Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
PAU d'ARCO 500 mg/90 caps. Anti Cancerigen, AntiFungal, AntiViral

PAU d'ARCO 500 mg/90 caps. Anti Cancerigen, AntiFungal, AntiViral

Tip produs: antibacterian
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 
Produsul nu mai este de actualitate

Prezentare PAU d'ARCO 500 mg/90 caps. Anti Cancerigen, AntiFungal, AntiViral


PAU d’ARCO


Extrasa din partea interioara a scoartei


500 mg/90capsule




Poarta stampila: QCM. Fabricat in facilitate acreditata ISO 9001

Produs avizat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE, Bucuresti

Aviz de Notificare Nr. 2532 / 2007


Anticancerigen, AntiFungal, AntiViral, AntiBacterian


Artrita, Bronsita Cronica, Fungus, Infectii Vaginale, Candidoza, Cervicita


Cercetatorii au descoperit ca partea dinspre interior (trunchi) a scoartei copacului Amazonian Pau d’Arco (Tabebuia Impetiginosa sau avellanedae) uneori denumit si Lapacho, contine Naftachinone, care sunt foarte puternice in lupta contra infectiilor. Se pare ca Naftachinonele omoara bacteriile si virusii.


In plus, testele de laborator au demonstrat ca Pau d\'Arco are proprietati anti-fungale la paritate sau chiar mai puternice decit medicamentele de sinteza (ketoconazole). Pau d’arco este foarte eficint in tratarea infectiilor vaginale (cauzate de Candida) precum si infectiile fungale la laba piciorului.


Pau d’Arco s-a dovedit eficient si in multe cazuri de cancer si alte afectiuni cum ar fi Bornsita Cronica, Sindromul de Oboseala Cronica. Dr. Daniel B. Mowry care a studiat Pau d’Arco afirma ca Pau d\'Arco a produs vindecari de cancer fara efecte secundare.

Conform raportului Centrului Medical de la Universitatea din Maryland (SUA), exista acum o baza stiintifica confirmind folosirea traditionala a Pau d’Arco pentru: dureri, artrita, inflamatii ale prostatei (Prostatita), disenterie, si diferite forme de cancer precum si in tratarea unor afectiuni mai rare cum ar fi: herpes, virus simplex, boli parazitice cum ar fi schistosomiasis, bruceloza, inflamatia cervix-ului (cervicita) si de asemenea in tratarea vaginitei.

Efect detoxifiant. Purifica organismul de metalele toxice, de particulele radioactive si de diferitele substante toxice. Efecte antifungale. Ataca fungusii precum si Candida. Ataca de asemenea si alti paraziti intestinali. Fortifica sistemul imunitar in cazul unui organism slabit (fortifiant general). Mentine si imbunatateste elasticitatea epidermei si a tesuturilor. Creste vitalitatea. Are efect antioxidant. Incetineste procesele de imbatranire. Are efect antiviral, antifungic si antiparazitar: Candida albicans, Schisostoma Mansoni (care poate cauza deces). Este eficient in infectii cauzate de malarie, stafilococ auriu, bacilul subtilis, Escherichia coli, Salmonella typhy si shigella dysenteriae Regleaza metabolismul. Amelioreaza procesele inflamatorii. Efect analgezic. Efect vasodilatator. Incetineste procesele de ateroscleroza si reduce tensiunea arteriala. Scade riscul aparitiei bolilor cardiovasculare.

Mai pe scurt, iata ce poate face Pau d\'Arco:

Omoara virusii


Omoara bacteriile


Omoara fungusii


Omoara parazitii


Omoara celulele de leucemie


Reduce inflamatia


Lupta contra radicalilor liberi


Reduce tumorile


Subtiaza sangele


Mareste imunitatea


Reduce durerile reumatismale


Stopeaza secretiile


Are usor efect laxativ


COMPOZITIE: Pulbere extrasa din partea interioara a scoatei de Pau D’Arco (Tabebuia avellanedae)………500 mg

ADMINISTRARE:

Intretinere: 1-2 capsule pe zi, luate cu mincare.

Tratament intensiv (curativ): 2 capsule de 3 ori pe zi luate cu mincare.

Vaginita, fungus la laba piciorului: se fierbe apa. Se varsa continutul a 3 capsule per fiecare 500 ml apa si se lasa sa infuzeaza timp de 10 minute. Se fac spalaturi vaginale sau se spala laba piciorului.

Pentru candidoza se recomanda Garagara cu Pau d\'Arco. Fierbeti o jumatate de cana de apa. Desfaceti o capsula de Pau d\'Arco si desertati continutul in apa. Aduceti din nou la fiebere. Luati de pe foc si acoperiti. Lasati sa infuzeze 15-20 minute. Aduceti la temperature camerei. Seara inainte de culcare dupa ce v-ati spalat pe dinti, luati o gura de ceai (1/2 din cantitate) si faceti garagara prelungita inclusiv in gat (lasati capul pe spate in timp ce faceti gargara). Nu clatiti si nu mai beti apa dupa gargara. Dimineata faceti din nou gargara cu restul de ceai. Nu clatiti, nu mancati si nu beti apa cel putin 15 minute dupa gargara.





PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
56 341 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PAU D'ARCO 500 MG/90 CAPS. ANTI CANCERIGEN, ANTIFUNGAL, ANTIVIRAL ESTE LISTAT IN:

PAU D'ARCO 500 MG/90 CAPS. ANTI CANCERIGEN, ANTIFUNGAL, ANTIVIRAL - PRODUSE SIMILARE