Faina de in obtinuta prin presare la rece a semintelor de in - 500 g Asortat stilului tau de viata sanatos, Luna Solai lanseaza Fain, o gama de fainuri obtinute prin macinarea si cernerea srotului rezultat in urma presarii la rece a semintelor de in, canepa si dovleac. Cu un mare continut de nutrienti, cu procent de proteine intre 30% (canepa) si 45% (dovleac), (spre deosebire de faina de paine obisnuita, care are intre 12% si 15% proteina), cu un procent ridicat de fibre, intre 23% (dovleac) si 43% (canepa), Fain poate deveni un aliat de incredere in dieta consumatorilor preocupati de sanatate, mai ales in cea a vegetarienilor sau raw-veganilor. Ingrediente: 100% faina de in. Faina de in se obtine prin macinarea si cernerea srotului rezultat din procesarea la rece a semintelor de in Beneficii: Faina de in este o sursa bogata in acizi grasi esentiali Omega 3 si substante cu efect antioxidant, care imbunatatesc digestia, aspectul pielii, sanatatea cardio-vasculara, nivelul colesterolului. Utilizare: Ideal pentru vegetarieni sau in dietele raw-vegane, in cele fara gluten, fara lactoza sau fara zahar. Se poate utiliza ca atare sau se poate amesteca cu alte fainuri pentru a obtine produse de panificatie si de cofetarie. Pastrare : A se pastra la loc racoros, intunecos, uscat, fara miros, la temperaturi sub 25°C