Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
GOLDENSEAL Coptis C. Forte 1000 90 caps

GOLDENSEAL Coptis C. Forte 1000 90 caps

Tip produs: goldenseal coptis c forte 1000
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GOLDENSEAL Coptis C. Forte 1000 90 caps


GOLDENSEAL Forte

Coptis C. 1000

Concentratie 4x1

minimum 15% alcaloizi izochinolici

Cu adaos de piperina

90 capsule

Produs in Canada conform normelor GMP

Produs notificat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti;

Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului " Aviz de Notificare Nr. 6359/2012


Considerat CEL MAI PUTERNIC : Anti-parazitic, Anti-bacterian, Anti-fungal, Anti-viral, Anti-protozoar, Vermicid

Anti-piretic, Anti-diareic, Anti-ulcer, Colagog, Stomahic

PUTERNIC EFECT : Anti-cancerigen (distruge fungusii, bacteriile si virusii care conduc la cancer), Anti-inflamator specific (in cancere)

Efect anti-glicemic in Diabet Tip 2

ATACA:

Helicobacter pylori, Giardia, Klebsiella, Borrelia (Borelioza-boala Lyme), Candida, E. Coli, Protozoari, Viermi intestinali,

Chlamydia trachomatis, Toxoplasma, Toxoplasma gondii

Herpes simplex, bacilul Koch, Stafilococ auriu


Coptis chinensis este o varietate din aceeasi familie cu Hydrastis canadensis dar cu un continut mai mare de alcaloizi izochinolinici si cu un spectru terapeutic semnificativ mai larg. Principalii alcaloizi izochinolinici prezenti sunt: berberina, hidrastinina, coptisina, palmatina si canadina. Mai contine biotina, uleiuri volatile, rasini, inozitol, vitaminele A, C, E, minerale si fitosteroli. Berberina este unul dintre alcaloizii cu cel mai puternic efect anti-parazitar. Distruge majoritatea parazitilor atat intestinali cat si prezenti in sange sau organele interne.

Berberina este recunoscuta pentru efectele ei benefice. Conform Monografiei acesteia, berberina din radacina de Coptis chinensis are efecte benefice in Parazitoze intestinale, Infectii oculare, Boli cardio-vasculare, Boli inflamatorii, Infectii cu diversi paraziti, Infectii bacteriene (in special sinusuri, urechi, ochi, sistem urinar, stomac, intestine), Infectii virale (in special la caile respiratorii dar si cu virusul herpetic).

O compilatie cuprinzatoare ale efectelor administrarii de radacina de Coptis chinensis (Rhizoma Coptidis) a fost publicata in 2009 de catre un grup de cercetatori de la Institutul de Cercetari Farmaceutice din Tianjin. S-a concluzionat ca extractul din radacina de Coptis chinensis are o activitate farmacologica extensiva incluzand potential anti-cancerigen, anti-microbian, activitate hipoglicemica si de reducere a colesterolului LDL, actiune anti-inflamatoare si anti radicali liberi. Prin efectul anti-bacterian, Coptis chinensis este eficient si contra Stephylococcus aureus. Caracterul unic al extractului de Coptis face din acesta unul dintre cele mai eficiente tratamente in boala Lyme cauzata de infectia cu Borrelia. Este totodata un anti-fungal de exceptie care nu trebuie sa lipseasca din protocoalele de deparazitare, in special in infectiile cu Candida, Helicobacter, Toxoplasma.

Berberina actioneaza impotriva a 43 de tulpini de Stafilococ auriu (Staphylococcus aureus)

Berberina din compozitie are efect hipoglicemic (scade glicemia) asemanator medicamentului metformin. Goldenseal Coptis este deci util si in profilaxia diabetului de Tip 2

Cercetari recente asupra alcaloizilor din Coptis au pus in evidenta actiunea lor distructiva asupra telomerazei din celulele maligne, cu efect puternic apoptotic-anticancerigen. Actiunea anticancerigena se mai manifesta si prin efecte antiinflamatorii specifice, cunoscandu-se ca inflamatia celulara conduce atat la aparitia cat si la proliferarea celulelor maligne.

Berberina din Coptis mareste activitatea protein kinazei activata de AMP conducand la activarea prin fosforilare a genei P53 conducand la un nivel crescut in proteina al inhibitorului de CDK, P21. Aceste efect se traduce intr-o actiune anti-proliferativa (anti-metastatica) cu aplicatie in cazurile de: leucemie, melanoma, tumori solide

Piperina mareste substantial bioabsorbtia si biodisponibilitatea alcaloizilor din coptis, marindu-i eficienta terapeutica

COMPOZITIE:

Goldenroot radix (Coptis chinensis) 4:1 PE...........250 mg

Extract concentrat x4, echivalentul a 1000 mg pulbere din radacina uscata

(contine minimum 15% alkaloizi (berberina 10%))

Piper nigrum SE (95% piperina)..........................................5 mg

ADMINISTRARE: 1-3 capsule pe zi inainte de mese sau dupa sfatul medicului

ATENTIONARE: Nu consumati alcool pe perioada administrarii pentru a nu reduce efectul terapeutic. Nu administrati sedative pe perioada administrarii. Efectele pozitive incep sa apara aproximativ dupa 1 saptamana de administrare.

MAI MULTE DESPRE Coptis

Coptis chinensis (extract din radacina)

Alte denumiri uzuale: Huanglian, Goldthread, Goldenthread, Chinese Goldenseal, Coptis, Rhizoma coptidis.

Desi mai putin cunoscut in farmacopaea Europeana unde se intrebuinteaza mai mult Hydrastis canadensis, Coptis chinensis este binecunoscut si utilizat pe scara larga in China inca din timpul dinasiei Ming. In ultimii 10 ani Coptis chinensis a inceput sa fie studiat, recomandat si oferit in suplimente alimentare atat in America de Nord cat si Europa

Coptis chinensis face parte din familia Ranunculaceae, fiind astfel inrudit direct su Hydrastis canadensis (Goldenaseal).

Hydrastis canadensis (Goldenseal) si-a castigat reputatia datorita continutului de alcaloizi prezenti in special in radacina, cel mai important alcaloid fiind berberina, cu efect Anti-inflammator, Antiparazitic, Antifungal, Antibacterial si Antioxidant. Goldenseal este o planta considerata pe cale de disparitie in habitatul natural din America de Nord si este protejata prin lege, materia prima folosita curent de producatorii de suplimente alimenare fiind din plante de cultura. Tot mai multi producatori si farmacisti naturisti din America de Nord si Europa produc si recomanda suplimente alimentare pe baza de Coptis chinesis care creste din abundenta in China. Motivul este faptul ca aceiasi alcaloizi care se gasesc in Hydrastis canadensis se gasesc si in Coptis chinensis dar in proportie mai mare1.

Alacaloizii din Coptis chinensis au efect anticancerigen cand sunt administrati in paralel cu citostaticele, facand obiectul unui studiu clinic in cancerul la san metastazat, efectuat in 2004 pentru Armata SUA de catre Sloan-Kettering Institute for Cancer Research New York, SUA2. Studiul clinic s-a desfasurat pe o perioada de 6 luni utilizandu-se doze in crescendo incepand de la 16 capsule de 500 mg pe zi (extract din radacina de Coptis chinensis continand 25% berberina) pana la un dozaj de 41 de capsule/zi. In privinta efectelor secundare, doar la dozajele foarte mari, de peste 21 de capsule pe zi, la unii pacienti a aparut o forma usoara de diaree. Concluzia a fost ca administrarea de extract din Coptis chinesis este sigura, netoxica si conduce la inhibarea proliferarii celulelor canceroase cu minimum 50%, principalul alcaloid responsabil pentru aceste efecte fiind Berberina.

Intr-adevar, Berberina este recunoscuta pentru efectele ei benefice. Conform Monografiei acesteia, Berberina, inclusiv din radacina de Coptis chinensis are efecte benefice in Diareea bacteriana, Parazitii intestinali, Infectii oculare, Boli cardio-vasculare, Boli inflamatorii. Berberina este ne-toxica la dozajele uzuale, iar la dozaje mult mai mari decat cele uzuale putand doar induce un discomfort intestinal3.

Prin efectul anti-inflamator, Coptis chinesis poate inhiba metastazarea cancerului prin suprimarea expresiei ciclinei B1 si prin inhibarea activitatii chinazei CDC24.

Intr-un studiu efectuat la Sectia de Cardiologie a Spitalului Universitar din Geneva, Elvetia, Coptis chinesis prin continutul de berberina a demonstrat efecte pozitive in bolile metabolice si cardiovasculare5.

Un studiu efectuat la Centrul Clinic pentru Boli Endocrine si Metabolice din Sanghai, berberina din Coptis chinensis a condus la inbunatatiri semnificative a simptomelor in diabet de tip 2 concomitent cu inbunatatirea profilului lipidic al pacientilor6.

Actiunea anti-inflamatorie a extractului de Coptis chinensis s-a dovedit benefica si in carcinoma hepatocelulara in cadrul unui studiu condus in 2009 la Universitatea din Hong Kong7.

O compilatie cuprinzatoare ale efectelor administrarii de radacina de Coptis chinensis (Rhizoma Coptidis) a fost publicata in 2009 decatre un grup de cercetatori de la Institutul de Cercetari Farmaceutice din Tianjin, China. S-a concluzionat ca extractul din radacina de Coptis chinensis are o activitate farmacologica extensiva incluzand potential anti-cancerigen, anti-microbian, activitate hipoglicemica si de reducere a colesterolului LDL, actiune anti-inflamatoare si anti radicali liberi. Prin efectul ant-bacterian, Coptis chinensis este eficient contra Stephylococcus aureus 8.

Un studiu efectuat in 2010 de cercetatorii de la Facultatea de Medicina a Universitatii Harvard, Boston, SUA conclude ca efectul anti-inflamator al Coptis chinensis este eficient in tratarea cancerului cand este asociat chimioterapiei9.

Se poate concluziona ca extractul din radacina de Coptis chinesis are un spectru de actiune mai larg decat echivalentul Nord American Hydrastis canadensis.

Ca si Hydrastis canadensis, extractul din radacina de Coptis chinesis este la fel de sigur, absolut netoxic si fara efecte secundare pana la dozaje foarte mari de peste 20 grame/zi.

Referinte:

Significant differences in alkaloid content of Coptis chinensis (Huanglian), from its related American species; Shreya Kamath et al (Department of Chemistry, St Lawrence University, Canton, New York 13617, USA and 2nd Department of Biology, St Lawrence University, Canton, New York 13617, USA); Chinese Medicine 2009, 4:17 Phase I and II Trial of Huanglian, A Novel Botanical Against Breast Cancer That Enhances Taxol Activity, October 2004, Sloan-Kettering Institute for Cancer Research New York, SUA Berberine Monograph; Alternative Medicine Review, Volume 5, Number 2, 2000, pp 175-177 Huanglian, A Chinese Herbal Extract, Inhibits Cell Growth by Suppressing the Expression of Cyclin B1 and Inhibiting CDC2 Kinase Activity in Human Cancer Cells, Xiao-Kui Li et al.; Molecular Pharmacology 58:1287"1293, 2000, USA Cardiovascular and metabolic effects of Berberine, Affuso F et al. World J Cardiology 2010 April 26; 2(4): 71-77 Treatment of Type 2 Diabetes and Dyslipidemia with the Natural Plant Alkaloid Berberine, Yifei Zhang et al.( Shanghai Clinical Center for Endocrine and Metabolic Diseases), J Clin Endocrinol Metab, July 2008, 93(7):2559"2565 Coptis chinensis inhibits hepatocellular carcinoma cell growth through nonsteroidal anti-inflammatory drug-activated gene activation, Kathy Ka-Waiauyeung, INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR MEDICINE 24: 571-577, 2009 Recent advance on chemical compositions and pharmacodynamic and pharmacokinetic studies of Rhizoma Coptidis; Hai-Yu Xu et al., Asian Journal of Pharmacodynamics and Pharmacokinetics 2009; 9(1):11-25 Rationale for the Use of Natural Anti-Inflammatory Agents in Cancer Chemotherapy, Dr. Jing Liu et al., North American Journal of Medicine and Science, Jul. 20101, Vol. 3, No.3, pp. 160-166

PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
22 925 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU GOLDENSEAL COPTIS C. FORTE 1000 90 CAPS

CHAGA (Ciaga) C-Max (ciuperca concentrata 28:1) 60 capsCHAGA (Ciaga) C-Max (ciuperca concentrata 28:1) 60 caps
CHAGA (Ciaga) C-Max (ciuperca concentrat...
CHAGA (Ciaga) C-Max Inonotus obliquus Ciuperca Terapeutica Siberiana ...
RON 69.56
CHAGA (Ciaga) C-Max  60 capsCHAGA (Ciaga) C-Max  60 caps
CHAGA (Ciaga) C-Max 60 caps
CHAGA (Ciaga) C-Max Inonotus obliquus Ciuperca Terapeutica Siberiana ...
RON 70
SUPER IMMUNE Forte 650 mg  30 VcapsSUPER IMMUNE Forte 650 mg  30 Vcaps
SUPER IMMUNE Forte 650 mg 30 Vcaps
Formula imbunatatita cu Arabinogalactan SUPER IMMUNE Forte Plus (+) ...
RON 74
SUPER IMMUNE Forte 15X: 30 Vcaps.SUPER IMMUNE Forte 15X: 30 Vcaps.
SUPER IMMUNE Forte 15X: 30 Vcaps.
Formula inbunatatita cu Arabinogalactan SUPER IMMUNE Forte Plus (+) ...
RON 74.52
LIMFSTREAM 60 ml: Sistem Limfatic si GanglionarLIMFSTREAM 60 ml: Sistem Limfatic si Ganglionar
LIMFSTREAM 60 ml: Sistem Limfatic si Gan...
LIMFSTREAM ( LIMPHSTREAM ) ...
RON 83.63
URISEPTIN cu D-MANNOZA  60c: Infectii Urinare (cistita) cu E.URISEPTIN cu D-MANNOZA  60c: Infectii Urinare (cistita) cu E.
URISEPTIN cu D-MANNOZA 60c: Infectii Ur...
URISEPTIN cu ...
RON 103.81
THYMUS Plus  60 cpsTHYMUS Plus  60 cps
THYMUS Plus 60 cps
THYMUS + ...
RON 82

GOLDENSEAL COPTIS C. FORTE 1000 90 CAPS ESTE LISTAT IN:

GOLDENSEAL COPTIS C. FORTE 1000 90 CAPS - PRODUSE SIMILARE