Inscrie firma »
S******************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Purina Pro Plan Puppy Large Robust Pui si Orez 14kg

Purina Pro Plan Puppy Large Robust Pui si Orez 14kg

Tip produs: hrana caini | hrana uscata | junior
 

Prezentare Purina Pro Plan Puppy Large Robust Pui si Orez 14kg

PURINA PRO PLAN PUPPY LARGE ROBUST PUI SI OREZ 14kg este o hrana uscata super premium destinata cainilor juniori de talie mare, cu varsta cuprinsa intre 2 si 24 luni, care ating sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kilograme.

Acest produs NU este indicat catelelor gestante sau care alapteaza. Pentru acestea, se recomanda Purina Pro Plan Puppy Pui si Orez sau Purina Pro Plan Puppy Miel si Orez.

Catelusii de talie mare (care ating sau depasesc la maturitate greutatea de 25 kg), au un ritm de crestere specific. Atunci cand sunt hraniti in mod corespunzator, ei cresc intr-un ritm normal, care permite dezvoltarea scheletului pentru a sprijini greutatea corporala mare, in timpul cresterii.

Purina Pro Plan Puppy Large Breed Athletic satisface toate aceste nevoi, asigurand niveluri corecte de elemente nutritive pentru catelusii de talie mare plus un raport optim intre proteine si grasimi (29% proteine si 15% grasimi) care ajuta la dezvoltarea unui organism puternic, dar cu un nivel controlat de grasimi pentru a-i ajuta pe catelusii de talie mare sa se mentina supli. Purina Pro Plan Puppy Large Breed contine carne proaspata de pui ca ingredient de baza si de asemenea un amestec special de acizi grasi (ALC), acizi care s-a demonstrat ca reduc procentul de grasime corporala depozitata in timpul cresterii.

BENEFICII:

lipide, proteine si carbohidrati de inalta calitate benefice pentru dezvoltarea sistemului digestiv; acid linoleic conjugat (ALC) pentru dezvoltarea unei mase musculare suple; raport optim intre proteine si grasimi, special adaptat catelusilor de talie mare, care favorizeaza dezvoltarea sistemului imunitar.

INGREDIENTE: Carne de pui 19% conservata cu tocoferoli, orez 17%, gluten din cereale, proteine deshidratata din carne de pui, porumb, grasime animala conservata cu vitamina E, carbohidrati purificati, pulpa de sfecla, ulei de peste, oua deshidratate, drojdie uscata de bere, fosfat de calciu, clorura de potasiu, clorura de sodiu, minerale, colostru (continut in laptele matern), L-lizina, DL-metionina, L-Carnitina.

ANALIZA: Proteine: 29.0 %; Continut de grasimi: 15.0 %; Cenusa bruta: 7.5 %; Fibra bruta: 2.0 %; DHA: 0.08 %

OPTISTART

Formulat cu Colostru, bogat in anticorpi naturali si prezent in primul lapte al mamei, dovedit* a amplifica raspunsul imun si a ajuta la consolidarea protectiei oferite de mama. De asemenea, echilibreaza bacteriile bune si rele de la nivelul intestinului puilor de caine, pentru a-i ajuta sa reziste tulburarilor care apar frecvent.

FIZIC ROBUST

Contine o combinatie de L-Carnitina si niveluri adecvate de proteine si grasimi pentru a sprijini o dezvoltare armonioasa a articulatiilor, dat fiind faptul ca puii de caine cu un fizic robust tind sa castige in greutate mult mai usor.

CREIER SI VAZ

Contine DHA, un acid gras Omega 4 gasit in mod natural in laptele matern, care este essential pentru o dezvoltare mai buna a creierului si vazului.

De-a lungul timpului, cainii din rase de talie mare au fost crescuti atat pentru putere, cat si pentru viteza, directionandu-i catre doua tipuri fundamentale: Robust si Atletic.

Descoperirile cercetarilor recente au aratat ca aceste doua tipuri corporale au, de fapt, caracteristici foarte diferite, influentandu-le nevoile nutritionale, chiar si in perioada de crestere. De exemplu, cainii din rase de talie mare de tip robust tind sa aiba mai multa grasime corporala si este necesara reducerea cantitatii de calorii ingerate pentru a evita cresterea in greutate. Pe de alta parte, cainii din rase de talie mare de tip atletic consuma mai multa energie in activitatile zilnice, asadar avand nevoie de o dieta mai bogata in energie. De fapt, acestia consuma mai multa energie chiar si in cazul in care se odihnesc, in comparatie cu cainii din rase de talie mare de tip atletic.

Exemple de rase de talie mare de tip atletic si robust:

Atletic Robust Boxer Basset Hound Dalmatian Cainele de munte Bernese Doberman Pinscher Bloodhound German Shepherd Bullmastiff Marele Danez Komondor Greyhound Mastiff Irish Wolfhound Newfoundland Pointer Retriever Setter Rottweiler Weimeraner Saint Bernard

Hrana completa pentru puii de caine din rase de talie mare cu fizic atletic (mai mult de 25 kg la maturitate).

Hranirea in timpul intarcarii si cresterii

Puii de caine isi primesc necesarul nutritional de la mama lor in primele 3 saptamani de viata. In timpul urmatoarelor 3 saptamani, incepe sa-i oferi PRO PLAN® Puppy umed de 3 sau 4 ori pe zi. Dupa intarcare, hraneste-l cu doza recomandata. Dupa varsta de 3 luni, redu gradual cantitatea de apa adaugata. Mentinerea unei conditii corporale bune in timpul cresterii este importanta pentru o dezvoltare sanatoasa.

Cantitatea zilnica recomandata trebuie reglata cu 10-15% in plus sau in minus, in concordanta cu conditiile de mediu, nivelul de activitate si conditia fizica.

Varsta (Luni) Greutatea presupusa a adultului (kg) 1.5 - 3 luni 4 - 5 luni 6 - 8 luni 9 - 11 luni 12 - 24 luni 25-35 110-230 240-330 320-510 375-545 385-565 35-45 115-260 275-375 385-615 525-680 555-700 45-60 130-365 300-555 435-815 640-900 690-910 60-70 155-440 430-655 640-995 845-1085 900-1015

Informatii despre produs

Puppy Large Robust este conceput pentru a satisface necesitatile nutritionale specifice ale puilor de caine din rase de talie mare (greutatea corporala a adultului >25kg). Puii de caine din rase de talie mare de tip robust tind sa aiba un metabolism mai scazut (folosesc mai putina energie), in comparatie cu cei din rase de talie mare de tip atletic. Aceasta hrana special adaptata consolideaza fizicul robust, ajutand la intretinerea unei mase corporale fara grasime.

PREZENTARE S********************************
MEMBRU
GRATUIT
S********************************
122 497 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: taste of the wild - pet phos - orijen

PRODUSE ASEMANATOARE CU PURINA PRO PLAN PUPPY LARGE ROBUST PUI SI OREZ 14KG

Purina Pro Plan Puppy Large Athletic Miel si Orez 14kgPurina Pro Plan Puppy Large Athletic Miel si Orez 14kg
Purina Pro Plan Puppy Large Athletic Mie...
PRO PLAN PUPPY LARGE ATHLETIC MIEL SI OREZ 14kg este o hrana uscata super premium pentrucainii juniori de talie mare, cu ...
RON 249.99
Purina Pro Plan Puppy Small Original Pui si Orez 7,5kgPurina Pro Plan Puppy Small Original Pui si Orez 7,5kg
Purina Pro Plan Puppy Small Original Pui...
Purina Pro Plan Puppy Small Original este o mancare recomandata catelusilor de talie mica cu varste cuprinse intre 2 - ...
RON 125.89
Purina Pro Plan Puppy Original Pui si Orez 14kgPurina Pro Plan Puppy Original Pui si Orez 14kg
Purina Pro Plan Puppy Original Pui si Or...
PRO PLAN PUPPY ORIGINAL PUI SI OREZ 14kg este o hrana uscata super premium pentru cainii juniori cu varsta cuprinsa ...
RON 223.9
Purina Pro Plan Puppy Sensitive Somon si Orez 14kgPurina Pro Plan Puppy Sensitive Somon si Orez 14kg
Purina Pro Plan Puppy Sensitive Somon si...
Purina Pro Plan Puppy Sensitive cu somon si orez ofera o nutritie completa si echilibrata pentru a satisface nevoile ...
RON 254.99
Purina Pro Plan Adult Large Athletic Miel si Orez 14kgPurina Pro Plan Adult Large Athletic Miel si Orez 14kg
Purina Pro Plan Adult Large Athletic Mie...
PURINA PRO PLAN CAINE ADULT LARGE ATHLETIC MIEL SI OREZ 14kg este o hrana uscata bazata pe o formula special creata ...
RON 249.99
Royal Canin Giant Puppy 15 kgRoyal Canin Giant Puppy 15 kg
Royal Canin Giant Puppy 15 kg
Hrana uscata, special conceputa pentru catelusii de telie foarte mare (Giant) cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 luni. ...
RON 279.96
Royal Canin Giant Puppy 4 kgRoyal Canin Giant Puppy 4 kg
Royal Canin Giant Puppy 4 kg
Hrana uscata, special conceputa pentru catelusii de telie foarte mare (Giant) cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 luni. ...
RON 79.9
Royal Canin Giant Puppy 1 kgRoyal Canin Giant Puppy 1 kg
Royal Canin Giant Puppy 1 kg
Hrana uscata, special conceputa pentru catelusii de telie foarte mare (Giant) cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 luni. ...
RON 29.59
Acana Puppy Large Breed 18 kgAcana Puppy Large Breed 18 kg
Acana Puppy Large Breed 18 kg
Acana Puppy Large Breed este o mancare completa pentru caini de talie mare (greutatea la varsta adulta mai mare de 25 ...
RON 301

PURINA PRO PLAN PUPPY LARGE ROBUST PUI SI OREZ 14KG ESTE LISTAT IN: