Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
GERMANIU ORGANIC GE-132-Ultra Pur-100mg 60 caps

GERMANIU ORGANIC GE-132-Ultra Pur-100mg 60 caps

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare GERMANIU ORGANIC GE-132-Ultra Pur-100mg 60 caps

KONIG Laboratorium Canada

100% pur

GERMANIU ORGANIC GE-132

GERMANIUM SESQUIOXIDE

+ BETA STEROLINS

100 mg/60 Vcaps

Fabricat in Canada GMP - Calitate Farmaceutica

Ingredient original obtinut prin metoda Tokai Sangyo - Japonia

Produs notificat de Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare - IBA Bucuresti

Serviciul National pentru Plante Medicinale Aromatice si Produse ale Stupului; Aviz de Notificare: nr. 6173 / 2011

A NU SE CONFUNDA CU GERMANIU ANORGANIC SAU BIOXID DE GERMANIU CARE SUNT TOXICE

GERMANIUL ORGANIC este: ANTIOXIDANT, IMUNOSTIMULATOR, OXIGENATOR, DETOXIFIANT

Germaniul organic GE-132 este intr-un fel cheia vietii. Stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300%. a celulelor NK si macrofage care ataca celulele canceroase atat in scop terapeutic cat si preventiv. Ge-132 este un puratator de oxigen care stimuleaza oxigenarea si detoxifiera la nivel celular

GERMANIU GE-132: o actiune pluripotenta

Germaniu Organic GE-132 este un puternic imuno stimulant; Germaniu Organic GE-132 este activ impotriva leucemiei, si cancerului de colon, prostata, san, pulmonar, ovare, col uterin; Germaniu Organic GE-132 inhiba tuberculoza, malaria, candida, infectii bacteriene, si infectii virale, cum ar fi herpes; Germaniu Organic GE-132 scade tensiunea arteriala si colesterolul ridicat; Germaniu Organic GE-132 aduce parametrii fromulei sanguine in limitele normale (pH-ul, potasiu, calciu, clor, trigliceride, colesterol, bilirubina, acid uric, hemoglobina); Germaniu Organic GE-132 combate alergiile alimentare, artrita reumatoida, reumatism, astm, diabet zaharat; Germaniu Organic GE-132 scade riscul de a deceda din cauza gripei; Germaniu Organic GE-132 amelioreaza bolile de ochi - glaucom, cataracta, retina detasata, inflamatii ale retinei si nervului optic, sindromul Behçets; Germaniu Organic GE-132 amelioreaza osteoporoza; Germaniu Organic GE-132 trateaza intoxicarea cu metale grele, PCB-uri, si monoxid de carbon; Germaniu Organic GE-132 amelioreaza sindromul Raynaud (doza: pana la 1400 mg / zi); Germaniu Organic GE-132 combate depresia, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza cerebrala, amiloidoza, epilepsie; Germaniu Organic GE-132 trateaza cazurile de gastrita, ulcer, diverticulita si constipatie; Germaniu Organic GE-132 amelioreaza problemele cardiace: angina pectorala, hipertensiune arteriala, arterioscleroza, apoplexie, infarct cardiac; Germaniu Organic GE-132 trateaza negi, bataturi, eczeme, arsuri; Germaniu Organic GE-132 inhiba deteriorarea ADN-ului indusa de radicalii liberi.

COMPOZITIE

Germaniu Organic GE-132 (Germanium Sesquioxide)……50mg

(puritate minimum 99,5%)

Beta Sterolini (100:1 Steroli & Sterolini).........................50 mg

ADMINISTRARE

Profilactic sau detoxifiere: 1-2 capsule/zi

Cancer avansat: 3-4 capsule/zi

Sau dupa sfatul medicului

Initial Tokai Sangyo a inventat tehnica de obtinere a Germaniului Organic GE-132 si este singura metoda care asigura varianta ultra-pura a acestui ingredient. Ulterior aceeasi tehnologie a fost dezvoltata si de firme din SUA si Corea de Sud

Despre Germaniul organic GE-132 se spune ca ar fi cheia vietii. Stimuleaza organismul sa produca in mod natural interferon si favorizeaza inmultirea cu pana la 300%. a celulelor NK si macrofage care ataca celulele canceroase. Ge-132 stimuleaza oxigenarea si detoxifiera la nivel celular.

Principalele functii ale Germaniului organic sunt:

Ofera electroni liberi, de aceea fiind clasificat drept \"mama\" anti-oxidantilor Neutralizeaza sarcinile pozitive, in timp ce converteste toxinele in apa. Este de remarcat ca toxinele se nasc din alimentatie prin faptul ca o parte din alimente nu sunt digerate (deficiente digestive) si raman ca materie celulara “ne-arsa”. Germaniul “arde” aceste deseuri alimentare, donand electroni si economisind astfel oxigenul celular. Acest proces este atat de fundamental pentru restaurarea si mentinerea sanatatii tesuturilor incat se poate spune ca aceasta “terapie electronica” este cel mai pontent singur remediu pentru orice fel de afectiune. Intareste imunitatea Un prim remediu anti-imbatranire Imbogateste foarte mult organismul cu oxigen (lipsa de oxigen este un factor cheie in starea de sanatate stand la baza initierii cancerului sau proceselor inflamatorii)

Ge-132 este poate cel mai potent agent de detoxifiere existent

Utilizarea Germaniului Organic in terapia cancerului a fost studiata extensiv de catre Dr. japonez Asai. Mecanismul care sta la baza acestei terapii este oxigenarea celulelor si eliminarea toxinelor cu ajutorul Germaniului Organic.

KONIG ORGANIC GERMANIUM GE-132 combina Germaniu Organic pur (biscarboxyethylgermanium sesquioxide) cu un imunomodulator puternic format din combinatia de 100/1 Beta Steroli/Beta Sterolini (Moducare Forte), realizand astfel o formulatie sinergica pluripotenta, unica pe piata.

Germaniul organic se recomanda in terapia cancerului ca adjuvant asociat cu alte produse specifice de inducere a apoptozei (moartea celulelor canceroase). Actioneaza sinergistic in asociere cu I-3-C (Indole-3-Carbinol), SUPER IMMUNE si AHCC-Plus. Se asociaza de asemenea bine cu ciupercile terapeutice: REISHI (Ganoderma) pe care o potenteaza (1 capsula Germaniu/zi) alaturi de Vitamina C, MAITAKE, SHIITAKE, AGARICUS, CORDYCEPS precum si cu ASTRAGALUS 9000

Produs sinergistic antioxidant recomandat: RESVERATROL Synergistic Forte

Cititi mai jos mai multe despre Germaniu Organic:

GERMANIU ORGANIC GE-132 " UN PUNCT DE COTITURA IN MEDICINA METABOLICA

Compilatii din cartea Dr. Kazuhiko Asai (Asai Research Institute and Clinic, Tokyo, Japonia) si din literatura de specialitate

Descoperirea valorii biologice a compusului Bis-bet carbosyethyl germanium sesquioxide actualmente denumit Germaniu Organic Ge-132 de catre medicul Dr.Kazuhiko Asai (Organic Germanium), reprezinta un moment de cotitura in evolutia compartimentului nutritionist si metabolic al medicinei.

Cercetarile medicale ale medicului Dr. Kazuhiko Asai, desfasurate initial in Japonia, au scos la iveala faptul ca GE-132 poate induce gama interferon, si poate activa macrofagele si celulele naturale ucigase (NK) care ataca celulele canceroase. S-au prezentat si alte rezultate relevand efecte benefice in starile maligne si in artrita reumatoidala. Studii si cercetari medicale au indicat proprietati imunomodulatoare ale compusului GE-132, precum si posibila sa functie antioxidanta. Germaniu pare de asemenea a fi un regulator natural al homeostazei. Iata mai jos principalele actiuni ale Germaniului Organic GE-132 relevate de diferite studii si cercetari :

Germaniul este activ in cazuri de leucemie, si cancer de colon, de prostata, mamar, de plamani, de ovare, cervical ; Germaniul este un puternic imuno-modulator " inhiba tuberculoza, malaria, candida, infectii bacteriene, infectii virale (hepers) ; Germaniul scade valorile tensiunii arterile si ale colesterolului ; Germaniu echilibreaza formula sangelui la parametri normali (pH, potasiu, calciu, clor, trygliceride, colesterol, bilirubina, acid uric, hemoglobina) ; Germaniul combate alergiile la alimente, artrita reumatismala, reumatismul, astmul, diabetul ; Germaniul reduce mortalitatea formelor grave de gripa ; Germaniul amelioreaza afectiunile oculare : glaucom, cataracta, detasare de retina, inflamatie de retina si nervi optici; Germaniul actioneaza impotriva sindromului Behcet ; amelioreaza osteoporoza ; trateaza intoxicatia cu metale grele, PBC si monoxid de carbon ; reduce sindromul Taynaud (doza : max.1400mg/zi) ; combate depresia, schizofrenia, boala Parkinson, scleroza, epilepsia si durerile ; trateaza gastrita, ulcerul, diverticuloza, si constipatia ; amelioreaza probleme de inima (angina, hipertensiune arteriala, arteroscleroza, apoplexie, infarct miocardic) ; trateaza negi, bataturi, eczeme, arsuri ; si inhiba deteriorarea ADN-ului provocata de radicali liberi.

Germaniu Organic (Ge132) in Tratamentul Bolilor

Testele clinice cu Germaniu Organic desfasurate in cadrul Institutului si Clinicii Dr. Asai (“Dr. Asai Research Institute and Clinic”) din Tokyo, Japonia, au condus la rezultate de-a dreptul impresionante. Cercetarile au urmarit istoria unor numeroase cazuri de pacienti, si s-a analizat evolutia parametrilor standard in chimia sangelui la un numar mare de pacienti cu un spectru larg de afectiuni si simptome. Acesti pacienti au fost tratati cu Germaniu Organic (GE-132) la doze variind de la 50 mg. pana la 3.000 mg (3 grame) zilnic.

Dereglari hepatice caneroase, si diverse alte forme de cancer (inclusiv leucemie) sunt cateva dintre bolile dificile fata de care s-a inregistrat un efect pozitiv prin administrarea de Germaniu Organic (Ge-132); in special in cazul afectiunilor oculare, inclusiv cataracta, reactia a fost rapida si surprinzator de eficienta. Germaniu Organic (Ge-132) a condus adesea la rezultate excelente in cazul pacientilor hipertensivi, dovedindu-se surprinzator de eficace in normalizarea presiunii arteriale la sobolani de laborator spontan hipertensivi. In cazul bolilor de inima, inclusiv infarct de miocard si angina pectorala, precum si boala Reynaud, raspunsul a fost bun la doze pe scurta durata de pana la 1.400 mg. pe zi. Efecte benefice similare s-au inregistrat si la pacienti intoxicati cu mercur, cadmiu, si alte metale grele toxice.

S-a constatat ca Germaniu Organic (Ge-132) este de asemenea un impresionant imunostimulator. In studii cu control, Germaniu Organic (Ge-132) a demonstrat efecte anti-tumorale semnificative, precum si o activitate de stimulare a interferonului, restaurand functia imunologica la animale cu sistem imunitar compromis. Aceste efecte imuno-stimulatoare s-au realizat cu doze orale si fara efecte secundare.

Studii de Laborator Confirma “Efecte Imuno-Stimulatoare” ale Germaniului Organic (Ge-132)

Rezultatele experimentale sugereaza neindoielnic ca Germaniu Organic(Ge-132) poate fi incadrat in categoria compusilor care pot normaliza reactiile imunitare in organisme cu functie imuna compromisa. Mai mult, exista studii care manifesta capacitatea germaniului de a potenta activitatea limfocitelor NR (celule naturale ucigase) la persoane sanatoase.

Studiile asupra animalelor cu sistem imun depresat, si pe pacienti cu stari maligne sau artrita reumatismala, sugereaza ca Germaniu Organic (Ge-132 ) restaureaza functia normala a limfocitelor T, limfocitelor B si a activitatii ucigase a celulelor-T dependente de anticorpi, a activitatii celulelor naturale ucigase, si multiplica numarul celulelor care formeaza anticorpi, fara insa sa le amplifice peste limitele considerate normale. Efectele anti-tumorale ale Germaniului Organic (Ge-132) au fost inregistrate in cadrul unor studii pe soareci prezentand carcinom de plaman Lewis, sarcoma indusa chimic, si leucemii.

Germaniu Organic (Ge-132) " O Realizare Marcanta in Medicina Nutritionista si Metabolica

Caracterul vadit multifunctional al Germaniului Organic (Ge-132) in normalizarea starii de sanatate si alevierea bolilor majore ale organismului uman, sugereaza ca Ge-132 actioneaza la un nivel fundamental al functiei de intretinere a vietii. Efectele biologice si clinice cunoscute ale Germniului Organic (Ge132) sunt in acord cu afirmatia Dr.Asai conform careia Ge-132 are capacitatea, cel putin partial, de a substitui sau suplimenta oxigenarea tesuturilor; aceasta este o contributie esentiala la mentinerea starii de sanatate, si prevenirea inbolnavirilor. S-ar putea ca structura chimica unica a Germaniului Organic (Ge-132) sa atraga puternic si sa absoarba (“delocaliza “) electroni.

In felul acesta, Ge-132 faciliteaza o generare energetica de la electroni de inalta energie; acest fenomen este analog cu bine-cunoscutul rol al oxigenului de “groapa de electroni” - esential in cazul proceselor de transfer de electroni cu eliberare de energie. In cazul celulelor care nu pot utiliza oxigen (de pilda, celule canceroase din tumori solide care par sa fie sensibile la oxigen), se anticipeaza ca prezenta Germaniului Organic (Ge-132) cu functia de “catalizator al oxigenului” ar putea determina efecte de eradicare asupra celulelor maligne, si poate asadar demonstra valoare terapeutica si pe aceasta linie.

Faptul ca Germaniul Organic (Ge-132) manifesta efecte imuno-stimulatoare nu este o surpriza, intrucat eficacitatea sa ca stimulent al oxigenarii este cunoscuta, iar oxigenul joaca un rol esential in procesele imunologice. Aceasta descoperire de cotitura in intelegerea rolului Germaniului Organic (Ge-132) a pornit de la constatarea intiala a Dr. Asai conform careia Germaniul Organic (Ge-132) se gaseste in cantitati ample in plantele medicinale. Asadar, se pare ca Dr.Asai a identificat unul dintre principalele principii active care determina efectul terapeutic al multor remedii naturale stravechi.

Dr. Asai nu a privit Germaniul Organic (Ge-132) ca pe un medicament. “L-as defini mai degraba ca o substanta generatoare de viata”, a declarat Dr. Asai, precizand: “Ge-132 reinstaureaza starea de sanatate pentru cei afectati de boala, si mentine starea de sanatate la cei sanatosi….. Cand celulele organismului sunt private de oxigen, indispensabil vietii, un declin treptat in functionarea acestora este inevitabil, iar vapaia vietii se va domoli pana cand se va stinge”
Germaniul Organic (Ge-`132) este prin esenta “Lipsit de Toxicitate”

Studiile initiale de toxicitate acuta si cronica au fost efectuate de Dr.Asai si echipa sa de cercetatori, folosindu-se Complexul de Germaniu Organic (Ge-132) sau biscarboxyethylgermanium sesquioxide. Germaniu Organic a fost administrat in doze mari unor specii de animale experimentale, doze echivalente cu cateva grame pe zi la om. S-a constatat ca acest compus nu este toxic, chiar la cele mai inalte doze.

Studiile de toxicitate si farmaco-kinetice au revelat un grad mic de toxicitate a compusului Ge-132. Echivalentul unei doze umane de multe grame pe zi de Germaniu Organic Ge-132 de calitate pura nu a generat toxicitate detectabila la animalele de laborator.

BIBLIOGRAFIE

1. Organic germanium restores the normal function of T cells, B lymphocytes, antibody-dependent cell toxicity, natural killer cells activity, and numbers of antibody-forming cells ; The Journal of Interferon Research 4 (1984) 223-233

2. F. Suzuki and R. B. Pollard, \"Prevention of Suppressed Interferon Gamma Production in Thermally Injured Mice by Administration of a Novel Organogermanium Compound, G-132,\" Journal of Interferon Research 4(1984):223-233 (19)

3. S. Arimori, et al., \"Effect of Ge-132 as ImmunoModulator,\" in Immunomodulation by Microbial Products and Related Synthetic Compounds, eds. Y. Yamamura et al. (Amsterdan: Elsevier Science Publishing, 1981), pp. 498-500

4. H. Aso, et al., \"Introduction of Interferon and Activation of NK Cells and Macrophages in Mice by Oral Administration of Ge-132, an Organic Germanium Compound,\" Journal of Microbiology and Immunology 29 (1985):65-74

5. Asai Germanium Research Institute, 1984. \"Ge-132: Outline,\" Tokyo, Japan, p. 40

6. Sara M. Ogwapit, Analysis of Ge-132 and development of a simple oral anticancer formulation ; Research article; School of Pharmacy, University of Reading, Whiteknights, Reading RG6 6AH, UK.

7. F. Suzuki, R.R. Brutkiewicz & R.B. Pollard ; Ability of sera from mice treated with Ge-132, an organic germanium compound, to inhibit


PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 134 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU GERMANIU ORGANIC GE-132-ULTRA PUR-100MG 60 CAPS

Antioxidant intracelularAntioxidant intracelular
Antioxidant intracelular
GERMANIU ORGANIC GE-132-Ultra Pur-100mg/60 caps Link download PDF 1 comentarii 1 comentarii Pret: 174,10 ...
RON 174.1
SQUALENE (Squalena) PURA 1300 mg/120 cps- Anticancerigen, ImunitateSQUALENE (Squalena) PURA 1300 mg/120 cps- Anticancerigen, Imunitate
SQUALENE (Squalena) PURA 1300 mg/120 cps...
SQUALENE (Squalena) ...
RON 206
REISHI 5000 - GANODERMA Extract Bioactiv Standardizat 90 cpsREISHI 5000 - GANODERMA Extract Bioactiv Standardizat 90 cps
REISHI 5000 - GANODERMA Extract Bioactiv...
REISHI 5000TM - GANODERMA Lucidum ...
RON 90
AHCC PLUS  Forte 700mgAHCC PLUS  Forte 700mg
AHCC PLUS Forte 700mg
KONIG Laboratorium Canada AHCC ...
RON 195
REISHI 5000- GANODERMA Extract Bioactiv Standardizat 180 cpsREISHI 5000- GANODERMA Extract Bioactiv Standardizat 180 cps
REISHI 5000- GANODERMA Extract Bioactiv ...
REISHI 5000 - GANODERMA (Ganoderma Lucidum) Calitate Farmaceutica Biomasa Terapeutic Activa! Produs avizat de ...
RON 165
AHCC PLUS- Forte 700mgAHCC PLUS- Forte 700mg
AHCC PLUS- Forte 700mg
KONIG Laboratorium Canada AHCC ...
RON 197.83
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Stem 90 caps.
STEMULIN- Stem Cell Activator Celule Ste...
STEMULINTM ACTIVATOR DE CELULE STEM STEM CELL ACTIVATOR ...
RON 205
CHAGA (Ciaga) C-Max  60 capsCHAGA (Ciaga) C-Max  60 caps
CHAGA (Ciaga) C-Max 60 caps
CHAGA (Ciaga) C-Max Inonotus obliquus Ciuperca Terapeutica Siberiana ...
RON 70

GERMANIU ORGANIC GE-132-ULTRA PUR-100MG 60 CAPS ESTE LISTAT IN: