in cazul persoanelor de ambele sexe care ...
RON 99
LIVER BLEND - 100 cps easy-to-swallowLIVER BLEND - 100 cps easy-to-swallow
LIVER BLEND - 100 cps easy-to-swallow
Beneficii asociere optima de 6 plante medicinale si 2 componente homeopate, cu rol hepatoprotector ajunge pana la 50 ...
RON 38
Protector hepatic forte 40 cprProtector hepatic forte 40 cpr
Protector hepatic forte 40 cpr
Beneficii - supliment alimentar cu rol de protectie a celulei hepatice si depurativ eficient in procesele de eliminare ...
RON 11.7
ColonHelp 480 grColonHelp 480 gr
ColonHelp 480 gr
Beneficii Colon Help rezolva constipatia, balonarile, amelioreaza simptomele sindromului de colon iritabil, fiind in ...
RON 99
Silivit F 30 cpsSilivit F 30 cps
Silivit F 30 cps
Beneficii - concentratie maxima 1000 mg silimarina - stimuleaza refacerea celulei hepatice - reduce riscul aparitiei ...
RON 36.6
Tonic hepatic 60 cpsTonic hepatic 60 cps
Tonic hepatic 60 cps
Beneficii - regenerant al celulelor hepatice, hepatoprotector, stimulent al functiilor hepatice, antihepatotoxic, ...
RON 12
Liv.52 60 tblLiv.52 60 tbl
Liv.52 60 tbl
Beneficii - Stimuleaza regenerarea tesutului hepatic - Normalizeaza transaminazele - Stimuleaza eleiberarea fermentilor ...
RON 20.3

LIVERHELP 300 GR ESTE LISTAT IN: