Inscrie firma »
Ulei Esential de Rozmarin

Ulei Esential de Rozmarin

Tip produs: ulei de rozmarin pret | ulei de rozmarin proprietati | ulei de rozmarin pentru par
Producator: Elixan Aromatica GmbH, Switzerland
 

Prezentare Ulei Esential de Rozmarin

Uleiul de inalta calitate Rozmarin este util si eficient in calitate de analgezic, stimulator si antiseptic. Poseda actiune imunostimulatoare si antioxidanta. Fiind un atiseptic puternic, este folosit in tratamentul afectiunilor respiratorii , a astmului bronsic etc. Manifesta calitati expectorante si mucolitice ( dilueaza mucusul). Fortifica sistemul imunitar.

Uleiul Rozmarin amelioreaza memoria, concentreaza atentia, este eficient in suprasolicitare intelectuala. Rozmarinul este \"iarba inimii\", normalizeaza circulatia sangvina coronariana, atenueaza fenomenele de ischemie a miocardului.

Baile aromatice cu ulei de rozmarin reprezinta un mijloc excelent de intinerire. Amelioreaza starea tegumentelor, stimuleaza regenerarea celulara, favorizeaza curatarea organismului de reziduuri, inlatura durerile musculare. In cazul afectiunilor vezicii biliare, uleiul de rozmarin diminueaza semnele patologice, normalizeaza secretia bilei si contribuie la dizolvarea calculilor biliari. Echilibreaza functia digestiva. In calitate de analgezic, este eficient in cefalee si durerile menstruale, in afectiunile articulare si ale coloanei vertebrale.

Uleiul Rozmarin are actiune tonifianta, se foloseste pe larg in cosmetologie, este ideal pentru parul gras. Se foloseste pentru imbogatirea articolelor de cosmetica: cremelor, balsamurilor si sampoanelor. Intensifica cresterea parului, elimina matreata.

Energetica uleiului: initiaza actiunea si un mod de viata, fortifica sistemul nervos, amplifica calitatile intelectuale ale individului, accentueaza claritatea gandirii, majoreaza rezistenta la emotii excesive si la devierile de dispozitie, stres, elimina timiditatea exagerata, anxietatea, ezitarea.

Uleiul Rozmarin amelioreaza memoria, concentreaza atentia, este eficient in suprasolicitarea intelectuala. Rozmarinul este \"iarba inimii\", normalizeaza circulatia sangvina coronariana, atenueaza fenomenele de ischemie a miocardului.

Baile aromatice cu uleiul de rozmarin reprezinta un mijloc excelent de intinerire.Amelioreaza starea tegumentelor, stimuleaza regenerarea celulara, favorizeaza curatarea organismului de reziduuri, inlatura durerile musculare. In cazul afectiunilor vezicii biliare, uleiul de rozmarin diminueaza semnele patologice, normalizeaza secretia bilei si contribuie la dizolvarea calculilor biliari. Echilibreaza functia digestiva. In calitate de analgezic, este eficient in cefalee si durerile menstruale, in afectiunile articulare si ale coloanei vertebrale.

Uleiul Rozmarin are actiune tonifianta, se foloseste pe larg in cosmetologie, este ideal pentru tenul gras. Se foloseste pentru imbogatirea articolelor de cosmetica: cremelor, balsamurilor si sampoanelor.Intensifica cresterea parului, elimina matreata.. este ulei de nota superioara.

Energetica uleiului : initiaza actiunea si un mod de viata activ, fortifica sistemul nervos, amplifica calitatile intelectuale ale individului, accentueaza claritatea gandirii, majoreaza rezistenta la emotii excesive si la devierile de dispozitie, stres, elimina timiditatea exagerata, anxietatea, ezitarea.

Proprietati principale:- stimulator, cardiotonic, hipertonic, antisclerotic;- cicatrizant, absorbant, analgezic;- antiseptic ( pentru plamani), antiinflamator;- expectorant, mucolitic, astringent;- imunostimulator, antioxidant;- antireumatic, antinevralgic, antigutos;- coleretic, colagog, carminativ.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
6 312 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vopsea de par - cosmetice bio - uleiuri esentiale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ULEI ESENTIAL DE ROZMARIN

Ulei Esential de LamaieUlei Esential de Lamaie
Ulei Esential de Lamaie
Uleiul Lamaie este inainte de toate un mijloc eficient de tratament al distoniei vegetovasculare.El normalizeaza ...
RON 48.2
Ulei Eteric de CimbruUlei Eteric de Cimbru
Ulei Eteric de Cimbru
Uleiul Cimbrisor este un stimulator puternic al imunitatii in cazul maladiilor infectioase. Este util in afectiunile ...
RON 83.4
Ulei Esential de EucaliptUlei Esential de Eucalipt
Ulei Esential de Eucalipt
Uleiul Eucalipt cu continut de eucaliptol de 80-85% este eficient in tratamentul racelii si tusei, altor afectiuni ...
RON 46.2
Ulei Esential de MentaUlei Esential de Menta
Ulei Esential de Menta
Uleiul eteric Menta propus de compania VIVASAN are proprietati tonice, antiseptice si analgezice, precum si actiune ...
RON 51.3
Ulei Esential de SalvieUlei Esential de Salvie
Ulei Esential de Salvie
Uleiul stimuleaza si tonifica sistemul sistemul nervos, inlatura insomnia, slabiciunea si starile depresive, amelioreaza ...
RON 111.4
Ulei Esential de BusuiocUlei Esential de Busuioc
Ulei Esential de Busuioc
Mirosul placut si puternic al busuiocului este determinat de uleiul eteric cu componenta complexa, in care ...
RON 51.3
Ulei Esential de Portocale VivasanUlei Esential de Portocale Vivasan
Ulei Esential de Portocale Vivasan
Uleiul Portocal, pe langa calitatea tipica pentru uleiurile citrice de antiseptic, poseda un accentuat efect sedativ. ...
RON 43.5
Ulei Esential de RoinitaUlei Esential de Roinita
Ulei Esential de Roinita
Uleiul de Melisa( Roinita) influenteaza activ sfera psihica si emotiva.Calmeaza, inlatura starile depresive si ...
RON 51.3
Ulei Esential de Arbore de CeaiUlei Esential de Arbore de Ceai
Ulei Esential de Arbore de Ceai
Uleiul Vivasan Arbore de ceai cu manuka si kanuka actioneaza similar antibioticelor cu spectru larg de actiune, fiind un ...
RON 83.4