Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Coenzima Q10 Forte Bio-Activa  200 mg 30caps

Coenzima Q10 Forte Bio-Activa 200 mg 30caps

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Coenzima Q10 Forte Bio-Activa 200 mg 30caps



Coenzima Q10 "Potenta Forte

Bio-Activa

100% naturala

200 mg Ubiquinona per capsula/30 capsule

Cu adaos de Vitamina E si Bioperina

UN PRODUS CU BIO-ABSORBTIE RIDICATA Ingredient activ fabricat in Japonia prin fermentare din alge marine si alte surse din plante


Produs notificat de INSTITUTUL de BIORESURSE ALIMENTARE

CERIFICAT de NOTIFICARE seria AA / nr.3910 /2010


ASIGURA SUPORT CARDIO-VASCULAR + Actiune ANTI-CANCERIGENA

PARKINSON, ALZHEIMER (in asociatie cu NADH)

Efect Anti-inbatranire

DE CE recomandam Coenzima Q10 din sursa ne-tabacica fabricata prin metoda de fermentatie cu microorganisme

Exista pe piata mai multe forme de Coenzima Q10: o forma extrasa pe cale chimica in principal din tutun (sursa tabacica), o forma extrasa in principal din soia (sursa ne-tabacica) si o alta forma obtinuta prin fermentare din sursa ne-tabacica (de regula din alge marine plus alte plante), medoda inventata initial in Japonia in anii 1970. Au aparut de curand si unele forme ce Coenzima Q10 sintetizate chimic.

In cazul Coenzimei Q10 calitatea conteaza. Coenzima Q10 de cea mai buna calitate se produce dupa metoda din in tara care a ‘inventat-o” adica metoda Japoneza de fermentare cu microorganisme.

Metoda Japoneza este o tehnologie de producere a coenzimei Q10 printr-un proces tehnologic de fermentare naturala a unor alge marine in prezenta unor microorganisme de cultura. Procesul de fabricatie al Coenzimei Q10 fermentata din alge dureaza 9 luni. Se produce astfel o coenzima Q10 ultra-pura, cu o bioabsorbtie si o eficienta terapeutica net superioare fata de coenzimele Q10 obisnuite obtinuata in general din sursa tabacica prin metode care folosesc si solventi.

Coenzima Q10 (CoQ10) este supranumita “scinteia vietii” datorita importantei ei in producerea energiei de catre organismul uman. La virsta de 50 de ani, nivelul de CoQ10 in organism este deja redus la sub jumatate comparativ cu virsta de 20 de ani.

CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandatat pentru cei ce sufera de: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala,

CoQ10 este un antioxidant putermic care in doze de 60-200 mg are un efect de intarire a sistemului imunitar prin marirea productiei de anticorpi. Este de asemenea utila in reducerea efectelor secundare ale chimioterapiei. Ultimele studii arata efecte benefice la diabetici si la cei cu colesterol marit.

Studiile efectuate in SUA au demonstrat ca suplimentarea cu CoQ10 mareste activitatea macrofaga si are de asemena efecte antivirale, antibacteriale si anticancerigene.

Studile doctorului K. Folkers publicate in revista Clinical Investigator arata ca adaosul de CoQ10 inverseaza efectele imbatrinirii asupra sistemului imunitar iar doze mai mari, de peste 300 mg pe zi inhiba inaintarea cancerului la san, in multe cazuri conducind la vindecarea totala. CoQ10 in doze de 60-200 mg/zi intareste activitatea “Celulelor Ucigase Naturale” (Natural Killer Cells) care inhiba metastazarea tumorilor. In timpul infectiilor sau a bolilor canceroase se recomanda doze de CoQ10 de 200-400 mg/zi. Coenzima Q10 este mai bine absorbita in prezenta unei gasimi animale. De aceea, pentru o absorbtie eficienta si efecte mai spectaculoase, in special pentru bolnavii cardiaci, este recomandat ca pe linga CoQ10 sa se suplimenteze si cu Ulei de Somon Salbatic.

Bio-absorbtia Coenzimei Q10 poate fi marita considerabil (60-70%) daca este administrata concomitent cu Biopiperina.

Biopiperina este un produs original, fabricat de Provita Nutrition & Health Inc. la laboratoarele Canadiene Celex prin realizarea unei matrici compusa din Biotin si Piperina, matrice care mareste bio-absorbtia la nivel de intestin subtire. Adaosul de Vitamina E mareste sinergic efectul Coenzimei Q10.

Alte beneficii ale Bioperinei in sine:

Mareste productia creierului de beta-endorfine Actioneaza contra durerilor Mareste productia de serotonina a creierului Actiune anticonvulsiva, anti-epileptica Mareste productia de adrenalina a glandelor adrenale Altereaza contractiile din partea superioara si inferioara a tractului digestiv Reduce timp de aproximativ 1 ora productia de acid a stomacului Reduce ulceratiile stomacului Mareste productia in pancreas a enzimelor digestive (amilaza, lipaza, tripsina si chimotripsina) Stimuleaza productia de elanina Reduce inflamatiile cauzate de alergiile iritante Reduce simptomele cauzate de astma

Graficul de mai jos arata cat de mult este marita absorbtia in sange a Coenzimei Q10 de catre Bioperina

COMPOZITIE:

Coenzima Q10………………………………….200 mg

(Ubiquinona de fermentatie din sursa ne-tabacica importata din Japonia

Vitamina E naturala (d-alfa-tocoferol) 20 UI……15 mg

Biopiperina: Biotin/Piperine (Bioperina) Matrix……………..5 mg

(contine 95% piperina extrasa din Piperum Nigrum)

ADMINISTRARE:

Tratament: 200 mg/zi

Afectiuni grave: 200-400 mg/zi sau dupa sfatul medicului

NOTA: rezultate de exceptie s-au obtinut prin asocierea celor 2 coenzime: 1 tableta de Coenzima 1- NADH 12.5 mg dimineata la sculare impreuna cu 1 capsula de Coenzima Q10 Bioactiva 200mg. Aceasta combinatie mareste capacitatea celulelor de a raspunde la diverse tratamente cu rezultate surprinzatoare in: Cancer, Alzheimer, Parkinson, Dementa senila, Boli degenerative, Oboseala Cronica etc.


======================== MEDICAMENTELE PE BAZA DE STATINE CONDUC LA DEPLETIA COENZIMEI Q10

Ministreul Sanatatii Canadian (Health Canada) este primul care a informat asupra faptului ca medicamentele pentru reducerea colesterolului (bazate pe statine sintetice) precum Crestor, Lipidor, Simvastatin, Atorvastin, Fluvastatin, Pravastatin, Rosuvastatin etc. (adica toate care contin statine de sinteza ca ingredient) conduc la deficienta de Coenzima Q10 (blocheaza enzima necesara sintezei de CoQ10) In consecinta Ministerul Canadian recomanda ca toti medicii care prescriu aceste medicamente pe baza de statine sintetice sa prescrie si administrarea in paralel de Coenzima Q10. Pentru diseminarea informatiei, aceasta a fost data si pe posturile nationale de televiziune Canadiene.

Coenzima Q10 este esentiala pentru functionarea muschiului cardiac. Organismul uman produce tot mai putina Coenzima Q10 odata cu inaintarea in varsta. Bolile cardiace apar in general in a doua jumatate a vietii, instalandu-se deci intr-un organism deja cu deficienta de Coenzima Q10. Adaugarea unei medicatii anti-colesterol pe baza de statine conduce la o depletie si mai accelerata a rezervelor de Coenzima Q10. Se ajunge astfel la paradoxul popular . Se trateaza hipercolesteromia dar simultan se creaza premiza instalarii sau accentuarii unei insuficiente cardiace care va necesita alta medicatie (cu efectele ei secundare specifice) si asa mai departe, ajungadu-se in final la

Studiile au demosnstrat insa ca statinele conduc totodata si la deficiente ale vitaminei E, reducand concentartia serica cu pana la 17%.. Vitamina E este un antioxidant esential, strict necesar organismului uman in special impotriva stresului oxidativ dar fiind necesara si in procesele de productie si reglare hormonala.


Este deci important ca daca se continua sa se administreze medicamente pe baza de statine sa se suplimenteze neaparat cu Coenzima Q10 si Vitamina E. Doza recomandata (tinand seama de coeficientul de bio-absorbtie)este intre 150-250 mg/zi Q10 si 10-20 mg de Vitamina E (naturala).

Suplimentarea cu Coenzima Q10 este insa recomandata si celor care nu sufera inca de boli cardio-vasculare dar sunt trecuti de varsta de 40 de ani.
Provita Nutrition Coenzima Q10 Bio-Activa Forte 200 mg este conceputa ca 1 capsula administrata zilnic sa ofere dozele necesare de Coenzima Q10 si Vitamina E intr-o combinatie cu bio-disponibilitate maximalizata

BIBLIOGRAFIE 1. Lamperti C et al. 2005 Muscle coenzyme Q10 level in statin-related myopathy. Arch Neurol. 62;11:1709-12.2. Rundek T et al. 2004. Atorvastatin decreases the coenzyme Q10 level in the blood of patients at risk for cardiovascular disease and stroke. Arch Neurol. 61;6:889-92.

3. Bleske BE et al. 2001 The effect of pravastatin and atorvastatin on coenzyme Q10. Am Heart J. 142;2.

4. Krum H, McMurray JJ. 2002 Statins and chronic heart failure: do we need a large-scale outcome trial" J Am Coll Cardiol. 39;10:1567-73.

5. Bargossi et al. 1994. Exogenous CoQ10 supplementation prevents plasma ubiquinone reduction induced by HMG-CoA reductase inhibitors. Mol Aspects Med. 15 Suppl:s187-93

6. Chapidze G et al. 2005. Prevention of coronary atherosclerosis by the use of combination therapy with antioxidant coenzyme Q10 and statins. Georgian Med News. 1:20-5.

7. Levy HB, Kohlhaas HK.2006. Considerations for supplementing with coenzyme Q10 during statin therapy. Ann Pharmacother. 40;2:290-4

8. Colquhoun DM et al. 2005. Effects of simvastatin on blood lipids, vitamin E, coenzyme Q10 levels and left ventricular function in humans. Eur J Clin Invest. 35;4:251-8.

9. Palomaki A et al. 1997. Enhanced oxidizability of ubiquinol and alpha-tocopherol during lovastatin treatment. FEBS Lett. 410(2-3):254-8. ========================================

COENZIMA Q10 "Functii biologice Esentiale

Traducere si adaptare din lucrari in limba engleza

DEFINIREA STIINTIFICA A COENZIMEI Q10 *:

[*Biochemical Functions of Coenzyme Q10; Frederick L. Crane, PhD Department of Biological Sciences, Purdue University, West Lafayette, Indiana, USA; Journal of the American College of Nutrition, Vol. 20, No. 6, 591"598 (2001)]

Coenzima Q este integral definita ca o component cruciala a procesului de fosforilare oxidativa din mitocondrii, prin care energia carbohidratilor/glucidelor si acizilor grasi este transformata in ATP pentru activarea intregului ansamblu de lucru din fiecare celula a organismului, si a procesului de sinteza. Recent, se descopera noi contributii ale Coenzimei Q in contextul altor functii celulare.

Noile aspecte au derivat din recunoasterea faptului ca aceasta Coenzima Q manifesta proprietati de oxidare/reducere si in membrana altor tipuri de celule cum sunt lizozomii, complexul Golgi sau membranele plasmei.

In mitocondrii si lizozomi, Coenzima Q trece prin cicluri de reducere/oxidare in cursul carora transfera protoni prin membrane pentru a forma un gradient transmembranic de protoni. Prezenta unor concentratii mari de quinol in toate membranele asigura conditiile pentru activitatea functiei antioxidante, fie prin reactie directa cu radicali " fie prin regenerarea de tocoferoli si ascorbat.

Dovada functionarii in regim de control redox"" a activitatii de semnalizare celulara si expresie genica se evidentiaza din studiile axate pe modul in care COENZIMA Q stimuleaza cresterea celulara, inhibitia apoptozei, controlul gruparilor tiol, formarea peroxidului de oxygen, si controlul canalelor din structura membranelor.

Deficienta de COENZIMA Q a fost evidentiata pe baza incapacitatii de biosinteza, cauzata de mutatii genice, inhibitia biosintezei de catre statine (inhibitori reductaza HMG coA), sau din motive necunoscute - in fenomenul de imbatranire si cancer. Corectarea deficientei necesita suplimentarea cu cantitati mai mari de COENZIMA Q fata de aportul disponibil prin alimentatie.

Asadar, in esenta:

COENZIMA Q10 este necesara in procesul de conversie a energiei

COENZIMA Q10 este un antioxidant essential

COENZIMA Q10 regenereaza alti antioxidanti

COENZIMA Q stimuleaza cresterea si dezvoltarea celulelor, si inhiba moartea celulara

Admimistrarea medicatiei anti-colesterol pe baza de STATINE, inhiba biosinteza COENZIMEI Q10,determinand o deficienta severa care nu poate fi corectata numai prin dieta.

In editorialul de astazi ne vom concentra mai jos mai mult pe importanta Coenzimei Q10 pentru functionarea inimii.

Faceti parte din zecile de milioane de personae care sufera zilnic de manifestari vagi cum sunt: lipsa de energie, gandire incetosata, dureri musculare cronice, sau dureri de articulatii"


Si ce solutie adoptati".. Sa alergati de la un medic la altul, sa recurgeti la medicamente farmaceutice sau alte terapii, incercand sa remediati aceasta “misterioasa” afectiune. Sau poate va resemnati, acceptand gandul ca ati imbatranit"


Dar inainte de a ajunge la acest impas, trebuie sa aflati ca solutia acestor probleme poate fi simpla, prin corectarea unei deficiente de alimentatie care compromite grav functionarea inimii si in mod trist, afecteaza majoritatea persoanelor dupa varsta de 45 ani [1]. Din pacate, putini medici inteleg la prima vedere, natura acestei deficiente, si modul in care ea afecteaza functionarea inimii. Si printr-o coincidenta (").., marile companii farmaceutice s-au straduit serios sa contracareze cercetarile pe aceasta linie.
Nu uitati: Inima este “Motorul” Corpului Uman

Noi vedem lucrurile in felul urmator: Inima noastra functioneaza zi si noapte pentru a furniza oxigenul si nutrientii indispensabili practic, fiecarei celule din organism, si mai ales celor care compun creierul. Este in esenta, “sursa de putere/energie” pentru intreg organismul, si in medie, trebuie sa functioneze intr-un ritm de 100.000 batai pe zi pentru a-si duce la indeplinire atributiile [2]! Sau altfel spus, miliarde de batai ale inimii in cursul unei vieti umane! Asta presupune o activitate si un efort asiduu pentru muschiul inimii! Prin urmare, o inima sanatoasa si o viata indelungata depind de mentinerea acestui organ in stare optima de functionare.

Care este “Combustibilul” Inimii"

Inima noastra este alimentata energetic de ceea ce numim CoEnzima Q10.

Numele sau este desigur cunoscut, dar important este sa intelegem de ce acest nutrient este indispensabil pentru functionarea organismului.

CoQ10 (CoEnzima Q10) se defineste ca un stimulent energetic la nivel celular, precum si un puternic antioxidant " si este o parghie essentiala in generarea energiei necesare organismului.

CoQ10 este prezenta in fiecare celula a organismului, dar in concentratia cea mai inalta in muschiul inimii, datorita necesarului energetic urias al acestui organ.


Cand inima dispune de necesarul amplu de CoQ10, functioneaza la parametri ideali. Dar cand proportia componentei CoQ10 este scazuta, inima este supra-solicitata " cu consecinte asupra intregului organism [3].

Functionarea inimii la nivel sub-optim poate genera simptome “misterioase” ca oboseala, dureri, alterarea functiilor mintale, etc.

De ce se Impune Suplimentarea Organismului cu CoQ10

Potrivit specialistilor de renume din domeniul sanatatii/medicinei naturiste, suplimentarea cu CoQ 10 este indispensabila odata cu inaintarea in varsta. Dupa varsta de 30 ani, valorile productiei proprii a organismului de CoQ10 incep sa scada, iar in jurul varstei de 50 ani " aceste valori pot cobora sub limita care asigura functionarea optima a inimii [4], iar la 70 ani " nivelul scade atat de mult incat conduce la accelerarea imbatranirii [5].

In plus, pierderile de CoQ10 sunt cauzate si de stress, boala or anuminte medicamente cum sunt statinele.

De altfel, efectul cel mai grav este indusde medicamentele pe baza de STATINE [6]. Statinele sunt ingredientele de sinteza chimica gasite in toate medicamentele pentru scaderea colesterolului (indiferent de numele pe care il poarta medicamentul respectiv). In prezent, se estimeaza ca unul din trei adulti in varsta de peste 50 de ani foloseste un astfel de medicament. Putini dintre pacienti sunt avertizati ca administrarea de statine in scopuri “benefice” inimii " antreneaza de fapt epuizarea treptata tocmai a sursei proprii de energie petru o sanatate optima.

Beneficiile CoQ10 sunt Indispensabile

Personal, am parcurs sute de pagini din literatura de specialitate din intreaga lume despre CoQ10. Si putem atesta ca acest nutrient este extrem de bine tolerat de organismul uman, si este lipsit de efecte secundare. Se pare ca nu exista nici un fel de toxicitate, chiar la doze extreme de mari. Asadar, virtual, nu exista efecte secundare. Nu produce stari de agitatie, sau deranjamente la stomac. Si nu interactioneaza cu nici un altfel de medicatie sau suplimente {7, 8, 9].

Ceea ce face insa Coenzima Q10 poate fi considerat insa ca un adevarat miracol:

CoQ10 energizeaza inima si o mentine la functionare optima [10]

CoQ10 stimuleaza capacitatea creierului si asigura o minte clara [11]

CoQ10 furnizeaza energie celulara si combate eficient oboseala [12]

CoQ10 combate efectul distrugator al radicalilor liberi generati in permanenta in organism [13]

Micul “Secret” al Industriei Suplimentelor

Produse cu CoQ10 se gasesc peste tot pe piata. Si din pacate, majoritatea oamenilor tind sa creada ca toate ofertele de pe piata sunt la fel. Dar exista un mic dar important amanunt demn de retinut: toate cercetarile privind beneficiile CoQ10 folosesc forma naturala de CoQ10, iar majoritatea suplimentelor contin forma sintetica (la care se adauga faptul ca sursa primara o constituie tocmai frunzele de tutun.)

Surprinzator, forma naturala 100% de CoQ10 nu este de regula mai costisitoare decat cea sintetica " trebuie doar sa stim unde o gasim.
“Citind printre randuri”..

Suplimentele ieftine din farmacii sau alte magazine cunoscute de desfacere ofera adesea forma sintetica de CoQ10 (produsa in China), chiar daca pe flacon se specifica “Non Tobacco source” adica “nu din sursa de tutun”.

Cautati pe flacon specificatia “ubiquinona de fermentatie” {Fermentation ubiquinone] din sursa ne-tabacica. Forma fermentata de CoQ10 este identica cu cea produsa natural in organism, si conform informatiilor din toate studiile despre CoQ10, se observa ca toate cercetarile si studiile de renume din lume utilizeaza numai aceasta forma.
Oferiti organismului ceea ce are nevoie. Si intreg organismul va beneficia

Va invitam sa cautati cu rabdare un produs eficient cu Coenzima Q10 si sa va informati competent. Va invitam de asemenea, sa luati in considerare si formula noastra superioara de Coenzima Q10 Bio-Activa produsa de Provita Nutrition& Health Inc. la laboratoarele Canadiene Celex.

Coenzima Q10 Bio-Activa este fabricata in Canada, contine o forma intens bio-disponibila de CoQ10, si este obtinuta prin fermentatie bacteriana din sursa ne-tabacica.

Forma CoQ10 din compozitia produsului Coenzima Q10 Bio-Activa este bio-identica cu cea produsa natural de catre organism, si are un coeficient de absorbtie de cinci ori mai mare fata de alte varietati.

Coenzima Q10 Bio-Activa este realizata printr-o metoda superioara de fermentatie, asigurand forma cea mai eficienta, care este de altfel si varietatea utilizata in cercetarile si studiile cele mai avansate.

Coenzima Q10 Bio-Activa ofera o concentratie forte de 200 mg de Ubiquinona per capsula, doza zinica de 200 mg fiind doza minima necesara rezultata din studiile stiintifice.

Contine Vitamina E, un antioxidant sinergic [14] si Bioperina pentru a-i mari bio-disponibilitatea in sange si implicit eficienta [15].

Aspectul major privitor la Coenzima Q10 Bio-Activa consta in coeficientul sau de absorbtie rapida in circuitul sanguin, iar efectele benefice se simt neintarziat. In cursul a sapte zile se evidentiaza urmatoarele efecte:

Energie si vitalitate sporita Functie cognitiva amplificata Manifestari reduse de imbatranire Functie cardiovasculara superioara Diminuarea durerilor Inbunatatirea functiei imunitare Numeroase alte beneficii

Coenzima Q10 Bio-Activa ridica nivelul general de enegie al organismului, si are un impact pozitiv asupra starii generale de sanatate.

BIBLIOGRAFIE

1. Gaby, AR. The role of coenzyme Q10 in clinical medicine: part II. Cardiovascular disease, hypertension, diabetes mellitus and infertility. Altern Med Rev. 1996;1(3):168-175.


2. American Heart Association: www.heart.org/HEARTORG/Conditions/Arrhythmia/AboutArrhythmia/About-Arrhythmia_UCM_002010_Article.jsp#.T4WWg3kpBQI


3. Linnane AW, et al. Coenzyme Q(10) - its role as a prooxidant in the formation of superoxide anion/hydrogen peroxide and the regulation of the metabolome. Mitochondrion. 2007;7 Suppl:S51-S61.


4. Littarru GP, et al. Deficiency of Coenzyme Q10 in human heart disease. Part I and II. Internat J Vit Nutr Res. 1972; 42(2): 291:42, n. 3:413.


5. Achim L, et al. Mitochondrial coenzyme Q content and aging. BioFactors. 1999; 9(2-4): 199-205.


6. Rundek T, et al. Atorvastatin decreases the coenzyme Q10 level in the blood of patients at risk for cardiovascular disease and stroke. Arch Neurol. 2004;61: 889-92.


7. Mortensen SA, et al. Long term coenzyme Q10 therapy: a major advance in the management of resistant myocardial failure. Drugs Exp Clin Res. 1985; 11(8): 581-593.


8. Langsjoen PH, et al. Effective and safe therapy with coenzyme Q10 for cardiomyopathy. Klin Wochenschr. 1988; 66:583-593.


9. Langsjoen PH, et al. Long term efficacy and safety of coenzyme Q10 therapy for idiopathic dilated cardiomyopathy. Amer J Cardio. 1989; 65: 521-523.


10. Taino L, et al. Effect of coenzyme Q10 administration on endothelial function and extracellular superoxide dismutase in patients with ischaemic heart disease: a double-blind, randomized controlled study. Eur Heart J. July 2007.


11. Young AJ,et al. Coenzyme Q10: a review of its promise as a neuroprotectant. CNS Spectrums. 2007; 12(1):62-8.


12. Bhagavan HN, Chopra RK. Coenzyme Q10: Absorption, tissue uptake, metabolism and pharmacokinetics. Free Radic Res. 2006;40:445-53.


13. Ernster L. Facts and ideas about the function of coenzyme Q10 in the Mitochondria. Elsevier, Amsterdam: 15-8.

14. Shane R. Thomas; Jiří Neuzil; Roland Stocker: Cosupplementation With Coenzyme Q Prevents the Prooxidant Effect of α-Tocopherol and Increases the Resistance of LDL to Transition Metal"Dependent Oxidation Initiation. Arteriosclerosis, Thrombosis, and Vascular Biology. 1996;16

15. Vladimir Badmaev, Muhammed Majeed, and Lakshmi Prakash: Piperine derived from black pepper increases the plasma levels of coenzyme Q10 following oral supplementation. J. Nutr. Biochem., 2000, vol. 11, February





PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
56 341 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU COENZIMA Q10 FORTE BIO-ACTIVA 200 MG 30CAPS

Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30cCoenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) 200 mg/30c
Coenzima Q10 Forte Bio-Activa (Japonia) ...
Coenzima Q10 "Potenta Forte Bio-Activa 100% naturala ...
RON 86.97
Coenzima Q10 120mg 60 cpsCoenzima Q10 120mg 60 cps
Coenzima Q10 120mg 60 cps
Coenzima Q10 Ingredient activ fabricat din surse ne-tabacice ...
RON 251
Coenzima Q10 60mg/120 cpsCoenzima Q10 60mg/120 cps
Coenzima Q10 60mg/120 cps
Coenzima Q10 Ingredient activ fabricat din surse ne-tabacice 120 ...
RON 244.88
Coenzima Q10 30mg/60 caps. (din sursa ne-tabacica)Coenzima Q10 30mg/60 caps. (din sursa ne-tabacica)
Coenzima Q10 30mg/60 caps. (din sursa ne...
Coenzima Q10 30mg/60 caps. (din sursa ne-tabacica) ...
RON 72.09
Coenzima Q10Coenzima Q10
Coenzima Q10
Coenzima Q10 Forte Bio-Activa 200 mg/30caps Coenzima Q10 –Potenta Forte Bio-Activa 100% naturala 200 mg ...
RON 84.36
Coenzima Q10 60mg/120 cps. (din sursa ne-tabacica)Coenzima Q10 60mg/120 cps. (din sursa ne-tabacica)
Coenzima Q10 60mg/120 cps. (din sursa ne...
Coenzima Q10 Ingredient activ ...
RON 278.57
BIOPERINA (Biopiperina) 10mg 60 capsBIOPERINA (Biopiperina) 10mg 60 caps
BIOPERINA (Biopiperina) 10mg 60 caps
BIOPERINA (BIOPIPERINA) ENHANCER ...
RON 54
NADH Forte (Coenzima CoE1- Japonia) 12,5 mg 30 tabNADH Forte (Coenzima CoE1- Japonia) 12,5 mg 30 tab
NADH Forte (Coenzima CoE1- Japonia) 12,5...
NADH+ Coenzima 1 - CoE1 ...
RON 141

COENZIMA Q10 FORTE BIO-ACTIVA 200 MG 30CAPS ESTE LISTAT IN: