Inscrie firma »

S*******************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare S*******************************

Automotive Active Consult a fost infiintata pentru a va oferi tot sprijinul cu privire la intretinerea si reparatia autoturismului dumneavoastra, sub standardul de calitate impus de fabricant. Suntem o echipa pasionata de automobile, profesionista, dinamica, rezistenta, dornica de a raspunde prompt solicitarilor dumneavoastra la orice ora.

Stim cat de greu este atunci cand in cazul unui eveniment rutier trebuie sa pierdeti timp pentru intocmirea dosarului de dauna si reparatia autoturismului.Totodata stim ca timpul inseamna bani si ca un eveniment rutier va poate afecta desfasurarea normala a programului. Solutiile profesioniste pe care le oferim va ajuta sa economisiti timp, bani iar starea de functionare a autoturismului sa fie la standardele fabricantului.

Colaboram cu majoritatea companiilor de asigurari, printre care enumaram ABC Asigurari, Allianz-Þiriac, Generali Romania, Asirom, Euroins, Astra, Omniasig, Carpatica, Groupama, UNIQA si City Insurance.

Noi, Automotive Active Consult, venim in sprijinul dumneavoastra cu servicii complete pentru intretinerea si administrarea autoturismului dar si consiliere in cazul unei eveniment rutier.

Noi va anuntam atunci cand va expira ITP-ul, asigurarea RCA si CASCO, taxa de drum – Rovinieta dar si atunci cand trebuie sa efectuati reviziile periodice.Noi va preluam autoturismul de la locatia indicata, va oferim un autoturism la schimb pe perioada reparatiei si vi-l aducem pe al dumneavoastra curat si reparat la finalizarea interventiei noastre.Asiguram servicii individuale complete in domeniul auto la cel mai inalt standard de calitate.
PREZENTARE S*******************************
MEMBRU
GRATUIT
S*******************************
1 491 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*******************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: Reparatii Auto EUROINS ASTRA CARPATICA - ADMINISTRARE FLOTE AUTO CU MASINA LA SCHIMB PE - ABONAMENT LUNAR SAU ANUAL

ULTIMELE PRODUSE ALE SC AUTOMOTIVE ACTIVE CONSULT SRL

PACHET ANUAL PREMIUMPACHET ANUAL PREMIUM
Pachet anual premium
Pachet Premium bmw_300x300pxAsistenta 24/7 in cazul unui eveniment rutier, urgentelor si a asistentei tehnice ...
RON 449.00
PACHET ANUAL MEDIUMPACHET ANUAL MEDIUM
Pachet anual medium
Asistenta 24/7 in cazul intamplarii unui eveniment rutier, urgentelor si a asistentei tehnice (platforma) Asistenta ...
RON 319.00
PACHETE ANUAL STANDARDPACHETE ANUAL STANDARD
Pachete anual standard
Pachet Standard logan_300x300pxAsistenta 24/7 in cazul intamplarii unui eveniment rutier, urgentelor si a asistentei ...
RON 219.00