Inscrie firma »
A*************************************************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Curs autorizat ANC : FORMATOR

Curs autorizat ANC : FORMATOR

Tip produs: curs formator | curs autorizat ANC | curs autorizat de formator
Producator: CRSUEE
 

Prezentare Curs autorizat ANC : FORMATOR

Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana - CRSUEE – Bucuresti organizeaza cursuri pentru ocupatia “Formator” COD COR 242401, dupa urmatorul calendar:
saptamana I – 27,28,29 septembrie
saptamana II – 4,5,6 octombrie
saptamana III – 12,13 octombrie

Durata cursului: 60 de ore.
Obiectivele cursului:
Daca aveti deja abilitati profesionale intr-un domeniu de activitate in care va doriti sa predati, pe piata libera de formare profesionala, cursul de Formator acreditat este tot ce va trebuie pentru a va organiza cat mai bine ca trainer, pentru a face fata unor situatii neasteptate pe parcursul unui curs, pentru a va descoperi calitatile in acest sens si pentru a va perfectiona metodele de predare.
Cursul ofera o metoda dinamica, interactiva, practica si distractiva in formarea viitorilor traineri. Jocul, umorul unui trainer sunt calitati absolut indispensabile pentru a reusi sa mentii atentia treaza ore in sir si pentru a nu avea emotii in fata cursantilor.
Conform legii, incepand de la 1 ianuarie 2010, orice furnizor de formare profesionala pentru adulti – organizatie, institutie publica sau persoana fizica – trebuie sa faca dovada ca este autorizata ca formator in conditiile legii de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
Mai mult, ORDONANTA nr. 129 din 31 august 2000 privind formarea profesionala a adultilor prevede la art. 23, alin. 2, ca „Pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au profiluri sau specialitatea corespunzatoare programei de pregatire. Incepand cu data de 1 ianuarie 2010, pentru a fi autorizati furnizorii de formare profesionala trebuie sa faca dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au pregatirea pedagogica specifica formarii profesionale a adultilor si pregatirea de specialitate corespunzatoare programei de pregatire”.
Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), la finalizarea lui acordandu-se un certificat de absolvire avizat de CNFPA.
Programul de formare profesionala se finalizeaza cu un examen de absolvire organizat in conformitate cu Ordinul nr. 501/5.253/2003 al Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, pentru aprobarea Metodologiei certificarii formarii profesionale a adultilor.
Locurile sunt limitate! Max: 16 pers. pentru fiecare serie de curs.
Bonus: Cursantii care participa la acest curs pot asista gratuit si la urmatoarele cursuri de acelasi tip organizate de asociatie, pentru aprofundarea cunostintelor in domeniu.
PREZENTARE A***************************************************************
Pentru a vizualiza datele companiei
A***************************************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: ong - cursuri de specializare -

PRODUSE ASEMANATOARE CU CURS AUTORIZAT ANC : FORMATOR

Curs autorizat ANC: EXPERT ACHIZITII PUBLICECurs autorizat ANC: EXPERT ACHIZITII PUBLICE
Curs autorizat ANC: EXPERT ACHIZITII PUB...
Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana - CRSUEE organizeaza in perioada : vezi site - Bucuresti cursuri ...
RON 750
Curs autorizat ANC: Manager de proiect pentru Fonduri Structurale 24-28 iulie 2013Curs autorizat ANC: Manager de proiect pentru Fonduri Structurale 24-28 iulie 2013
Curs autorizat ANC: Manager de proiect p...
Curs autorizat ANC/CNFPA: Manager de proiect pentru Fonduri Structurale 24 - 28 iulie Bucuresti Asociatia Centrul ...
RON 750
Curs autorizat ANC: Manager de proiect pentru Fonduri StructuraleCurs autorizat ANC: Manager de proiect pentru Fonduri Structurale
Curs autorizat ANC: Manager de proiect p...
Asociatia Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana (CRSUEE) va invita sa participati la cursurile intensive ...
RON 750
Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"Curs: "Implementarea proiectelor finantate din fonduri europene"
Curs: "Implementarea proiectelor finanta...
Centrul de Resurse Socio-Umane si Educatie Europeana - asociatie specializata in furnizarea si promovarea educatiei ...
RON 200
Consultanta accesare fonduri europeneConsultanta accesare fonduri europene
Consultanta accesare fonduri europene
Transformam ideea dumneavoastra de proiect intr-un succes! Echipa de specialisti ai Centrului de Resurse Socio-Umane si ...

CURS AUTORIZAT ANC : FORMATOR ESTE LISTAT IN: