Cafea de cicoare cu papadie (dandelion coffee) 100g
Produsul nu mai este de actualitate
Prezentare Cafea de cicoare cu papadie (dandelion coffee) 100g
Cafea de cicoare cu papadie - noua cafea bio - - inlocuitor cafea facut din radacini de papadie prajite - stimuleaza ficatul si bila - diuretic natural Papadia este bogata in fitonutrienti, vitamine( calciu, fier, potasiu, zinc) si minerale. Radacina prajita de papadie contine probiotice care sustin dezvoltarea bacteriilor bune din intestine si intaresc sistemul imunitar. Radacina prajita de papadie contine numerosi antioxidanti, stimuleaza circulatia sangelui si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp. Gustul cafelei de papadie este mai amar decat cel al cafelei naturale si confera toate beneficiile specifice unei plante. Mod de preparare: - 1 lingura pulbere radacini de papadie - 1 cana apa - 1/4 lingura scortisoara( cuisoare) - zahar sau miere dupa gust.