Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Stimulant sexual natural

Stimulant sexual natural

Tip produs: libidou | erectie | anduranta sexuala
Producator: Konig
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Stimulant sexual natural

ALDORA-60 cps. Stimulant Sexual Rapid si Eficient

Erectie, Libidou, Anduranta, Ejaculare precoce
Pentru ambele sexe
60 Capsule
Fabricat in Canada conform standardului de calitate GMP
Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti;
Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Certificat de Notificare seria AA/ nr.5272 / 2011
O VIAGRA NATURALA
O formulatie complexa
Poate fi solutia ta !

Barbati: Mareste libidoul, mareste erectia, mareste anduranta si vitalitatea actului sexual. Administrat timp de 3-6 luni, ALDORA poate induce o crestere a dimensiunilor penisului (erect) atat in lungime cat si in grosime
Femei: Mareste dorinta si satisfactia sexuala, mareste libidoul, mareste intensitatea si frecventa orgasmelor
ALDORA este o formulatie atat pentru barbati cat si pentru femei continand un amestec de pulberi standardizate extrase din plante care actioneaza sinergic pentru a asigura o buna functionare sexuala. Prin inducerea vasodilatatiei si a maririi fluxului sanguin si prin folosire regulata
ALDORA poate sa conduca si la o crestere volumetrica a penisului in erectie, in special circumferinta datorita cresterii alimentarii cu sange a corpului cavernos.
Sexul face parte din viata cotidiana normala a cuplurilor si este un aspect al vietii care neglijat poate conduce la stari de depresie, sentimente de frustare, de neimplinire. In plus, actul sexual ajuta la echilibrarea hormonala atat la brabat cat si la femeie. ALDORA a fost conceputa ca in doza minima sa poata fi administrata si de persoanele care au o viata sexuala activa si doresc doar o inbunatatire a calitatii actului sexual. In doza terapeutica ALDORA se adreseaza celor cu probleme precum lipsa de libidou, lipsa de placere deplina prin actul sexual, lipsa erectiei (impotenta), erectie incompleta sau insuficienta, pierderea erectiei in cursul actului sexual, ejacularea prematura, frecventa redusa capacitatii de a initia actul sexual.
ALDORA contine o formulatie ortomolecular-sinergica conceputa in scopul adresarii problemelor legate de calitatea actului sexual atat la barbati cat si la femei.
Pentru barbati, ALDORA actioneaza pe toate directiile necesare unui act sexual complet si satisfacator. In acest sens ALDORA intareste libidoul (necesar pentru a dori si pentru a obtine o erectie), mareste dorinta sexuala, induce initierea si mentinerea unei erectii puternice in urma stimularii sexuale, asigura placerea si satisfactia pe percursul actului sexual, ajuta la intarziera unei eventuale ejaculari premature. Efectul unei doze de ALDORA poate dura in multe cazuri pana la 24 de ore, timp in care se pot initia acte sexuale multiple. In plus, ejacularea este mai puternica si mai satisfacatoare. Administrata pe termen mai lung ALDORA poate ajuta la regresia impotentei datorate disfunctiei erectile (imposibilitatea initierii unei erectii). ALDORA stimuleaza si producerea de Oxid Nitric necesar necesar umplerii cu sange al corpului cavernos din penis. La femei, Oxidul Nitric mareste circulatia sanguina in zona clitorisului, marind placerea sexuala si facilitand obtinerea de orgasme multiple cu un grad mare de satisfactie.
Pentru femei, ALDORA mareste libidoul si dorinta sexuala. Efectul continua pe parcursul actului sexual prin marirea considerabila a placerii erotice, capacitatea de a avea orgasme multiple si marirea satisfactiei in timpul si dupa consumarea actului sexual.
Ingredientele din compozitia ALDORA ajuta la obtinerea si sustinerea unei erectii prin stimularea eliberarii de monoxid de azot (oxid nitric) (NO) in sange si in special in vasele sanguine din zona penisului. NO la randul lui mareste nivelul de Guanozina Ciclica). Impreuna cele doua conduc la vasodilatare in interiorul penisului suficienta pentru a induce erectia si totodata prin activarea circulatiei in zona penisului se sensibilizeaza si centrii nervosi responsabili pentru libidou, dorinta si satisfactie sexuala. In cazul femeilor, Oxidul nitric mareste vascularizarea si sensibilizeaza zona clitorisului, inducand dorinta sexuala cat si ajutand la atingerea orgasmului
Administrarea regulata poate conduce la o marire a dimensiunilor penisului (in stare erecta) ca urmare a unor erectii tot mai puternice si mai lungi rezultand in marirea volumetrica (prin elasticizare) a corpului cavernos.
Exista studii care sa sustina eficienta produsului ALDORA?
DA. In 1998, a fost acordat Premiul Nobel cercetatorilor care au descoperit ca o substanta care apare in mod natural, denumita Cyclic-GMP(Monofosfat de Guanozina Ciclica) este esentiala pentru capacitatea unui barbat de a obtine si de a mentine o erectie. Tot ei au descoperit ca oxidul nitric este strict necesar pentru ca Cyclic-GMPsa actioneze. Pentru a obtine o erectie trebuie sa existe suficiente cantitati de oxid nitric si Cyclic-GMP(substante “pro-erectie”) pentru a contracara PDE-5 (Fosfodieteraza tip-5), enzima “anti-erectie”.Nivelulde Cyclic-GMPscade cu varsta dar poate sa scada si la barbatii tineri ca urmare a stresului, diferitelor afectiuni cronice sau ca urmare a medicatiei. (Drugs Today 2000 Feb-Mar, 36 (2-3): p. 155-162)
Improvement.jpg
Exista reactii adverse la administrarea produsului ALDORA?
Nu exista nici o evidenta de reactii adverse sau daunatoare ale ingredientelor utilizate in ALDORA. In cazuri rare pot sa apara usoare efecte ale cresterii fluxului sanguin
ADMINISTRARE:
1 capsula pe zi de preferinta cu mancare sau inainte de a manca
Daca se doreste un efect ocazional mai puternic, se poate administra in plus 1 capsula cu minimum 1 ora inainte de actul sexual.
A NU SE DEPASI DOZA MAXIMA de 2 capsule in decurs de 24 de ore.
ATENTIONARI:
In unele cazuri, stimularea sexuala si actul sexual in sine pot conduce la cresterea ritmului cardiac sau a tensiunii arteriale. Consultati medicul curant daca sunteti suficient de sanatos pentru actul sexual. Consultati medicul daca suferiti de boli cardiace sau sunteti hipertensiv. ALDORA contine Piper betle care activeaza circulatia sanguina inclusiv cea periferica. ALDORA necesita si o stimulare sexuala pentru a-si face efectul deplin.
COMPOZITIE:
Epimedium brevicornum 10:1 PE.......................25 mg
Epimedium sagittatum SE 20% icariin................25 mg
Tribulus terrestris SE 45% saponins..................215 mg
Aspidosperma tomentosum 20:1 PE....................25 mg
Lepidium meyenii SE 0.6%................................20 mg
Piper betle.......................................................20 mg
Erythroxylum catuaba.....................................25 mg
Butea superba 5:1 PE...................................... 50 mg
Juniperus communis (din Altai).......................25 mg
L-Citrulina..............................................20 mg
L-Arginina..............................................40 mg
L-Carnitina.............................................40 mg
L-Norvalina..............................................10 mg
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 439 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU STIMULANT SEXUAL NATURAL

ALDORA 60 capsALDORA 60 caps
ALDORA 60 caps
...
RON 102
TNT PLUS Maximum Libidou 60 capsTNT PLUS Maximum Libidou 60 caps
TNT PLUS Maximum Libidou 60 caps
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 95
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T)  60 caps- Impotenta, LibidouMaximum Libidou TNT-Plus (T&T)  60 caps- Impotenta, Libidou
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) 60 caps-...
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
Maximum Libidou 60 capsMaximum Libidou 60 caps
Maximum Libidou 60 caps
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 capsule; Impotenta, Libidou,Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 capsule; Impotenta, Libidou,
Maximum Libidou TNT-Plus (T&T) / 60 caps...
TNT-Plus: Maximum Libidou ...
RON 93.09
TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps: Energizant,TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps: Energizant,
TRIBULUS 625 Standardizat 1:2:3 -90 cps:...
TRIBULUS 625 Tribulus Terestris Extract Standardizat 100% ...
RON 74.29
TRIBULUS 625 Standardizat 90 cpsTRIBULUS 625 Standardizat 90 cps
TRIBULUS 625 Standardizat 90 cps
TRIBULUS 625 Tribulus Terestris Extract Standardizat 100% ...
RON 73
L-ARGININA 500 mg 90 capsL-ARGININA 500 mg 90 caps
L-ARGININA 500 mg 90 caps
L-Arginina Amino Acid Sub forma Libera Confera suport functiei ...
RON 87

STIMULANT SEXUAL NATURAL ESTE LISTAT IN: