Inscrie firma »
 

Prezentare S*****************

Compania este specializata in domeniul arzatoarelor pentru orice tip de aplicatie, adaptate necesitatii clientului, in concordanta cu cerintele de functionare controlata si in deplina siguranta impuse de normele Europene.

Avem in vedere in mod particular analiza corecta a procesului si definirea exigentelor functionale, identificarea arzatoarelor optime, a echipamentelor necesare pentru controlul combustiei (supravegherea flacarii, controlul raportului aer/combustibil, managementul arzatorului, diagnoza erorilor), asigurarea punerii in functiune, precum si instruirea personalului operator.

Echipamentele de ardere permit utilizarea combustibililor clasici, dar si a gazelor cu compozitie atipica (biogaz si alte gaze sarace in metan), precum si a combustibililor lichizi neconventionali (ulei uzat auto mineral si sintetic, reziduuri petroliere, biodiesel, combustibil lichid greu, ulei vegetal - rapita, floarea soarelui, soia, in, porumb etc.).

Oferim la cerere consultanta, solutii, studii de caz si asistenta tehnica. In plus, livram piesele de schimb necesare pentru reabilitarea, modernizarea si mentinerea in perfecta stare de functionare a instalatiilor de ardere.
PREZENTARE S*****************
MEMBRU
GRATUIT
S*****************
403 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S*****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: arzator topire aluminiu - arzator cuptor tratament termic - arzator uscator toba agregate

ULTIMELE PRODUSE ALE SC FLAME POWER SRL

Oferta firmei SC FLAME POWER SRL nu contine nici un produs sau serviciu