Inscrie firma »
Ulei Esential de Brad Argintiu

Ulei Esential de Brad Argintiu

Tip produs: ulei esential | ulei de brad argintiu | uleiuri esentiale pret
Producator: Elixan Aromatica GmbH, Switzerland
 

Prezentare Ulei Esential de Brad Argintiu

Uleiul de brad argintiu este folosit la dezinfectarea eficientã a spațiilor și în combinatie cu lamaie sau cu ulei de portocale reduce cantitatea de bacterii, chiar mai mult . Deosebit de important este faptul cã uleiul are un puternic impact pozitiv asupra psihicului.Ulei esential activ, cu proprietati bactericide, dezinfectante si antiinflamatorii. Este un remediu exceptional pentru profilaxia infectiilor virale sezoniere si a gripei. Fortifica imunitatea , inlatura oboseala si tensiunea musculara. Eficient in calmarea durerilor articulare. Imbunatateste finctia sistemului cardio-vascular. Poseda efect antiinflamator si expectorant asupra organelor respiratorii. Este sursa de provitamine si fitoncide naturale. Stimuleaza imunitatea. Poseda actiune cardiotonica si vazoconstrictorie. Creste tensiunea arteriala in caz de hipotonie. Inlatura edemele, inflamatia si durerea in spondiloza, artroze, neurite, nevralgii. Creste acuitatea vederii in supraoboseala oculara. Purifica aerul in incaperi, creaza o aura de comfort emotional.Are proprietãți antiseptice puternice vde foarte mare utilitate in timpul sezonului rece și de gripa, - prin vaporizare ajuta la oprirea rãspândirii infecției și desfunda sinusurile ( nasul înfundat) în același timp.

Uleiul esential de brad argintiu are o gamã largã de proprietãți terapeutice, inclusiv analgezic, antiseptic, astringent, balsamic, decongestionant, deodorant, diuretic, expectorant, imuno-stimulent, rubefacient, stimulent, tonic, vasoconstrictor și care vindecã rãnile.

Rubefacient și proprietãți diuretice sunt ideale in combinatie cu masajul de condiții, cum ar fi dureri musculare si dureri, artrita, reumatism, retenția de lichide și a celulitei.

Uleiul de brad argintiu are are o actiune usoara analgezica si se utilizeaza in cazul încheieturilor înțepenite și a mușchilor blocati, în timp ce acționeazã ca un tonic pentru întregul sistem.

Aceastã acțiune tonica, de asemenea, ajutã la creșterea emoțiilor si ridica spiritele in caz de negativitate, tristețe, stres și nervozitate. Parfumul uleiului in momentul vaporizarii amintește de o plimbare într-o pãdure de conifere - înãlțãtoare, rãcoritor și foarte plinã de satisfacții.

Uleiul esential de brad argintiu este o notã de top, adãugând o nuanțã proaspãtã, verde, ori de câte ori este folosit.

Acesta se combina foarte bine cu lavanda, menta, rozmarin si uleiurile de citrice. Distinctiv și revigorant parfum de ulei esential de brad argintiu are o afinitate cu sistemul respirator și ajutã la menținerea de sinusuri clare.

Cand este folosit in masaj, brad argintiu ulei usureaza, calmeaza si conforteaza un corp obosit cu dureri musculare sau incheieturi obosite.

Efect

Corp: puternic antivirale, antibacteriene, imunostimulatoare, analgezice, anti-inflamator, îmbunãtãțirea circulației sanguine și a încãlzirii.

De minte: starea de spirit, întãrește și împrospãteazã, limpezește mintea.Zone dovedita de utilizare: raceli, dezinfectarea aerului interior, dureri musculare, artrita, artrita, oboseala, in perioada de recuperare dupã boalã si in caz de dificultati de concentrare, epuizare nervoasã.
PREZENTARE S****************
MEMBRU
GRATUIT
S****************
6 184 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: vopsea de par - cosmetice bio - uleiuri esentiale

PRODUSE ASEMANATOARE CU ULEI ESENTIAL DE BRAD ARGINTIU

Ulei Esential de ChimenUlei Esential de Chimen
Ulei Esential de Chimen
Uleiul esential de Chimen poseda un puternic efect imunostimulator, corectand campul energetic al omului, protejeaza de ...
RON 62.16
Crema de Corp cu Ulei de ArganCrema de Corp cu Ulei de Argan
Crema de Corp cu Ulei de Argan
Crema pentru corp îmbogãþitã cu ulei de argan, ulei de migdal dulce, vitamina E ºi ...
RON 87.5
Ulei Esential de MentaUlei Esential de Menta
Ulei Esential de Menta
Uleiul eteric Menta propus de compania VIVASAN are proprietati tonice, antiseptice si analgezice, precum si actiune ...
RON 51.3
Ulei Eteric de CimbruUlei Eteric de Cimbru
Ulei Eteric de Cimbru
Uleiul Cimbrisor este un stimulator puternic al imunitatii in cazul maladiilor infectioase. Este util in afectiunile ...
RON 83.4
Ulei Esential de RozmarinUlei Esential de Rozmarin
Ulei Esential de Rozmarin
Uleiul de inalta calitate Rozmarin este util si eficient in calitate de analgezic, stimulator si antiseptic. Poseda ...
RON 46.7
Ulei Esential de EucaliptUlei Esential de Eucalipt
Ulei Esential de Eucalipt
Uleiul Eucalipt cu continut de eucaliptol de 80-85% este eficient in tratamentul racelii si tusei, altor afectiuni ...
RON 46.2
Ulei Esential de SalvieUlei Esential de Salvie
Ulei Esential de Salvie
Uleiul stimuleaza si tonifica sistemul sistemul nervos, inlatura insomnia, slabiciunea si starile depresive, amelioreaza ...
RON 111.4
Ulei Esential de BusuiocUlei Esential de Busuioc
Ulei Esential de Busuioc
Mirosul placut si puternic al busuiocului este determinat de uleiul eteric cu componenta complexa, in care ...
RON 51.3
Ulei Esential de Arbore de CeaiUlei Esential de Arbore de Ceai
Ulei Esential de Arbore de Ceai
Uleiul Vivasan Arbore de ceai cu manuka si kanuka actioneaza similar antibioticelor cu spectru larg de actiune, fiind un ...
RON 83.4