Inscrie firma »
Alarma auto cu cheie rabatabila, cod Alrm1237 - AAC80235

Alarma auto cu cheie rabatabila, cod Alrm1237 - AAC80235

Producator: Carpoint Olanda
 

Prezentare Alarma auto cu cheie rabatabila, cod Alrm1237 - AAC80235

Detalii

Alarma auto 260061 Carpoint

-set alarma cu 2 chei rabatabile

-Sistem alarma cu inchidere de la distanta, blocare/deblocare de la distanta si reblocare automata. Declansare prin vibratie, deschiderea usii si prin fortare. Include 2 telecomenzi cu o cheie tip briceag, deblocare portbagaj si cautare masina.

Butonul cu functie de transmitere

A. Blocarea: Apasati butonul "blocat" de pe transmitator o data, sirena va ciripi o data, luminile vor sclipi o data, sistemul de inchidere centralizata al usilor se va bloca automat si geamurile electrice se vor inchide. Dupa 7 secunde, ACC deschis si comutatoarele usilor vor fii detectate; Dupa 21 de secunde, senzorul de soc si senzorul de microunde vor porni. Indicatorul LED va sclipi.

B. Deblocarea: Apasati butonul "deblocat" de pe transmitator o data, sirena va ciripi de doua ori, luminile vor sclipi de doua ori si sistemul de inchidere centralizata al usilor se va debloca automat. Daca usa nu este deschisa in decurs de 30 de secunde, sistemul se va rebloca automat.

C. Deschiderea portbagajului:

1. Apasati butonul "deschidere portbagaj" de pe transmitator o data pentru a deschide portbagajul.

2. Apasati butonul "deblocare" pentru doua secunde pentru debloca portbagajul.

D. Localizare: In modul blocat, apasati butonul "blocat" de pe transmitator pentru 2 secunde, luminile vor sclipi pentru 15 secunde si sirena va ciripi continuu. Apasati butonul "blocat" din nou pentru a opri sirena. Dupa aceasta actiune, sistemul va ramane inca blocat.

Functii

1. In modul blocat: Sistemul va fii declansat cand usa este deschisa, vehiculul este lovit sau tractat/rasturnat. Cand este declansat sirena va ciripi tare, luminile vor sclipi si motorul va fii oprit. Sirena va inceta din ciripit automat dupa 60 secunde.

2. Blocare automata: Cand contactul este oprit si toate usile sunt inchise, sistemul se va bloca singur automat dupa 30 secunde. Sistemul de inchidere centralizata al usilor se va bloca.

3. Sirena pe pauza: Sirena va ciripi tare cand sistemul este declansat. Apasati butonul "inchis" de pe transmitator o data pentru a opri ciripitul. Sistemul va ramane blocat.

4. Senzorul microunde: Apasati butonul "blocat" de pe transmitator o data. Sirena va ciripi o data si luminile vor sclipi o data. Senzorul microunde va incepe sa functioneze dupa 7 secunde. Dupa 21 de secunde, sistemul va fii detectat.

5. Geamurile electrice: Apasati butonul" blocat" de pe transmitator o data. Sirena va ciripi o data si luminile vor sclipi o data. Geamurile se vor inchide unul cate unul in urmatoarele 20 seunde.

6. Functia de identificare a mecanismului de declansare (senzor soc cu doua etape): Cand sistemul este declansat in modul blocat el va avea 3 optiuni defensive: A. Daca este declansat de lumina lovind, sirena va ciripi discontinuu de 10 ori in timp ce luminile vor sclipi. Motorul va fi oprit; B. Daca este declansat de lovire puternica, sirena va ciripi discontinuu timp de 40 secunde, luminile vor sclipi si motorul va fii oprit; C. Daca este declansat de, deschiderea usii sau de pornirea motorului sirena va ciripi continuu timp de 60 secunde.

7. Amintirea de blocare: Dupa ce contactul este oprit pentru 10 secunde, sirena va ciripi de 3 ori si luminile vor clipi de 3 ori pentru a reaminti ca sistemul este armat.

Optiunea de timp a sistemului de inchidere centralizata

Daca nu aveti un sistem electric de inchidere centralizata al usilor, dar un sistem pneumatic de blocare , va rugam deschideti acoperisul creier si schimbati jumperul JP1 de pe principal PCB din aprins - deschis inainte de a instala alarma. Timpul sistemului de inchidere centralizata al usilor va fii schimbat de la 0,5 la 3,5 secunde.

Adaugarea transmitatorului la sistem

In total pot fii adaugate maxim 4 transmitatoare la sistemul de alarma. Puneti cheia masinii in locas si comutati pe ACC aprins. Apasati comutatorul de resetare 5 secunde. Sirena va ciripi de 5 ori , sunetul si indicatorul LED vor fii aprinse.

- Timp de 10 secunde, apasati orice buton de pe primul transmitator pana ce sirena va ciripi de 2 ori.

- Timp de 10 secunde, apasati orice buton de pe al doilea transmitator pana ce sirena ciripeste de 3 ori.

- Timp de 10 secunde, apasati orice buton de pe al treilea transmitator pana ce sirena ciripeste de 4 ori.

- Timp de 10 secunde, apasati orice buton de pe al patrulea transmitator pana ce sirena ciripeste de 5 ori.

LED-ul indicator se va stinge.

ATENTIE: ADAUGAREA DE TRANSMITATOARE SE VA OPRI DUPA 10 SECUNDE DACA NU SE EFECTUEAZA NICI O ACTIUNE, CHEIA ESTE SCOASA DIN LOCASUL EI SAU CAND 4 TRANSMITATOARE SUNT ADAUGATE. DE FIECARE DATA CAND ADAUGATI UN TRANSMITATOR, TREBUIE SA ADAUGATI TOATE TRANSMITATOARELE.

Unitati principale:

Unitate de baza: 1, Senzor de soc: 1, Sarma ham: 1, Sirena: 1, Buton resetare: 1, Transmitator: 2, Indicator LED: 1, Releu: 1, Manual de utilizare: 1

Instructiuni de instalare alarma:

- Unitate de baza: Unitatea de baza este de obicei plasata sub panoul instrumental sau un lat loc deghizat. Plasati unitatea de baza undeva unde toate cablurile pot fii conectate. Unitatea de baza poate fii atasata cu banda Velcro.

- Indicatorul LED: Plasati indicatorul LED pe tabloul de bord unde poate fii vazut din afara masinii si din scaunul soferului. Conectati indicatorul la unitatea de baza.

- Sirena: Plasati sirena pe un loc neaccesibil, ex: sub capota. Plasati sirena cu deschizatura in jos din cauza apei. Folositi unul dintre suruburi pentru conexiunea masa. Conectati sirena la unitatea de baza.

- Butonul de resetare: Plasati butonul de resetare intr-o pozitie nonvizibila dar accesibila din locul soferului. Conectati butonul de resetare la unitatea centrala.

- Senzorul soc: Plasati senzorul de soc pe un loc accesibil deoarece isi ajusteaza sensibilitatea. Plasati senzorul cat de bine posibil pe o suprafata solida din masina ca vibratiile sa poata fii captate de senzor. Conectati senzorul la unitatea centrala. Sensibilitatea a fost setata de fabrica. Este sugerat sa nu schimbati daca nu este necesar.

- Ajustarea senzorului de soc: Este un LED in senzorul de soc care lumineaza cand este declansat. Puteti ajusta sensibilitatea cu o surubelnita. Rotiti spre dreapta (H) pentru a face sensibilitatea mai mare. Rotiti spre stanga(L) pentru a face sensibilitatea mai mica.

- Senzorul de microunde (optional): Plasati in spatele unui panou de plastic sau in spatele captuselii dar tineti-l accesibil din cauza ajustarii. Nu plasati senzorul de microunde pe metal. Conectati senzorul de microunde la unitatea centrala.

Conectarea firelor si a prizelor

1. Determinati pozitia unitatii centrale, dar nu o atasati inca.

2. Dterminati pozitia indicatorului LED si a butonului de resetare. Atasati ambele si conduceti firele la unitatea de baza.

3. Determinati pozitia senzorului de soc, senzorului de microunde si a senzorului de ultrasunete si conduceti firele la unitatea de baza.

4. Gasiti o masa buna (-) si conectati firul negru (prizei de 12 poli) la ea.

5. Gasiti un plus constant (+12V) min. 15Amp si conectati firul rosu (al prizei de 12 poli) la el.

6. Plasati sirena si conectati masa. Conduceti firul (+) la unitatea de baza si conectati-o la firul roz (al prizei de 12 poli).

7. Gasiti stanga si dreapta firului de alimentare al luminilor. Conectati aceste fire la firul maro (al prizei de 12 poli) 2 x (1 x stanga, 1 x dreapta).

8. Gasiti un ACC plus (+12V) cand cheia este in ACC pozitia aprins si conectati firul alb (al prizei de 6 poli) la el.

9. Cuplati prizele. Prima oara priza de 12 poli, apoi priza de 4/3 poli (soc, ultrasunete si microunde senzor), apoi priza de 6 poli, si apoi priza de 2 poli (indicatorul LED si butonul de resetare).

Instalarea sistemului centralizat de inchidere al usilor

1. Masina are un sistem centralizat de inchidere al usilor. Va rugam apreciati daca este un declansator pozitiv sau negativ.

2. Masina are un sistem centralizat de inchidere al usilor, dar comanda usei nu are un motor ( celelalte trei au motor). Atata timp cat usa principala are un motor instalat poate functiona.

3. Masina are un sistem pneumatic de inchidere al usilor si are optiune de blocare pneumatica si electrica. Conecati firul la intrarea blocarii pneumatice pentru a o activa.

4. Daca masina nu are un sistem de inchidere centralizat, instalati unul.

Detectare a defectiunilor tehnice

A. Dupa ce unitatea de baza este plasata in masina, sirena suna nonstop si nu poate fii oprita de transmitator:

1) Verificati conectiunile prizei.

2) Verificati conectiunile firelor.

3) Verificati conectiunile comutatoarelor.

4) Verificati daca siguranta este rupta.

5) Verificati daca codurile dintre transmitator si unitatea de baza se potrivesc.

B. Alarma este declansata cand masina este parcata si armata cand un camion greu a trecut:

1) Verificati daca sensibilitatea senzorului de soc este prea mare.

2) Verificati firele dintre unitatea de baza si sirena.

3) Verificati bateria si voltajul cu un voltmetru.

C. Cand este armata sirena merge timp de 10 secunde:

1) Verificati senzorul de soc.

2) Verificati indicatorul LED al senzorului de soc.

3) Verificati conectiunea firelor, in special lumina de la frana si luminile.

4) Verificati pinurile intrerupatoarelor.

D. Sistemul de inchidere centralizata nu functioneaza normal:

1) Verificati elementele de actionare.

2) Verificati conectiunea firelor si sigurantelor. Daca siguranta este rupta trebuie sa fie o problema de instalare.

Informatii aditionale - Alarma auto cu cheie rabatabila Cod produs: 260061 Producator Carpoint Olanda
PREZENTARE S**************
MEMBRU
GRATUIT
S**************
1 879 371 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: tuning auto - accesorii auto - piese auto

PRODUSE ASEMANATOARE CU ALARMA AUTO CU CHEIE RABATABILA, COD ALRM1237 - AAC80235

Alarma auto cu chei flip 12V - AACF826Alarma auto cu chei flip 12V - AACF826
Alarma auto cu chei flip 12V - AACF826
- CAR0260061 Descriere:Instructiuni de utilizare.Functiile butoanelor alarmei Armare: apasati odata, butonul ilustrat cu ...
RON 255
Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock Key, telecomanda cu lamela tip briceag - ICTK3538Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock Key, telecomanda cu lamela tip briceag - ICTK3538
Inchidere centralizata cu telecomanda Ke...
Detalii Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock Key Producator KEETEC KEETEC CZ KEY- este un modul de ...
RON 266
ALARMA AUTO CU PORNIRE MOTOR,2 PAGERE CU PROGRAMATOR - AAC159ALARMA AUTO CU PORNIRE MOTOR,2 PAGERE CU PROGRAMATOR - AAC159
ALARMA AUTO CU PORNIRE MOTOR,2 PAGERE CU...
- unitatea centrala- antena- 1 telecomanda bidirectionala cu ecran (pager)- 1 telecomanda unidirectionala- senzor soc in ...
RON 399.99
Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock, cod Inch690 - ICC79119Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock, cod Inch690 - ICC79119
Inchidere centralizata cu telecomanda Ke...
Detalii Inchidere centralizata cu telecomanda KeeTec PLock Producator KEETEC Inchidere centralizata pe telecomanda ...
RON 205
Alarma auto cu pager si sistem pornire Keyless Magicar M1090AS cu modul Can Bus - AAPS3557Alarma auto cu pager si sistem pornire Keyless Magicar M1090AS cu modul Can Bus - AAPS3557
Alarma auto cu pager si sistem pornire K...
Detalii Sistemul de alarma MAGICAR M 1090 AS cu modul Can Bus face parte din gama de top de alarme auto de la ...
RON 1086
Alarma Auto cu telecomanda - compatibila cu orice auto - model motorvip - AAC50235Alarma Auto cu telecomanda - compatibila cu orice auto - model motorvip - AAC50235
Alarma Auto cu telecomanda - compatibila...
Alarma auto cu 2 telecomenzi.Armare/dezarmare din telecomanda,rearmare automata,deschidere portbagaj din telecomanda, ...
RON 89.99
ALARMA CU INCHIDERE CENTRALIZATA SI ACUATOARE , KIT COMPLET - ACI1558ALARMA CU INCHIDERE CENTRALIZATA SI ACUATOARE , KIT COMPLET - ACI1558
ALARMA CU INCHIDERE CENTRALIZATA SI ACUA...
CONTIE:Alarma auto cu sirena si 2 telecomenziFunctie ridicare geamuriModul inchidereSenzor Soc2 telecomenziPoate fi ...
RON 169
Alarma cu chei briceag + Inchidere centralizata - Actuatoare usi-complet vip5005 - ACC18734Alarma cu chei briceag + Inchidere centralizata - Actuatoare usi-complet vip5005 - ACC18734
Alarma cu chei briceag + Inchidere centr...
CONTIE: Alarma auto cu sirena si 2 telecomenzi Functie ridicare geamuri Modul inchidere Senzor Soc 2 telecomenzi Poate ...
RON 169
Alarma auto cu pager si sistem pornire Keyless Magicar M1090AS - AAPS3558Alarma auto cu pager si sistem pornire Keyless Magicar M1090AS - AAPS3558
Alarma auto cu pager si sistem pornire K...
Detalii Sistemul de alarma MAGICAR M 1090 AS face parte din gama de top de alarme auto de la Magicar. Acest model ...
RON 809

ALARMA AUTO CU CHEIE RABATABILA, COD ALRM1237 - AAC80235 ESTE LISTAT IN: