Inscrie firma »
S********************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Antiinflamator natural

Antiinflamator natural

Tip produs: antiimflamator | antitrombotic | antiedematos
Producator: PROVITA NUTRITION
3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Antiinflamator natural

SERRAPEPTAZA Forte SERAPLUS 120.000 UI 30cps.(fost SERAPLEX)

O SUPER-ENZIMA PROTEOLITICA-FIBRINOLITICA
ANTI-IFLAMATOR Forte
90.000 UI
INLOCUIESTE SERAPLEX 30 Capsule Gastro-rezistente
Fabricat in Canada de CELEX Laboratories strict conform normelor GMP

ANTIINFLAMATOR, ANTI-TROMBOTIC, ANTIEDEMATOS, ANTICHISTIC, ANTIFRIBINOLITIC, ANTI-TRAUMATIC
Elimina Inflamatia, Edema, Trauma
Digera proteinele, Chisturile
Dureri Fibromialgie
Dizolva fibrina (acumularile de proteina care cauzeaza tromboza), Dizolva Cheagurile de sange, Dizolva tesuturile moarte, Elimina durerile artritice, Elimina infectiile sinusurilor
Ataca si dizolva: materia moarta din organism precum celule moarte, fibroame, chisturi, depuneri adipoase, Trombi, Inflamatii (Traume) Post-Operatorii
Curata sistemul circulator de elementele care \"ingroasa sangele\" sau formeaza trombi care blocheaza circulatia
RECOMANDARI: Sinuzita, Rinita, Osteoartrita, Artrita Reumatoidala, Rani, Amiloidoza, Proteinurie, Traume post operatorii, Inflamatii, Tiroidita, Riscuri la Accidente cardio-vasculare, Sidromul Tunel Carpal, Cancer pulmonar, Enfizem Pulmonar, Stari Post Operatorii, Chisturi, Fibroame cauzate de procese inflamatorii, Hiperplazie benigna de Prostata (Adenom de prostata)
Tromboza, Tromboflebita, Artrita, Bursita, tromboza, flebotromboza, afecþiunile inflamatorii acute, subacute ºi cronice ale diverselor organe ºi sisteme - ORL (otitã medie ºi externã, sinusitã), organelor digestive (pancreas, ficat, intestin), tractului urogenital, depuneri de colesterol pe peretii sistemului cardiovascular, bolile reumatice, contuziile, fracturile, distorsiunile, traumele sportive, rãnile, tãieturile (inclusiv chirurgicale), Hematoame, Congestii cerebrale hemoragice, ulcerele varicoase, inflamaþiile postactinice, edemul de origine inflamatorie, afecþiunile circulatorii, Boala Crohn.
Artrita Reumatoidala, Hepatita C, Scleroza Mutipla, Insuficienta Pancreatica, Zona Zoster, Bronsita, Astm, probleme de Digestie, Recuperarea post operatorie, Sistem Imunitar ineficient.
Se mai poate administra si pentru intensificarea absorbþiei ºi creºterea concentraþiei serice a antibioticelor, precum si in protocoale si tratamente pentru Cancer.
In Germania, Serapeptaza este recomandata de doctori pentru tratarea sinuzitei cronice.
In America se foloseste cu succes pentru curatirea arterelor de materie \"moarta\" cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc.
SERRAPEPTAZA digera proteinlele depuse in exces (proteinurie) care conduce la o afectiune foarte grava, Amiloidoza (rar descoperita la timp sau diagnosticata corect)
SERRAPEPTAZA digera fibrinogenul
SERRAPEPTAZA reduce inflamatia la nivelul valvelor inimii
SERRAPEPTAZA reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti.
SERRAPEPTAZA este foarte utila ca adjuvant sinergic in tratarea adenomului de prostata alaturi de PROSTATE PERFORM
Serapeptaza (Serrapeptaza) sau Serratio-peptidaza (Serratia Peptidase) o enzima proteolitica studiata de mult timp, lansata relativ recent pe piata este o enzima extrasa din intestinul viermelui de matase. Cu ajutorul ei acesta reuseste sa dizolve o gaura in cocon pentru a putea iesi afara. Cercetarile recente au constatat capacitatea acestei enzime de a subtia lichidul care se aduna in zonele de inflmatie, blocand eliberarea de compusi durerosi si dizolvand fibrina (o acumulare de proteine) care conduce la procese inflamatorii. Datorita acestei proprietati, este extrem de eficienta in tratarea artritei reumatoidale, osteoartritei, artrozei, inflamatiilor post-operatorii, sinuzitei, inflamatia prostatei (adenomul de prostata). Elimina rapid durerile articulare.
Dar asta nu este totul despre Serapeptaza. Ea are capacitatea sa dizolve cheagurile de sange si chisturile din sistemul circulator, efectiv curatind arterele si prevenind accidentele cardiovasulare si in special accidentele cerebrale prin blocari cauzate de micro-cheagurile de sange. In aceste sens devine foarte utila si dupa un accident vascular cauzat de un cheag de sange sau in starile post chirurgicale cand ajuta la videcarea ranilor (externe si interne) provocate chirurgic cat si la dizolvarea cheagurilor de sange provocate de interventia chirurgicala si care o data eliberate in circuitul sanguin pot bloca unele artere cauzand complicatii neprevazute.Acoperita enteric (gastro-rezistenta) pentru ca enzima sa treaca prin stomac fara a fi atacata de sucurile gastrice si sa ajunga astfel intacta in intestine. Serapeptaza de la Provita Nutrition este standardizata la o concentratie Maximala de 120.000 UI per capsula. Serapeptaza de la Provita Nutrition este incapsulata in capsule de gelatina rafinata pentru a nu reprezenta o hrana pentru Serapeptaza care odata ajunsa in intestine s-ar irosi consumand materialul capsulei.

pink_arrow.gifPentru a actiona la maximum de eficienta, Provita Nutrition & Health in colaboarare cu laboratoarele Canadiene CELEX Laboratories a creat o formulatie unica prin combinarea unei doze Forte de Serapeptaza (120.000 UI) cu anti-inflamatoarele Bromelaina (2400 DGU), Curcumin, Boswellina (65% acid Boswellic), un puternic anti-inflamator, Papaina, precum si cu un complex de enzime digestive vegetale pentru a asigura absorbtia totala a Serrapeptazei la nivelul sistemului digestiv. Intru-cat sucurile din stomac ataca si distrug in mare parte serrapeptaza, capsulele sunt gastro-rezistente pentru a rezista 100% atacului sucurilor gastrice din stomac. Odata trecuta de stomac, capsula se dezintegreaza rapid eliberand continutul direct in intestinul subtire.

COMPOZITIE:
Serratiopeptidaza (50 mg @ 2400 UI/mg)………...120.000 UI
Curcumin 95% (Curcuma longa)………………….100 mg
Bromelina 1600 GDU……………………………...100 mg
Papaina 2000 USP…………………………………150 mg
Boswelina 65% (Boswellia serrata)……………….50 mg
Amestec de enzime………………………….……..50 mg
Continand Enzime vegetale derivate din Aspergillus niger,
Aspergillus oryzae si Rhizopus oryzae continand per mg:
Lipaza......................1,500FIP
Proteaza...................45,000HUT
Acid Proteaza............150SAPU
Amilaza....................11,000SKB
Celulaza...................18,000CU
Alfa-Galactosidaza.....300GaIU
ADMINISTRARE:
Intretinere: 1 capsula pe zi intre mese
Terapeutic: 1 capsula de 2 ori pe zi (1-1) intre mese
Terapeutic intensiv: cate 2 capsule de 2 ori pe zi (2-2) intre mese timp de 2-3 saptamani dupa care se poate reduce la 2/zi (1-1)
PREZENTARE S*********************
MEMBRU
GRATUIT
S*********************
57 341 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: produse naturiste - tratamente naturiste - remedii naturiste

PRODUSE ASEMANATOARE CU ANTIINFLAMATOR NATURAL

SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cpsSERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI 30cps
SERRAPEPTAZA Forte SERRA PLUS 120.000 UI...
SERRAPLUS SERAPEPTAZA Forte ...
RON 89
Coenzima Q10Coenzima Q10
Coenzima Q10
Coenzima Q10 Forte Bio-Activa 200 mg/30caps Coenzima Q10 –Potenta Forte Bio-Activa 100% naturala 200 mg ...
RON 84.36
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tableteFormula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nu...
Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete ...
RON 306.37
CURCUMIN 500 mg/60 caps -Antiinflamator,Antioxidant, AnticanceriCURCUMIN 500 mg/60 caps -Antiinflamator,Antioxidant, Anticanceri
CURCUMIN 500 mg/60 caps -Antiinflamator,...
CURCUMIN Extract 95% 100% natural ...
RON 112
CURCUMIN 500 mg 60 capsCURCUMIN 500 mg 60 caps
CURCUMIN 500 mg 60 caps
CURCUMIN Extract 95% 100% natural ...
RON 110

ANTIINFLAMATOR NATURAL ESTE LISTAT IN:

ANTIINFLAMATOR NATURAL - PRODUSE SIMILARE