Prezentare Terci din ovaz cu cacao si chia - 55 g HR
Terci din ovaz fara gluten cu cacao si seminte de chia - 55 g HR FARA - gluten, lapte (cu lapte praf din cocos), fara amidon, soia, sursa de fibre , Vegan, Cu zahar si indulcitor Ingrediente: fulgi de ovaz fara gluten (60%), lapte praf de cocos (cocos, maltodextrina), indulcitor (eritritol, stevie, sucraloz), 5.4%, cacao olandez 3.6%, seminte de chia 1.8%, (salvie hispanica), fibre de mar, sare. Consum zilnic recomandat din seminte de chia 15g/zi Valori nutritionale pentru 100g Valoare energetica 2028kJ/484 kcal Grasime: 22.8g din care saturate 1.1g Carbohidrati: 55.3g din care zahar 3.7g Polioli: 5.4g,Fibre 8.4g, Proteine: 10.4g Sare: 0.47g. Recomandare: continutul plicului (55g) amestecam cu 150-200ml apa clocotita. Acoperim pentru 7-8 minute dupa care putem consuma. 1% din populatia lumii sufera de boala celiaca, care este o alergie la gluten. Exista multe persoane care au o sensibilitate la aceasta substanta din cereale, numita intoleranta la gluten. In timp ce boala celiaca e pe viata, intoleranta poate sa dispara in timp, daca urmam o dieta fara gluten. Aflati tot ce trebuie sa stiti despre produsele fara gluten in articolul nostru: A fi sau a nu fi gluten-free. Retete si alte secrete .